smoke Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 προωθώ μήνυμα γνωστής μου, όχι chain mail εύχομαι να είστε όλοι και όλες καλά στην υγεία σας, εσείς και οι οικείοι σας. Έρχομαι να ζητήσω τη συνδρομή σας γιατί ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο, με γαστρορραγία και διάφορα άλλα προβλήματα και έχει ήδη δεχθεί αρκετό αίμα (6 φιάλες), το οποίο ως γνωστόν πρέπει να αναπληρωθεί. Αν κάποιος ή κάποια από εσάς επιθυμεί να βοηθήσει δίνοντας αίμα, ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας πάει στην αιμοδοσία οποιουδήποτε δημόσιου νοσοκομείου, δίνοντας αίμα για τον "ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου". Ευχαριστώ και ζητώ συγνώμη για το ενοχλητικό αλλά καίριο για μένα e-mail. akatsoul παπάκι byte τελεία gr Μπορείτε να προσφέρετε οποιαδήποτε ομάδα αίματος. Το νοσοκομείο θα λάβει την αντίστοιχη ποσότητα απο την ομάδα που χρειάζεται ο άνθρωπος.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμπόριο ανθρώπινου αίματος ή φάρσα; Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009, 09:21 Χρησιμοποίησαν το όνομά του, ως ασθενούς, προκειμένου να συγκεντρώσουν φιάλες με αίμα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σε περιπέτειες έχει μπει ένας γεωπόνος από την Ηλεία, που αναγκάστηκε να καταφύγει στις αστυνομικές Αρχές, αλλά και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να αποκαλυφθεί η απάτη. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Διονύσιος Σταθόπουλος από τον Πύργο, στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία, άγνωστοι χρησιμοποιώντας το όνομά του και τα τηλέφωνά του καλούν μέσω διαδικτύου τους πολίτες να προσφέρουν αίμα, για την περίθαλψη δήθεν ενός ανύπαρκτου (!) τραυματία. Οι αστυνομικές Αρχές ελέγχουν εάν το e-mail που στέλνεται αφορά φάρσα ή προσπάθεια εμπορίας μεγάλης ποσότητας αίματος ομάδα (0-). Το ψευδές μήνυμα που κυκλοφορεί από τις αρχές του 2009 αναφέρει: «Υπάρχει ένα παλικάρι 28 ετών στον Ευαγγελισμό, που χρειάζεται 40 φιάλες αίμα. Σοβαρό ατύχημα με μηχανή, έχουν πειραχτεί ζωτικά όργανα. Τα στοιχεία είναι: Μερισιώτης Βαγγέλης, Ευαγγελισμός ΜΕΘ2, ώρες 8.30-14.00 και 15.00-19.00. Χρειάζεται να κάνει μεταμόσχευση συκωτιού και πρέπει να βρούμε αίμα αποκλειστικά ομάδας "Ο αρνητικό". Εάν μπορείτε ανακοινώστε το διότι έχει ζωή μία με δύο εβδομάδες», παραθέτοντας στο τέλος τα στοιχεία και τα τηλέφωνα του κ. Σταθόπουλου. «Από τις αρχές του έτους, κάποιοι για άγνωστους λόγους δημοσιοποίησαν μέσω του διαδικτύου αυτή την ανακοίνωση, η οποία δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Δυστυχώς κάποιοι ραδιοφωνικοί σταθμοί και ΜΜΕ αναπαρήγαγαν χωρίς να διασταυρώσουν την είδηση με αποτέλεσμα να γίνει η ζωή μου κόλαση... Από τότε μέχρι σήμερα λαμβάνω κάθε μέρα τηλεφωνήματα απ' όλη την Ελλάδα και έχω χάσει την ηρεμία μου. Το πιο εξωφρενικό όμως της υπόθεσης είναι ότι στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπως με ενημέρωσαν, έχουν συγκεντρωθεί 1.000 φιάλες με αίμα και δεν ξέρουν τι να τις κάνουν. Είναι προφανές ότι κάποιοι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία και το όνομά μου συγκέντρωσαν αυτή τη σημαντική ποσότητα αίματος. Απομένει στις διωκτικές Αρχές να εντοπίσουν τους δράστες» τόνισε ο κ. Σταθόπουλος μιλώντας στην εφημερίδα. Ο ίδιος έχει ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά και κάνει έκκληση προς τους αποδέκτες του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος ή της είδησης να μην την λαμβάνουν στα σοβαρά, καθώς πρόκειται για απάτη. Πηγή: skai Πάτρας Zougla online - Εμπόριο ανθρώπινου αίματος ή φάρσα; Σελίδα 1 από 2 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=65831&cid=4 30/9/2009 εντελώς πληροφοριακά και χωρίς να θέλω να υπονοήσω πως το πρώτο μήνυμα είναι αναξιόπιστο.
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ακόμα και μαϊμού να είναι,δεν χαλάει την κοινωνία μας η υπερπληθώρα αποθεμάτων αίματος... εκεί που λέει ότι δεν έχουν τι να τις κάνουν τις φιάλες αίματος.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ακόμα και μαϊμού να είναι,δεν χαλάει την κοινωνία μας η υπερπληθώρα αποθεμάτων αίματος... εκεί που λέει ότι δεν έχουν τι να τις κάνουν τις φιάλες αίματος. αυτό το σημείο δεν έχει κανένα νόημα - σιγά μήν έτρεξαν 1000 άτομα και σιγα μήν δεν είχαν τί να τα κάνουν τα αίματα μιας τόσο σπάνιας και πολύτιμης ομάδας. Οπότε μάλλον ο δημοσιογράφος διάβασε 100, κατάλαβε 1000 και είπε να το δραμματοποιήσει και λιγάκι. Όπως και να΄χει δεν οφελεί κανέναν η απάτη και δε νομίζω πως γίνεται για καλό σκοπό.
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Θες να πεις ότι αν πάνε να δώσουν αίμα για ανύπαρκτο άτομο,αυτές τις φιάλες που μαζεύουν και επειδή δεν ανταποκρίνονται σε ανάλογη ζήτηση,τις πουλάνε; Έλεος αγαπητή Φραντζέσκα,αυτό τουλάχιστον αφήνεις να εννοηθεί. Ρε συ,μιλάς για αίμα
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 για να φτάσει να πουληθεί αίμα θα πρέπει το κύκλωμα να είναι μεγάλο, κάτι σαν το κύκλωμα εμπορίας οργάνων ασπούμε... Προσωπικά δεν πιστεύω τις μαλακίες του Ντάφυ...
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Η πολιτική δεν είναι σε όλα η ίδια; Εννοώ, τόσο στα νοσοκομεία που έφαγα τα λεβέντικα νιάτα μου εκ των έσω καθώς και σε όσα πήγα ως αιμοδότης, πάντα ρωτούσαν για ποιον είναι και τσεκάρανε το όνομα. Επίσης αυτό το "δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε" τι υπερκόσμια πίπα είναι, είναι σαφές πως ακόμα και αν δεν τσέκαρε κανείς αν υπάρχει ο σακατεμένος, όταν πια το παίρνεις πρέφα και έχεις μείνει με τη φιάλη στο χέρι, ε σε νοσοκομείο είσαι, όλο και κάτι θα βρεις να το κάνεις!!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Θες να πεις ότι αν πάνε να δώσουν αίμα για ανύπαρκτο άτομο,αυτές τις φιάλες που μαζεύουν και επειδή δεν ανταποκρίνονται σε ανάλογη ζήτηση,τις πουλάνε; Έλεος αγαπητή Φραντζέσκα,αυτό τουλάχιστον αφήνεις να εννοηθεί. Ρε συ,μιλάς για αίμα δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες. αυτό που λέω είναι ότι 1. αυτό που γράφει ο δημοσιογράφος δεν έχει κανένα νόημα και 2. αυτό που κάνουν κάποιοι να ξεκινάνε ψεύτικες ιστορίες για ανάγκη σε αίμα δε μπορώ να το δω σαν καλή πράξη. τα υπόλοιπα δεν ξέρω από πού τα φαντάστηκες αλλά δεν έχουν καμία σχέση με κάτι που να έγραψα ή να σκέφτηκα εγώ.
Alxnks Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 και οπως ειπε το παιδι στο πρωτο ποστ.... προωθώ μήνυμα γνωστής μου, όχι chain mail
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ...2. αυτό που κάνουν κάποιοι να ξεκινάνε ψεύτικες ιστορίες για ανάγκη σε αίμα δε μπορώ να το δω σαν καλή πράξη.Με τη μλκια που μας δέρνει σαν έθνος,μόνο με μαϊμουδιές μπορούν να μας κάνουν ζάφτι,σαν Καποδίστριας_με_πατάτες ένα πράμα.τα υπόλοιπα δεν ξέρω από πού τα φαντάστηκες αλλά δεν έχουν καμία σχέση με κάτι που να έγραψα ή να σκέφτηκα εγώ.:shock:Yπόλοιπα;Από τι;Τις σκέψεις μου κοινοποιώ,btw.
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πάντως, όσο και αν δεν είναι καλή πράξη, έχει καλό αποτέλεσμα ε.
smoke Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Εμπόριο ανθρώπινου αίματος ή φάρσα;....................... εντελώς πληροφοριακά και χωρίς να θέλω να υπονοήσω πως το πρώτο μήνυμα είναι αναξιόπιστο. εντάξει ρεπόρτερ, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση, αλλα θα ήταν πιό οφέλημο να ανοίξεις νέο θέμα για τους ισχυρισμούς του καθε ζούγκλά/σκαϊ-πάτρας αντι να διαρπάζεις το παρόν. το αρχικό μηνυμα ξεκινάει με "προωθώ μήνυμα γνωστής μου, όχι chain mail" (πιό νιά-νιά: συναδέλφου), το περιεχόμενο μιλάει για τον πατέρα της, και δίνω και το μαιηλ της (εμφανώς, όχι φρη μαιηλ). Καληνύχτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.