Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα επεξεργαστη!!

kapezanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα πηγα στο μαστορα (:-)) το pc μου επειδη ειχε ξαφνικα shutdown !! μου ειπαν οτι η αιτια ηταν οτι η cpu δεν πατουσε καλα και ανεβαζε αποτομα θερμοκρασιες!

οταν τον πηρα επαιζα το shift μια χαρα ενω πριν εκλεινε!βαζοντας ομως το lord of the rings conquest κλεινει παλι!!

οποτε το ερωτημα μου ειναι:φτανει η εργοστασιακη ψυκτρα για την cpu μου ή πρεπει να παρω αλλη για να μην εχω τετοια φαινομενα??

και αν ΝΑΙ ποια ψυκτρα?? η cpu ειναι intel E8400!!

Δημοσ.

Δεν μας λες πρωτα τι θερμοκρασιες εχεις? χρησιμοποιησε το everest ή το core temp...επισης μπορεις να δεις και στο bios...

Δημοσ.
Δεν μας λες πρωτα τι θερμοκρασιες εχεις? χρησιμοποιησε το everest ή το core temp...επισης μπορεις να δεις και στο bios...

κοιτα οι θερμοκρασιες μου ειναι φυσιολογικες τις περισσοτερες φορες!! 60-65 βαθμους ingame και 40-44 σε idle!! μαλλον το προβλημα ειναι οτι οταν υπαρχει χαος μεσα στο παιχνιδι οπως το lord of the rings ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια!!γ αυτο πιστευω οτι δεν φτανει η εργοστασιακη ψυκτρα!!

Δημοσ.
Κατεβασε το orthos τρεξ'το και πες μας θερμοκρασιες...
εχω πιο ευκαιρο το everest αν δεν υπαρχει προβλημα!αλλα η θερμοκρασιες ειναι αυτες που εγραψα!!
Δημοσ.

Τρεξε το το system stability test και πες μας τι θερμοκρασιες εχεις σε full load μετα απο 10 λεπτα.

Αν φταιει η ψυχτρα οπως λες δεν θα καταφερει να το τελειωσει και θα κλεισει το pc...

Δημοσ.

Aν θελεις πες μας και το υπολοιπο συστημα...

μλκια τωρα ειδα την υπογραφη σου...

λογικα ο cpu ειναι ενταξει απο 8ερμοκρασιες...Αρα παμε πρωτα στην καρτα γραφικων και μετα στο chipset της μητρικης...Εχω την ιδια μητρικη και το NB ανεβαζει τρελες 8ερμοκρασιες...

Τι κουτι εχεις?Εχεις βαλει το ανεμηστιρακι που δινουν για το chipset?Λεει ,και καλα, οτι το βαζεις μονο οταν εχεις passive cpu cooler αλλα αν δεις οτι το ΝΒ ειναι αυτο που φταιει τοτε μην φοβη8εις να το βαλεις.

Δημοσ.

Λοιπον ετρεξα ενα stability system test απο το everst!!το pc δεν εκλεισε με θερμοκρασιες cpu: minimum:44 maximum:63 !!

το κουτι μου ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667 με 4 fans..2 βαζουν αερα και 2 βγαζουν! παοκ το φαν για το chipset δεν το εχω βαλει!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...