Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με gpu?

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως απο 100 ευρω ανεβηκαν και σου εδωσαν πιστωτικο στα 150 ??

Τους ειπες πως ειναι λιγα και οτι θες παραπανω ??

Mε γεια την καρτα κι απο μενα τυχερουλη:-D

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα 100 ευρώ ήμουν ευχαριστημένος δεν φαντάζεσαι λοιπόν πόσο ευχαριστημένος είμαι με τα 150 ευρώ.

Και μεταξύ μας

στην 8800gtx είχα aftermarket ψήκτρα :P αλλά ευτυχώς είχα κρατήσει και την μαμήσια

Πως απο 100 ευρω ανεβηκαν και σου εδωσαν πιστωτικο στα 150 ??

Τους ειπες πως ειναι λιγα και οτι θες παραπανω ??

Mε γεια την καρτα κι απο μενα τυχερουλη:-D

Ευχαριστώ.

Λόγω κακής συνεννόησης, αντί να μου βγάλουν πιστωτικό αμέσως - τα 100 που ανέφερα σε χτεσινό μήνυμα μου - μου έβγαλαν άλλη κάρτα για αντικατάσταση. Τους εξήγησα λοιπόν ότι δεν την θέλω γιατί έχω παραγγείλει άλλη και έτσι μου πίστωσαν την αξία της κάρτας η οποία ήταν στα 150 ευρώ!!!!!! Μη το συζητάμε καθόλου μου ήρθε κουτί :-)

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Κρίμα είναι όντως αλλά το μηχανηματάκι άλλα λεφτά δεν θα ρουφήξει για την ώρα. Ο Άγιος Βασίλης έναν σκληρό θα μου φέρει και 8gb ram - δεδομένου ότι θα βάλω win7x64 μέχρι τότε - τίποτε άλλο. Του χρόνου να είμαστε καλά η επόμενη ριζική αναβάθμιση. Εξάλλου με το rig μου όταν ακόμα φόραγε την 8800gtx ήμουν υπερκαλυμμένος πόσο μάλλον τώρα :-)

H καρτούλα με έχει αφήσει ευχαριστημένο μέχρι ώρας ότι και αν έχω κάνει. Όλα τα παιχνιδάκια φυσάνε, από θερμοκρασίες έχω πάθει πλάκα, παίζει στους 35c σε idle (με ανοιχτό κουτί περιέργως ήταν στους 45c τώρα που το έκλεισα 35 :P) και είδα 58c max στο nfs shift.

Από τις πιο όμορφες κάρτες που έχω δει ποτέ. Μοιάζει με αεροπλανοφόρο πραγματικά xaxa. Και η asus για μια ακόμα φορά έδωσε ρεσιτάλ στην συσκευασία. Πίστευα ότι μετά την maximus formula δεν θα έπαιρνα πιο προσεγμένο κουτί. Είχα λάθος τελικά.

Να μην το ματιάσω, οι πρώτες μου ώρες στο στρατόπεδο της Ati είναι εξαιρετικές.

P.s. Το dirt2 είναι dx11 game έτσι? Είχε κουπονάκι μέσα η συσκευασία για το steam. Το ενεργοποίησα ήδη αλλά το παιχνίδι βγαίνει στις 11/12......

Δημοσ.

ναι ειναι DX11. τα 8GB τι τα θες? και μάλιστα DDR2 (αργοπεθαίνουν)

εκτος και τρεχεις κανα βαρυ επαγγελματικο προγραμμα. ειδικα για games τα 4GB ειναι υπεραρκετα.

και φυσικα οταν κανεις αναβάθμηση θα παρεις DDR3, οποτε...

Δημοσ.

Για να φυσάει το reason :P

Λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα. Μερικά παιχνιδάκια δεν ξεκινούν καθόλου, μερικά σπέρνουν και μερικά είναι οικτρά.

The witcher, drakensang που δοκίμασα που πετάνε errors. Το nfsshift στην αρχή δεν ξεκινούσε, έκανα uninstall/install και τώρα φυσάει. Το batman AA είναι gtp οπτικά compared to 8800. Θέμα drivers να φανταστώ? Ή η λογική του unistall/install θα δουλέψει όπως στην περίπτωση του shift? Τα μόνα games που έχω δοκιμάσει και τρέξανε εξαρχής είναι το empire tw και το wow.

Εννοείται πως έχω κατεβάσει τους νεότερους drivers από το site της amd...........

Δημοσ.

ναι μαλλον οι drivers, αλλα δεν ειναι θεμα μνημης. 4GB δεν εχεις;

και οπως ειπαμε στο ποστ #13 μη βαλεις το νεο Batman.

PhysX και ΑΑ δεν λειτουργουν με ΑΤΙ. :-(

ελπιζω να βγει κανα fix για ΑΤΙ (για το ΑΑ μόνο).

Δημοσ.

Τα 8gb τα θέλω για το reason όπως σου είπα όχι για games :P. Τα 4gb (3,2 δηλαδή μιας και είμαι σε 32bitα vista, δεν του είναι ίσα ίσα).

Άρα ο λόγος που απέφευγα τις ATI τόσα χρόνια εξακολουθεί να ισχύει :-(. Με την 8800 έτρεχε αέρα το batman......και το γαμώτο είναι ότι δεν το έπαιξα τόσο καιρό xaxa.

Εντάξει τα physx θα τα ξεπεράσω, δεν τα χαιρόμουν και πολύ βλέπεις με την παλιά κάρτα......αλλά το AA?

Σε μερικά games αν resetάρω τα settings τους καταφέρνω τελικά να τα ξεκινήσω.

Anyway αρχή είναι, θα τα μάθω σιγά σιγά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...