Προς το περιεχόμενο

Verbatim 1ΤΒ

arkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δεν εχει διαθεσιμα το electro, απλα ξενερώνεις με τετοιες φάσεις.Θέλω να δω σε εναν συναδελφο που παρηγγειλε μεσω net και πλήρωσε με πιστωτική τι θα σκαρφιστουν ως δικαιολογια.

Για μένα μιλάς εεεεε; :lol: Πριν από λίγο η κατάσταση της παραγγελίας μου έγινε "Σε καθυστέρηση" και τώρα μαλλον περιμένω το γνωστό τηλεφώνημα.. Τι το θες το online βρε Κωτσόβολε, αφού δεν το'χεις το ρημάδι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικα ρε παιδια , εγω που ανεφερα την προσφορα δεν πηρα μιας και οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα (σημερα πριν λιγα λεπτα) και αφου βεβαια τουσ πηρα εγω τηλεφωνο. Εχετε υποψιν οτι εχθες το πρωι που εκανα την παραγγελια υπηρχαν κανονικα...

Τι να πω ωραια συστηματα εχουν...

Φίλε δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Έπρεπε να πας κατευθείαν σε κατάστημα! Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα λίγο μετά την δημοσίευση της προσφοράς από εσένα και στο σύστημα εμφάνιζε 1 κομμάτι σε αρκετά κατάστημα, κανένα σε ακόμα περισσότερα, 9 στο Mall Πειραιώς, 10 στην Μαγούλα και 2 κομμάτια σε 2-3 καταστήματα. Στα electroworld δεν θυμάμαι πόσα είχε(φαινόταν στο σύστημα και η λίστα από τα electroworld). Έγω πλήρωσα στο κατάστημα της περιοχής μου(δεν τον είχε διαθέσιμο) και πήγα με την απόδειξη σε άλλο κατάστημα για την παραλαβή.

Όσο για τη συμπρωτευουσα,στο κεντρο δεν έχει τιποτα.στο κατ της Σταυρουπολης πηρα εγω το ενα κομματι και μου ειπαν οτι το τελευταιο εχει γινει κρατηση online,και επιβεβαιωνω οτι στο κατ της ευκαρπιας υπαρχουν αλλα δυο διαθεσιμα(ετσι μου πε ο υπαλληλος που το τσεκαρε στο συστημα).αυτα μιλαμε για 8.30 το βραδυ.οποιος ενδιαφερεται προλαβαινει (για αυριο).

//αγαπαω προσφορές κωτσοβολου.

• Moderators

Λοιπον, τελειωσε το θεμα, πλεον το προιον βγηκε εντελως απο τις σελιδες και των "δυο" αλυσιδων. Οποιος προλαβε το λαθος, πηρε...

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι για λαθος επροκειτο, το πιστεψα απο την πρωτη στιγμη που ειδα το 49.50 κατα τις 12 το βραδυ της Τριτης. Και κατα την γνωμη μου τετοια λαθη δεν πρεπει να τα δημοσιοποιουμε γιατι τα καιμε...

Και κατα την γνωμη μου τετοια λαθη δεν πρεπει να τα δημοσιοποιουμε γιατι τα καιμε...

...οπότε τί ακριβώς υποτίθεται οτι θα γράφουμε εδώ ;; :rolleyes:

''Προσφορές Βρήκατε μια πραγματική προσφορά ηλεκτρονικού είδους σε κάποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη) ; Αναφέρετε το σε αυτό το forum''

Έλεος παιδιά, μην είμαστε τόσο εγωιστές...

Οι προσφορές είναι για να τις μοιραζόμαστε πριν και όχι κατόπιν εορτής όπως κάνουν μερικοί... "ακούστε να σας πω, βρήκα μια τρελή προσφορά μισή τιμή, αλλά πριν προλάβω να σου πω τίποτα τελείωσε και στο λέω απλά για να σου σπάσω τα νεύρα"

Ας ελπίσουμε να μην πλημυρίσουν πάλι οι Αγγελίες μας μ' αυτούς τους δίσκους...

Και δεν επρόκειτο περί λάθους,προσφορά ξεφορτώματος ήταν.

Τα καίμε;Τι καίμε;Τη μυίγα ξύγκι που θάθελαν να βγάλουν αυτοί που δραστηριοποιούνται στις Αγγελίες;

• Moderators
...οπότε τί ακριβώς υποτίθεται οτι θα γράφουμε εδώ ;; :rolleyes:

''Προσφορές Βρήκατε μια πραγματική προσφορά ηλεκτρονικού είδους σε κάποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη) ; Αναφέρετε το σε αυτό το forum''

Οταν κατι ειναι φανερα λαθος και ΔΕΝ ειναι προσφορα ειπα...

Την γνωμη μου ειπα, μπορεις σαφως να διαφωνεις. Σεβαστο. Λεω απλα πως οταν καις κατι που αλλιως θα υπηρχε ακομα, δεν ειναι καλο. Οποιος ειναι ικανος να βρει κατι ας το βρει. Αλλιως του στερεις το δικαιωμα να το βρει επειδη κατα λαθος εκαψες μια κατασταση. Γνωμη μου. Τετοια λαθη ειναι σπανια (πχ 2-3 τον χρονο) και δεν νομιζω οτι αυτα θα συντηρησουν το υπο-φορουμ.

Έλεος παιδιά, μην είμαστε τόσο εγωιστές...

Οι προσφορές είναι για να τις μοιραζόμαστε πριν και όχι κατόπιν εορτής όπως κάνουν μερικοί... "ακούστε να σας πω, βρήκα μια τρελή προσφορά μισή τιμή, αλλά πριν προλάβω να σου πω τίποτα τελείωσε και στο λέω απλά για να σου σπάσω τα νεύρα"

Αυτο που λες για το κατοπιν εορτης ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα για οποιον το κανει και ειναι προβληματικα ατομα οσοι το κανουν. Ακριβως αντιεγωιστικο ειναι αυτο που λεω, για να προλαβουμε να το πουμε σε κανενα φιλο και να προλαβει να παει και να παρει...

Ξαναλεω οτι για μενα δεν ηταν προσφορα. Εχεις δει κανενα μεγαλο μαγαζι να κανει τοσο καλες προσφορες; Που ειναι τα Πλαισια και τα eshopια που εχουν και την δυνατοτητα; Εκπτωσουλες 5-10-15%; Και μαλιστα σε παλια προιοντα; Και οταν κανουν λαθη να σου λενε "παρε τον π*****", καναμε λαθος!"

Ας ελπίσουμε να μην πλημυρίσουν πάλι οι Αγγελίες μας μ' αυτούς τους δίσκους...

Και δεν επρόκειτο περί λάθους,προσφορά ξεφορτώματος ήταν.

Τα καίμε;Τι καίμε;Τη μυίγα ξύγκι που θάθελαν να βγάλουν αυτοί που δραστηριοποιούνται στις Αγγελίες;

Ξεφορτωμα ενας δισκος που ειναι 1ΤΒ; Τοσο ξεπερασμενο προιον σου φαινεται; Αν ηταν ετσι κατι 250αριδες επρεπε να πουλιουνται 20 ευρω και πολλα λεω. Για διξε μου μια τετοια "προσφορα". Οταν τον βρισκεις παντου πανω απο 94 ευρω (και στο carrefour που ειπωθηκε πριν , δεν εχει 79 αλλα 89 ευρω) σου φαινεται για "ξεφορτωμα" στα 49.50; Δηλαδη αν τα εβαζε 70 δεν θα εφευγαν σε λιγες ωρες;

Εγω πιστευω οτι ΟΤΑΝ το πηραν χαμπαρι (αν το πηραν λογω της δημοσιευσης) οι υπευθυνοι ισως και να τα μαζεψαν πριν τα δωσουν ολα. Φανταστητε τωρα ενα προιον σε ενα καταστημα που εχει εκατονταδες κοματια να το καιει καποιος εδω, να το διαβαζουν οι "ρουφιανοι" (γιατι σιγουρα μας διαβαζουν και απο καταστηματα εχει επιβεβαιωθει πολλες φορες) και να σταματαει το λαθος. Αλλιως θα μπορουσε να υπαρχει για καιρο και να το πουμε στους φιλους και στους γνωστους μας και να προλαβουν χωρις να το μαθουν "αυτοι που δεν θα επρεπε".

Τι δουλεια εχουν οι αγγελιες με το καψιμο που λεω δεν το καταλαβα. Εχω μηπως δημοσιευσει κατι ποτε η εστω εχω απαντησει ή εχω ΚΑΝ επισκεφτει το σχετικο φορουμ ποτε;

Δεν δινω μια για αγγελιες, ουτε πουλαω ποτε τιποτα ουτε αξιζει να αγορασω. Εχω χαρισει πολλα πραγματα κατα καιρους σε φιλους...

Οταν κατι ειναι φανερα λαθος και ΔΕΝ ειναι προσφορα ειπα...

Την γνωμη μου ειπα, μπορεις σαφως να διαφωνεις. Σεβαστο. Λεω απλα πως οταν καις κατι που αλλιως θα υπηρχε ακομα, δεν ειναι καλο. Οποιος ειναι ικανος να βρει κατι ας το βρει. Αλλιως του στερεις το δικαιωμα να το βρει επειδη κατα λαθος εκαψες μια κατασταση. Γνωμη μου. Τετοια λαθη ειναι σπανια (πχ 2-3 τον χρονο) και δεν νομιζω οτι αυτα θα συντηρησουν το υπο-φορουμ.

Αυτο που λες για το κατοπιν εορτης ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα για οποιον το κανει και ειναι προβληματικα ατομα οσοι το κανουν. Ακριβως αντιεγωιστικο ειναι αυτο που λεω, για να προλαβουμε να το πουμε σε κανενα φιλο και να προλαβει να παει και να παρει...

Ξαναλεω οτι για μενα δεν ηταν προσφορα. Εχεις δει κανενα μεγαλο μαγαζι να κανει τοσο καλες προσφορες; Που ειναι τα Πλαισια και τα eshopια που εχουν και την δυνατοτητα; Εκπτωσουλες 5-10-15%; Και μαλιστα σε παλια προιοντα; Και οταν κανουν λαθη να σου λενε "παρε τον π*****", καναμε λαθος!"

Ξεφορτωμα ενας δισκος που ειναι 1ΤΒ; Τοσο ξεπερασμενο προιον σου φαινεται; Αν ηταν ετσι κατι 250αριδες επρεπε να πουλιουνται 20 ευρω και πολλα λεω. Για διξε μου μια τετοια "προσφορα". Οταν τον βρισκεις παντου πανω απο 94 ευρω (και στο carrefour που ειπωθηκε πριν , δεν εχει 79 αλλα 89 ευρω) σου φαινεται για "ξεφορτωμα" στα 49.50; Δηλαδη αν τα εβαζε 70 δεν θα εφευγαν σε λιγες ωρες;

Εγω πιστευω οτι ΟΤΑΝ το πηραν χαμπαρι (αν το πηραν λογω της δημοσιευσης) οι υπευθυνοι ισως και να τα μαζεψαν πριν τα δωσουν ολα. Φανταστητε τωρα ενα προιον σε ενα καταστημα που εχει εκατονταδες κοματια να το καιει καποιος εδω, να το διαβαζουν οι "ρουφιανοι" (γιατι σιγουρα μας διαβαζουν και απο καταστηματα εχει επιβεβαιωθει πολλες φορες) και να σταματαει το λαθος. Αλλιως θα μπορουσε να υπαρχει για καιρο και να το πουμε στους φιλους και στους γνωστους μας και να προλαβουν χωρις να το μαθουν "αυτοι που δεν θα επρεπε".

Τι δουλεια εχουν οι αγγελιες με το καψιμο που λεω δεν το καταλαβα. Εχω μηπως δημοσιευσει κατι ποτε η εστω εχω απαντησει ή εχω ΚΑΝ επισκεφτει το σχετικο φορουμ ποτε;

Δεν δινω μια για αγγελιες, ουτε πουλαω ποτε τιποτα ουτε αξιζει να αγορασω. Εχω χαρισει πολλα πραγματα κατα καιρους σε φιλους...

Oι Dixon's κατά καιρούς και σε συννενόηση με τις εκάστοτε αντιπροσωπείες ξεstockάρουν,δεν πρόκειται περί λάθους,μου έχει τύχει επανειλημμένως και έχω ενημερώσει και εδώ μέσα.B)

Δεν είπα ότι εσύ εκμεταλεύεσαι το forum για να κερδοσκοπήσεις,η μόνη περίπτωση που κάποιος ενώ ξέρει για μια προσφορά την κάνει γαργάρα,είναι μόνο για να κονομήσει.Απλό είναι.:-)

Σιγά μη δεν ξέρουν οι ιθύνοντες τι πουλάνε.Λες να τους φέρανε από γάλατα+ τυριά;Αλλά και εκεί (π.χ. Καρφουρ) έχουν ειδικούς συνεργάτες που θα τους συμβουλέψουν για την διατίμηση των ηλεκτρονικών προϊόντων.:-D

Κινείται ένας ολόκληριος κόσμος γύρω απ' το σωστό marketing,μην κοιτάς τους δικούς μας μπακάληδες (ξεσοπ+σία),θα τους έθει κι αυτουνούς το χαμπέρι,λίαν συντόμως.;)

• Moderators

Κινείται ένας ολόκληριος κόσμος γύρω απ' το σωστό marketing,μην κοιτάς τους δικούς μας μπακάληδες (ξεσοπ+σία),θα τους έθει κι αυτουνούς το χαμπέρι,λίαν συντόμως.;)

Εδω συμφωνουμε. Με τη λογικη των μπακαλιδων οπως τους λες που εχουν το 80% της πιτας στην Ελληνικη αγορα (τοσο πιστευω εχουν πανω κατω Πλαισιο + Eshop) μονο απο λαθος θα βλεπαμε ποτε ενα προιον (που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΤΕΙΑΣ) στη μιση ακριβως τιμη απο τη μια μερα στην αλλη. Και οι Dixon's μπορει στην Αγγλια να κανουν προσφορες μεγαλες, αλλα η Ελληνικη αγορα ειναι ανωριμη και πρωτογονη γιατι ετσι ειναι απλα ο Ελληνας καταναλωτης. Οσο περνανε τα χρονια κατι γινεται αλλα ειμαστε ακομα πισω. Δεν εχει δειξει λοιπον ουτε ο Κωτσοβολος/dixon's "Ευρωπαικα" δειγματα marketing γιατι απλα δεν χρειαζονται ακομη στην Ελλαδα. Μακαρι να εχεις αλλα παραδειγματα απο Κωτσοβολο οπως λες στο παρελθον που δειχνουν οτι μου εχει διαφυγει κατι. Θα ψαξω τα posts σου, αν δεν σου ειναι δυσκολο στειλε μου καποιο link μηπως δεν τα βρω. Εχω ολη την καλη διαθεση να συμφωνησω μαζι σου αν εχεις δικιο!

ΥΓ ΑΑΑΑΑ και ενα βασικο επιχειρημα που σκεφτηκα μολις: Τι προσφορα ειναι και ξεστοκαρισμα οπως λες οταν σε ολα τα καταστηματα του Κωτσοβολου το ταμπελακι κατω απο τον δισκο λεει ακομα 99ΕΥΡΩ; Και παντα οι πωλητες δεν εχουν ιδεα οτι αλλη τιμη ισχυει; Δεν ενημερωνονται για τα promo; Το αφηνουν να το αγορασει ενας πελατης κατα τυχη στα 99 και απλα να τρελαθει απο την χαρα του στο ταμειο; Ετσι ειναι η πολιτικη ξεστοκαρισματος; ;)

70 ευρω περίπου ειναι οι κανονική τιμη για 1tb εξωτερικο, τη προσφορά θα ηταν τοτε??

http://www.skroutz.gr/s/61355/Iomega-Prestige-Desktop-Hard-Drive-1TB.html

Στο λινκ που δινεις η χαμηλοτερη τιμη απο Ελλαδα ειναι 82.70 (το πρωτο αποτελεσμα ειναι ενας 320GB, απο τα γνωστα λαθη του skroutz)

Και να πω οτι σε ολοκληρη Γερμανια πχ αν τσεκαρεις αυτη τη στιγμη η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ τιμη του VERBATIM ειναι 73 ευρω ενω του Iomega ειναι 69 και του WD elements ειναι επισης 69

• Moderators
δικιο εχεις αρα ηταν λαθος η προσφορά του κοτσο-ελεκτρο απο 80 σε 50 ευρα! Δεν παίζει να γινει τετοια προσφορά στην ελλαδα του 2009!

Απο 99 σε 49.50 ηταν. Αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες...

Λεμε το 99 ως 80

Λεμε το 82.70 ως 70

go on...

;)

Λοιπον, τελειωσε το θεμα, πλεον το προιον βγηκε εντελως απο τις σελιδες και των "δυο" αλυσιδων. Οποιος προλαβε το λαθος, πηρε...

Γιατι ειμαι σιγουρος οτι για λαθος επροκειτο, το πιστεψα απο την πρωτη στιγμη που ειδα το 49.50 κατα τις 12 το βραδυ της Τριτης. Και κατα την γνωμη μου τετοια λαθη δεν πρεπει να τα δημοσιοποιουμε γιατι τα καιμε...

Δεν ήταν λάθος, απλά ήταν λίγα τα κομμάτια. Και στο σύστημα τους εμφάνιζε τιμή 99€ και ότι είχε έκπτωση 50%, δηλαδή 49,5€.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...