Προς το περιεχόμενο

Verbatim 1ΤΒ

arkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσίμπησα έναν από το Electroworld Συγγρού.Παραγγελία μέσω net στις 16.00 παραλαβή στις 19.30 από κατάστημα.

Δε πίστευα ότι θα τον πάρω αλλά μιά χαρά...

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πωωωωω ρε φίλε.....καλά δεν νιώθουν.....με το που το διάβασα προσπάθησα να θυμηθώ σε τι συσκευασία ήταν τα ηχεία μου:P

Δημοσ.

Σε τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών μου είπαν οτι κάτω από 2 τεμαχια δεν δεσμευονται στην αποθηκη!!!!(θεα η τυπισσα) και μάλιστα στο athens heart δείχνει λεει οτι υπάρχουν διαθεσιμα 2 τεμαχια αλλα το ενα είναι με πρόβλημα και το αλλο εκθεσιακο.Απιστευτη εξυπηρετηση!

Δημοσ.
Μην ασχολείσαι. Είναι φρικτή η εξυπηρέτηση του μαγαζιού. Γιατί δε δοκιμάζεις electroworld?
Δεν εχει διαθεσιμα το electro, απλα ξενερώνεις με τετοιες φάσεις.Θέλω να δω σε εναν συναδελφο που παρηγγειλε μεσω net και πλήρωσε με πιστωτική τι θα σκαρφιστουν ως δικαιολογια.
Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια , εγω που ανεφερα την προσφορα δεν πηρα μιας και οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα (σημερα πριν λιγα λεπτα) και αφου βεβαια τουσ πηρα εγω τηλεφωνο. Εχετε υποψιν οτι εχθες το πρωι που εκανα την παραγγελια υπηρχαν κανονικα...

Τι να πω ωραια συστηματα εχουν...

Δημοσ.
Τελικα ρε παιδια , εγω που ανεφερα την προσφορα δεν πηρα μιας και οπως με ενημερωσαν τηλεφωνικα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα (σημερα πριν λιγα λεπτα) και αφου βεβαια τουσ πηρα εγω τηλεφωνο. Εχετε υποψιν οτι εχθες το πρωι που εκανα την παραγγελια υπηρχαν κανονικα...

Τι να πω ωραια συστηματα εχουν...

Έλα ρε δυστυχούλη...:shock::whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...