Gabriel Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τσίμπησα έναν από το Electroworld Συγγρού.Παραγγελία μέσω net στις 16.00 παραλαβή στις 19.30 από κατάστημα. Δε πίστευα ότι θα τον πάρω αλλά μιά χαρά...
Billys100 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 τυχεροι οσοι πηραν παντως... εξαιρετικη τιμη!
katcos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ο Fujitsu Siemens ρε παιδιά που παίζει και divx δείχνει ενδιαφέρουσα προσφορά πως και δεν τον έχει αναφέρει κανένας; Εχει αναφερθει εκτεταμένα... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336062
papayios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλη προσφορα αλλα απο κωτσοβολο ουτε σακουλες ναιλόν δεν ξανα αγοραζω .
papayios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336062
aiantas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Κατατοπιστικό... Απλά θέλει προσοχή τι θα παραλάβεις.
IMAndreas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πωωωωω ρε φίλε.....καλά δεν νιώθουν.....με το που το διάβασα προσπάθησα να θυμηθώ σε τι συσκευασία ήταν τα ηχεία μου
Innersense Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εχει αναφερθει εκτεταμένα...http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=336062 ωχ sorry, καμία σχέση δηλαδή... τσάμπα ήταν ο verbatim τελικά, απορώ...
micraSport Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σε τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οτι κάτω από 2 τεμαχια δεν δεσμευονται στην αποθηκη!!!!(θεα η τυπισσα) και μάλιστα στο athens heart δείχνει λεει οτι υπάρχουν διαθεσιμα 2 τεμαχια αλλα το ενα είναι με πρόβλημα και το αλλο εκθεσιακο.Απιστευτη εξυπηρετηση!
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μην ασχολείσαι. Είναι φρικτή η εξυπηρέτηση του μαγαζιού. Γιατί δε δοκιμάζεις electroworld?
micraSport Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μην ασχολείσαι. Είναι φρικτή η εξυπηρέτηση του μαγαζιού. Γιατί δε δοκιμάζεις electroworld?Δεν εχει διαθεσιμα το electro, απλα ξενερώνεις με τετοιες φάσεις.Θέλω να δω σε εναν συναδελφο που παρηγγειλε μεσω net και πλήρωσε με πιστωτική τι θα σκαρφιστουν ως δικαιολογια.
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δεν είναι και πολύ δύσκολο. Θα πουν απλά ότι δεν έχουν stock και θα παγώσει η παραγγελία σου
arkon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τελικα ρε παιδια , εγω που ανεφερα την προσφορα δεν πηρα μιας και οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα (σημερα πριν λιγα λεπτα) και αφου βεβαια τουσ πηρα εγω τηλεφωνο. Εχετε υποψιν οτι εχθες το πρωι που εκανα την παραγγελια υπηρχαν κανονικα... Τι να πω ωραια συστηματα εχουν...
o_magazatoras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τελικα ρε παιδια , εγω που ανεφερα την προσφορα δεν πηρα μιας και οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα (σημερα πριν λιγα λεπτα) και αφου βεβαια τουσ πηρα εγω τηλεφωνο. Εχετε υποψιν οτι εχθες το πρωι που εκανα την παραγγελια υπηρχαν κανονικα...Τι να πω ωραια συστηματα εχουν... Έλα ρε δυστυχούλη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.