Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Athens Heart τέλος.Παραγγελία από internet για 2 δίσκους και τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση και δεν είχε κανέναν.Βαρέθηκα να τσακωθώ και εφυγα.Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζιδες.Οπότε μην πάτε τσάμπα. Το καλύτερο είναι οτι έφυγα απο το μαρούσι για να κατεβω εκεί κατω.Και στο τηλέφωνο μάλιστα μου είπαν με υφάκι " ναι κύριε υπάρχουν διαθέσιμοι" αλλιώς δεν θα σας είχε καταχωρηθει η παραγγελία.ελεοςςςς δλδ Ισως να υπαρχουν στην αποθηκη η σε αλλα καταστηματα και να εγινε κρατηση ωστε να τα στειλουν εκει (αν εβαλες παραλαβη απο καταστημα athens heart). Δεν το τσεκαρεις; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ---------- Ωπ δεν τις ξέρω φίλε αυτές τις διαδικασίες. Για βοήθησέ με σχετικά με το πως σκανάρω τον δίσκο και πως βλέπω αν είναι οκ γιατί δεν ξέρω HD tune pro (πχ v3.5 ) ΗDDscan 2.5 (oxi 2.8+, δεν μου δουλευει οκ) και αλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εκανα την παραγγελια απο το internet, και μόλις ήρθε το mail επιβεβαίωσης πήρα τηλ στο athens heart και ρώτησα για την παραγγελια μου.Μου είπαν οτι οι δίσκοι είναι διαθέσιμοι αλλιώς δεν θα σας είχε καταχωρηθει η παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα.οταν πήγα ομως απο εκει δεν είχαν να μου δώσουν τπτ.τους τραβας μια καταγγελια στο ινκα να ψάχνονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KleKoR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως παράγγειλα 1 κομμάτι στις 16:00 και κατά τις 17:30 πήγα και τον πήρα από τον Mega kotsovolo στου Ρέντη... κανένα πρόβλημα, περίμενα βέβαια κανα 10λεπτο γιατί είχαν κάτι προβλήματα με το pc.. κατά τ' άλλα μια χαρά!!! Ευχαριστώ τον arkon για την δημοσίευση...!!!!!!!!!! WD10EAVS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μπορεις απλα απο την διαχειριση συσκευων να τον δεις, οπως και με οποιοδηποτε προγραμμα ελεγχου δισκων αν εχεις (hd tach, HD tune pro, ακομα και με το everest κλπ).Παντως να πω οτι παιζουν ολοι αυτοι να ειναι μεσα: WD 10EAVS (5400, 8MB), Samsung 102UJ (7200, 16MB), seagate και hitachi Ετσι οπως βλεπω το κουτι σου, μεσα εχει τον samsung στις 7200 rpm Πες μου οταν τον δεις αν ειμαι καλος μαντης Φίλε με έστειλες αδιάβαστο! Είναι ο Samsung! Και όντως είναι 7200rpm και 16mb cache! Το hd tach μου έβγαλε αυτό: Ποια θεωρούνται καλά αποτελέσματα στο παραπάνω τεστ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Υποψιάζομαι ότι τον σύνδεσες σε usb και έχεις επιλεγμένο "optimize for quick removal" και όχι το "optimize for performance" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 καλα τα έσπασε η προσφορά... πάω ελεκτρογουλντ συγγρού και κάνανε τους κινέζους, δεν υπήρχε ούτε για δείγμα και οι 500άριδες κάνανε 79 ευρώ... καπάκι πάω ελέκτρογουρλντ πειραιώς και πετυχαίνω στο ράφι ένα τελευταίο που απο κάτω έγραφε 98 ευρώ. τον τσιμπάω και πάω και ρωτάω την πωλήτρια τιμή... τον χτυπάει και μου λέει.. 49 ρωτάω αν έχει άλλους στην αποθήκη τίποτα μου λέει.. ελέκτρογουρλτ μάλλον ξεπούλησε, κοιτάξτε για κοτσόβολο θανκς παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Υποψιάζομαι ότι τον σύνδεσες σε usb και έχεις επιλεγμένο "optimize for quick removal" και όχι το "optimize for performance" Έχεις δίκιο είναι επιλεγμένο το: optimize for quick removal αλλά και με το optimize for performance έβγαλε το παρακάτω: Μήπως παίζει ρόλο ότι τον έχω συνδέσει πάνω σε usb hub; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Στον συνονοματο απο πάνω νομίζω ότι όντως το hubακι είναι υπευθυνο. Επίσης για να μην ψάχνει κανείς αδικα αυριο να ξερει οτι δεν υπάρχει πουθενα τίποτα.πηρα τηλεφωνο και αθηνα -θεσσ με (διαβεβαίωσε )ότι τέλος αποθεμα όπως γραφει πια και στο σαιτ τους. το κανε πάλι το θαυμα ο κωτσοβολος.και πάνω που έψαχνα για εξωτ σκληρο.damn it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ευκαρπια Θεσσαλονικη εχει αλλα 2 κομματια για οποιον ενδιαφερεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά πάντως εμένα μου είπαν Θεσσαλονίκη ότι ο αντίστοιχος 500αρης κάνει 30 ευρώ προσφορά και ένας Fujitsu Siemens 640αρης 49 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εκανα την παραγγελια απο το internet, και μόλις ήρθε το mail επιβεβαίωσης πήρα τηλ στο athens heart και ρώτησα για την παραγγελια μου.Μου είπαν οτι οι δίσκοι είναι διαθέσιμοι αλλιώς δεν θα σας είχε καταχωρηθει η παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα.οταν πήγα ομως απο εκει δεν είχαν να μου δώσουν τπτ.τους τραβας μια καταγγελια στο ινκα να ψάχνονται? Και εμένα τα ίδια στου Ρέντη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ο Fujitsu Siemens ρε παιδιά που παίζει και divx δείχνει ενδιαφέρουσα προσφορά πως και δεν τον έχει αναφέρει κανένας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anifiend Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Οι Verbatim πρέπει να εξαφανίστηκαν. Τώρα και στο internet λέει "Μη διαθέσιμο". Όσοι πρόλαβαν τυχεροί. Να δούμε αν θα ξαναφέρουν κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ο Fujitsu Siemens ρε παιδιά που παίζει και divx δείχνει ενδιαφέρουσα προσφορά πως και δεν τον έχει αναφέρει κανένας; Λαθος στην περιγραφη, δεν ισχυει. Απλος δισκος ειναι απ οσο ξερω. Παιδια αποκλειεται, σιγουρα υπαρχουν 2 κομματια Ευκαρπια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Στον συνονοματο απο πάνω νομίζω ότι όντως το hubακι είναι υπευθυνο.Επίσης για να μην ψάχνει κανείς αδικα αυριο να ξερει οτι δεν υπάρχει πουθενα τίποτα.πηρα τηλεφωνο και αθηνα -θεσσ με (διαβεβαίωσε )ότι τέλος αποθεμα όπως γραφει πια και στο σαιτ τους. το κανε πάλι το θαυμα ο κωτσοβολος.και πάνω που έψαχνα για εξωτ σκληρο.damn it. update:αρα θεσσ υπαρχουν αλλα 2 κομματια οπως ανφερεται παραπανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.