telas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ΕΝΑ OUTSIDER ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ…(τάδε έφη Γ. Παρασκευάς †) Το Betamin φιλοδοξεί να δώσει μια διαφορετική νότα, φωτεινή διέξοδο στο λαβύρινθο του προκαθορισμένου στοιχήματος, με χρήσιμα εργαλεία και πληροφορίες για τον συνειδητοποιημένο παίκτη. Betamin … amin και πότε … αλί κ τρισαλί, κράτα μωρή Queen of South και ψοφίμι Asiriska… και μακριά από εμάς ο κουβάς … - Διαβάστε περισσότερα στο about page. Tipsters: Γίνετε betamin fan στο Facebook. http://www.betamin.gr/ Η ιστοσελίδα είναι φρέσκια και θέλει αρκετή δουλειά μέχρι να «στρώσει». Θα χαρούμε να ακούσουμε παρατηρήσεις και σχόλια.
2arkoudi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλη επιτυχια Για την σελιδα 1. Το logo δεν κολλαει με τα χρωματα της σελιδας αλλα κ το αθλητικο ειδος (γνωμη μου) 2. Γενικα τα χρωματα ειναι μουντα ισως θα πρεπει να το δεις ολο το θεμα 3. Το σημα των RSS βγαζει ματι! 4 +1 Στο ωραιο επανω στησιμο με τα σημεια Το στησιμο καλο ειναι ,
dermitzos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Φίλε μου, εμένα προσωπικά μου αρέσει! (αν και απ'ότι βλέπω ο Sir Μήτσος δεν τα πήγε και πολύ καλά) Καλή επιτυχία! (Και με το site και με το ταμείο!)
telas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλη επιτυχια Για την σελιδα 1. Το logo δεν κολλαει με τα χρωματα της σελιδας αλλα κ το αθλητικο ειδος (γνωμη μου) 2. Γενικα τα χρωματα ειναι μουντα ισως θα πρεπει να το δεις ολο το θεμα 3. Το σημα των RSS βγαζει ματι! 4 +1 Στο ωραιο επανω στησιμο με τα σημεια Το στησιμο καλο ειναι , Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις, όντως το RSS button είναι huge και το έβγαλα, όυτως η άλλως το είχα βάλει εκεί προσωρινά. @dermitzos ευχαριστώ, εντάξει και ο κουβάς στο πρόγραμμα είναι, αλλά είναι και αρχή ακόμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.