arkon Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Νομιζω καλη προσφορα για 1ΤΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Νομιζω καλη προσφορα για 1ΤΒ Αν δεν είναι "λάθος" είναι άψογη τιμή ! Μπράβο φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πολύ καλή θα έλεγα.Όπου νάναι θα πέσουν στις 50παλαιοδρχ/gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ξερουμε τι δισκο φοραει μεσα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemboy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Και στα Εlectroworld τον έχει τόσο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80591&cmicc=skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Και στα Εlectroworld τον έχει τόσο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80591&cmicc=skroutz DSGi South East Europe = Κωτσόβολος & Electro World Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Και στα Εlectroworld τον έχει τόσο: http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=80591&cmicc=skroutz δεν είχαμε πει ότι είναι το ίδιο μαγαζί; θυμάμαι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ντίξονς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ξερουμε τι δισκο φοραει μεσα; Mάλλον SAMSUNG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemboy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ναι έχουμε πει πως είναι στον ίδιο όμιλο και έχουν και ίδιο σχεδιαστικά site. Το έγραψα ότι το βρήκα και στα Electroworld τόσο για να δείξω ότι μάλλον δεν είναι λάθος. Οπότε όσοι πιστοί...αγοράστε. Το κακό είναι ότι πρέπει να ψωνίσει με πιστωτική. Θα κτυπούσα και εγώ ένα δίσκο αλλά η προπληρωμένη μου είναι άδεια. Με τέτοια τιμή δεν αξίζει να αποθηκεύεις σε δισκάκια, όσο αργός και να είναι ο δίσκος. Επειδή ρωτήθηκε, ένας Verbatim 2,5 320 GB εξωτερικός που έχω φοράει Hitachi δίσκο. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο και εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το κακό είναι ότι πρέπει να ψωνίσει με πιστωτική. Δεν έχεις Κώτσο - Electro καπου κοντά σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να τον αγοράσω, να τον ξεκοιλιάσω και να τον χρησιμοποιήσω σαν εσωτερικό. Το θέμα όμως είναι αν είναι IDE ή SATA... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisG88 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ide 1tb ; δε νομιζω. Το ιδιο σκεφτομουν κι εγω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχουμε λεφτά στην κάρτα... φτούυυυυ... και για να δοκιμάσω τώρα Κοτσόβολο κτλ άστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemboy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν έχεις Κώτσο - Electro καπου κοντά σου ? Έχω Κώτσο, γιατί; Λες να το έχουν σε αυτή τη τιμή εδώ στην επαρχία ή θα κάνουν την πάπια όπως έχω ακούσει από συμφορουμίτες ότι κάνουν; Σκέφτεσαι κάτι; Λες να πάω να ρίξω μια ματιά στο Κώτσο; Είναι 2-3 km από το σπίτι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.