val007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εχει 2 χρονια εγγυηση περιεχει εσωτερικα τον WDC WD10EAVS-00D7B1 (1TB, USB/SATA300, 3.5", 5400rpm, NCQ, 8MB cache) και το transfer rate που τον τεσταρα απο sandra 2009 ειναι 35mb. ειναι ιδιο? δυστυχως 5400 RPM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Κοιτα αυτες τις πληροφοριες εβγαλε το sandra οταν τον τεσταρα. Λογικα αυτος ειναι. Σε ταχυτητα ειναι μια χαρα και σε mkv αρχεια που εκανα αναπαραγωγη μια χαρα τα παιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μόνο στις 5400rpm είναι; Πήρα έναν, να και η φώτο με τα χαρακτηριστικά του: Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω τι σκληρό έχει μέσα και αν είναι όντως στις 5400rpm; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsp Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 sandra 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μόνο στις 5400rpm είναι; Πήρα έναν, να και η φώτο με τα χαρακτηριστικά του: Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να δω τι σκληρό έχει μέσα και αν είναι όντως στις 5400rpm; Μπορεις απλα απο την διαχειριση συσκευων να τον δεις, οπως και με οποιοδηποτε προγραμμα ελεγχου δισκων αν εχεις (hd tach, HD tune pro, ακομα και με το everest κλπ). Παντως να πω οτι παιζουν ολοι αυτοι να ειναι μεσα: WD 10EAVS (5400, 8MB), Samsung 102UJ (7200, 16MB), seagate και hitachi Ετσι οπως βλεπω το κουτι σου, μεσα εχει τον samsung στις 7200 rpm Πες μου οταν τον δεις αν ειμαι καλος μαντης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τον πήρα και εγώ από Κωτσόβολο ΙΚΕΑ Θεσ/νικης (έχει ένα ακόμα κομμάτι-το electroworld δίπλα δεν τον είχε). Έχει μέσα WD 5400 8MB. Για τη δουλειά που τον θέλω μια χαρά είναι και η τιμή του φοβερή. Αρνητικό τα δυο χρόνια εγγύηση αλλά αν μας βγάλει και 3 ευχαριστημένοι θα είμαστε, μετά δρόμο αφού ούτως ή άλλως τότε θα δουλεύουμε με 5ΤΒ και πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να τον αγοράσω, να τον ξεκοιλιάσω και να τον χρησιμοποιήσω σαν εσωτερικό. Το θέμα όμως είναι αν είναι IDE ή SATA... θα χάσεις εγγύηση όμως και το transfer rate που τον τεσταρα απο sandra 2009 ειναι 35mb. γιατί υπήρχε περίπτωση να ήταν παραπάνω? ειναι ιδιο? δυστυχως 5400 RPM... Μόνο στις 5400rpm είναι; γιατί δυστυχώς? παίζει κάποιο ρόλο όταν είναι εξωτερικός με usb2.0? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 γιαυτο κόλλησα κ εγω, στα 70 ευρα παίζουν εσωτερικοί σε κανονική τιμη (παντως αν ηθελα εξωτερικό τωρα θα έτρεχα να τον αγοράσω απο κάπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 γιατί δυστυχώς? παίζει κάποιο ρόλο όταν είναι εξωτερικός με usb2.0? Προφανως τον ηθελε για εσωτερικο. Αν σας κατσει ο samsung ειναι μια χαρα για εσω, αλλα χωρις εγγυηση αφου θα τον βγαλετε απο το κουτι του (εχει αυτοκολητακι), αλλιως με 64 ευρω παιρνετε τον LP seagate με ιδιο transfer rate αλλα χαμηλοτερα seek times αλλα θα εχετε και 3 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Athens Heart τέλος.Παραγγελία από internet για 2 δίσκους και τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση και δεν είχε κανέναν.Βαρέθηκα να τσακωθώ και εφυγα.Οι άνθρωποι είναι καραγκιόζιδες.Οπότε μην πάτε τσάμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Athens heart τσίμπησα στις 17.10 δυο και καπάκι άλλος ένας κύριος άλλους δυο...σαν νερό φεύγουν οι άτιμοι. Μόλις τέσταρα τον πρώτο και είναι κομπλέ, πάμε και στον δεύτερο τώρα.. ΥΓ Για την εξυπηρέτηση του Κωτσόβωλου καλύτερα να μη μιλήσω... ^&$#$%^&^*^%$#@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Athens heart τσίμπησα στις 17.10 δυο και καπάκι άλλος ένας κύριος άλλους δυο...σαν νερό φεύγουν οι άτιμοι. Μόλις τέσταρα τον πρώτο και είναι κομπλέ, πάμε και στον δεύτερο τώρα.. ΥΓ Για την εξυπηρέτηση του Κωτσόβωλου καλύτερα να μη μιλήσω... ^&$#$%^&^*^%$#@ Σε μια ωρα τεσταρεις μονο αν δουλευει! Σε καθε δισκο που παιρνεις να σκαναρεις ολη την επιφανεια για bad sectors. Με το USB ο 1ΤΒ θελει γυρω στο 10ωρο...! Σε λιγο τελειωνει το σκαναρισμα του πρωτου και μετα παμε για τον 2ο (αυτον θα τον δουμε το πρωι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micraSport Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το καλύτερο είναι οτι έφυγα απο το μαρούσι για να κατεβω εκεί κατω.Και στο τηλέφωνο μάλιστα μου είπαν με υφάκι " ναι κύριε υπάρχουν διαθέσιμοι" αλλιώς δεν θα σας είχε καταχωρηθει η παραγγελία.ελεοςςςς δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheriff Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Οτι καλυτερο για αποθηκευτικος χωρος, καθως χαμηλοτερες θερμοκρασιες σε δισκο=λιγοτερες πιθανοτητες να χαλασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σε μια ωρα τεσταρεις μονο αν δουλευει! Σε καθε δισκο που παιρνεις να σκαναρεις ολη την επιφανεια για bad sectors. Με το USB ο 1ΤΒ θελει γυρω στο 10ωρο...! Σε λιγο τελειωνει το σκαναρισμα του πρωτου και μετα παμε για τον 2ο (αυτον θα τον δουμε το πρωι)... Ωπ δεν τις ξέρω φίλε αυτές τις διαδικασίες. Για βοήθησέ με σχετικά με το πως σκανάρω τον δίσκο και πως βλέπω αν είναι οκ γιατί δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.