Death_In_Paradise Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Σκέφτομαι να πάρω έναν εσωτερικό δίσκο 2ΤΒ. Χρονικά η στιγμή είναι κατάλληλη για αγορά? Ή να περιμένω παράδειγμα τα Χριστούγεννα? Έχει "ωριμάσει" η τεχνολογία των 2TB? Είμαι σχετικά δύσπιστος με το "Green" Εσείς τι μου προτείνετε? Ο δίσκος θα είναι μόνιμα 24/7 σε μια ASUS P5K Premium και θα προορίζετε για Backup χωρίς βαριά χρήση (απλά θα είναι 24/7 αναγκαστικά) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/with(CAPACITY=2%20TB).htm Ευχαριστώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ο Seagate 2ΤΒ είναι λίγο πιο γρήγορος από τον WD, 500gb platters έχουν και οι 2
caution Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πάντως αν δεν έχεις "χωροταξικό" / sata-ports-available πρόβλημα, υπάρχει και η λύση των 2Χ1GB
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 στο τέλος θα μαζεύονται, καλύτερα από τώρα λίγοι...
Death_In_Paradise Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Seagate ? μετά το τελευταίο πατατράκ είμαι αρκετά επιφυλακτικός... SAMSUNG 2TB υπάρχουν στην Ελλάδα? Δεν έχω βρει κάτι..Ξέρουμε αν θα έρθουνε μέχρι τα x-mass? Έχω 2χ1TB SAMSUNG και είμαι ΥΠΕΡ-ευχαριστημένος επίσης να ξανατονίσω ότι με "φοβ'ιζει" η τεχνολογία "green" :S SATA slots onboard δεν έχω άλλα διαθέσιμα αλλά έχω μια PCI κάρτα που μου δίνει άλλα 4 slots. Απλά υπάρχουν 2 "εμπόδια": 1) δεν έχω χώρο στο κούτι για επιπλέον δίσκο ( θα αφαιρέσω έναν 750GB seagate) 2) λόγω του ότι προορίζεται για backup με βολευει καλύτερα να είναι ένας ενιαίος 2ΤΒ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 οι 5900rpm Seagate είναι μια χαρά, έχω 2x1.5TB, επίσης είναι σταθερά στα 5900 όχι σαν τους WD που έιναι 5400-7200rpm nope δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα οι Samsung
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.