dark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 ʼκουσα από γνωστό που δουλεύει στο service μεγάλης εταιρείας μου έχει πει ότι αν πχ πάει κάποιος έναν εκτυπωτή με μικροπρόβλημα του λένε ότι κοστίζει η επισκευή ένα υπέρογκο ποσό ώστε αυτός να τον παρατήσει και μετά αυτοί αφού τον επισκευάσουν τον πουλάνε αλλού ή μεταξύ τους
MY80- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Kati tetoia stadar ta kanoune diaforoi, borei px na sou poune oti exei xalasei h gpu sou enw apla na exei kounhthei kai na sou paroune xrhma gia kainouria. Den einai tipota neo. Giauto egw sta magazia den paw pote gia diagnwsh kai pote me olo mou to kouti. Mono gia antikatastash efoson kalyptwmai apo egyhsh.
madsc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Χα, χα και μάλλον μετά πουλάνε στο Πλαίσιο Stockhouse, ότι δεν τους κάνει... sc
UserX Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2002 hahaha ....blepo to plaisio kai tin intraconnect na travane mia geri minisi sto insomnia gia sykofantiki disfimisi kai na to kleinoun !!! :PPP just kidding
ex_tep Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 pisteuo oti exoume akomi eleutheria logou..an den apatomai
Gabriel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Για το stockhouse του πλαισιου δεν το αποκλείω καθόλου,αυτό που λέει ο Madsc σαν κανονικό κατάστημα όμως μου εμπνέει κάποια εμπιστοσύνη,θα δώσω το βατόμουρο της χρονιάς στην Ιntraconnect για την ασυνέπεια της και άλλα χίλια δύο που καλύτερα μην αναφέρω...
wraeththu Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Ελευθερία λόγου υπάρχει αλλά όταν παραθέτεις αρνητικά σχόλια χωρίς στοιχεία τότε κινδυνεύεις από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
pyro Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 file apo paparies gia to plaisio exoume 1002 pragmata na apodhjoume, asto, einai sthn black list edw kai polla topic!
Narayan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2002 "Είμαι ελεύθερος να πω αυτό που θα μου υποδείξουν να πω!!!"
yiannakas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 ego ti na po pou apo to direct oxi monaha mou edosan xalasmeno hardware kai me brisan kiolas, alla mou ekanan os kai plastografia tis ypografis mou.... perimenei to dikastirio tora...
UserX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 ehete toulahiston kapoion na sas fernei tsigara? ego tha plirono enan albano! ;P
NeTeD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote wraeththu:</font><hr> Ελευθερία λόγου υπάρχει αλλά όταν παραθέτεις αρνητικά σχόλια χωρίς στοιχεία τότε κινδυνεύεις από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. <hr /></blockquote> Σωστός. Αυτή η ελευθερία λόγου, πολύ παρεξηγημένη στις μέρες μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.