Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τώρα αυτό τι είναι αστείο; Το παιδάκι περπατάει με πόδια της barbie. Δηλαδή πρέπει να τα χάσετε για να εκτιμήσετε ότι υπάρχουν και πιό σημαντικά πράγματα στη ζωή μας από τη clk στο γκαράζ; Δεν είπε κανείς πως τα ΠΟΔΑΡΙΑ μας είναι λιγότερο σημαντικά από την CLK. Αλλά δεν είμαι σε κανέναν ευγνώμων για τα πόδια μου και δεν θα 'μαι σε κανέναν ευγνώμων για τη CLK που αγόρασα με τα γκαφρά της δουλειάς μου -εκτός αν μου τη χαρίσουν ε. Τέτοιο σκεπτικό οδηγεί στο "ναι, κρίμα που με πηδάει ο μπαμπάς μου από τα 12, αλλά ευτυχώς δε με πηδάει ο θείος μου".
soturin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπε κανείς πως τα ΠΟΔΑΡΙΑ μας είναι λιγότερο σημαντικά από την CLK. Αλλά δεν είμαι σε κανέναν ευγνώμων για τα πόδια μου και δεν θα 'μαι σε κανέναν ευγνώμων για τη CLK που αγόρασα με τα γκαφρά της δουλειάς μου -εκτός αν μου τη χαρίσουν ε. Τέτοιο σκεπτικό οδηγεί στο "ναι, κρίμα που με πηδάει ο μπαμπάς μου από τα 12, αλλά ευτυχώς δε με πηδάει ο θείος μου". Sweeeet hoooome Alabanma!
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλά χάσε τα εσύ και θα σου πω πόσο ευγνώμων θα είσαι μετά. Θα σε πηγαίνουν για χέσιμο καλικούτσα. Καλό είναι να βλέπουμε και τα χειρότερα για να εκτιμάμε αυτά που έχουμε.
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τώρα αν σου πω ότι έκοβα και τα δυο ότι θα το πεις; Τουλάχιστον καταλαβαινόμαστε.
leftermann Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπε κανείς πως τα ΠΟΔΑΡΙΑ μας είναι λιγότερο σημαντικά από την CLK. Αλλά δεν είμαι σε κανέναν ευγνώμων για τα πόδια μου και δεν θα 'μαι σε κανέναν ευγνώμων για τη CLK που αγόρασα με τα γκαφρά της δουλειάς μου -εκτός αν μου τη χαρίσουν ε. Τέτοιο σκεπτικό οδηγεί στο "ναι, κρίμα που με πηδάει ο μπαμπάς μου από τα 12, αλλά ευτυχώς δε με πηδάει ο θείος μου". έτσι είναι, αλλά παρόλα αυτά είναι αντικειμενικά καλύτερο να σε πηδάει μόνο ο μπαμπάς από το να σε πηδάει και ο θείος. Έτσι, την ώρα πχ που μιζεριάζεις για το ότι δεν έχεις clk, δεν είναι και τόσο κακό να πεις "έχω τα ποδάρια μου τουλάχιστον, ας το πάρω ποδαράτο"... Δεν θα κάνεις και υποκλίσεις στο εικονοστάσι βέβαια για την απίστευτη τύχη σου...
Lucifer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Την ώρα που μιζεριάζεις επειδή δεν έχεις CLK, κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να αποκτήσεις μια ή το βουλώνεις. Και το να μη σε πηδάει ο πατέρας σου δεν είναι τύχη στην κανονική κατανομή, είναι αυτονόητο δικαίωμα. Γενικά το κάπως απόλυτο σκεπτικό μου υπαγορεύει πως όποιος είναι του σκεπτικού "μη χειρότερα" αξίζει τα μη χειρότερα που υφίσταται.
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Καλά χάσε τα εσύ και θα σου πω πόσο ευγνώμων θα είσαι μετά. Θα σε πηγαίνουν για χέσιμο καλικούτσα. Καλό είναι να βλέπουμε και τα χειρότερα για να εκτιμάμε αυτά που έχουμε. Το καταλαβαίνεις πως αυτο που λες δεν ειναι λογικό, ετσι? Δηλ το : "Καλά χάσε τα εσύ και θα σου πω πόσο ευγνώμων θα είσαι μετά. " Ειναι σαν να πηγαίνει αλυσίδα. Να εισαι ευγνώμων γιατι δεν εισαι νεκρός, γιατι δεν στον σφύριξαν στην σκοτεινή γωνιά που πέρασες, γιατι εχεις δέρμα και οχι εκείνες τις πλαστικές φουσκάλες που ολοι γουσταρουμε να σκάμε, αλλά δεν ξέρουμε το όνομά τους...κλπ
Höfdingadrapa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ε ναι ρε φίλε...τι περιμένεις δηλαδή να βγάλεις φτερά σαν το πραξιτέλους και να πετάξεις; Πως να κοιτάξεις μπροστά δηλαδή; Την υγειά μας δε λέμε να 'χουμε; Ή μήπως απ' τη πολλή μας απληστεία κοιτάμε το καινούργιο μόμπο της νφορς; Τέσπα καληνύχτα σας, άουτα χιαρ.
ikaruga24 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Για το μονο πραγμα που πιστευω οτι καποιος πρεπει να αισθανεται τυχερος ειναι η υγεια του και ολα τα αλλα απλα θα ερθουν η θα βρει την ακρη. Δεν συμφωνω καθολου με την βλεψη οτι επειδη υπαρχουν και χειροτερα πρεπει να ειμαι και ειμαι και ευτυχισμενος με αυτα που εχω. Μονο για την υγεια μου που ειμαι durable 100% μπορω να πω με σιγουρια οτι ειμαι χαρουμενος και ευγνωμον που την εχω. Οτιδηποτε αλλο κοιταω μπροστα, προς το καλυτερο. Τα χειροτερα θα υπαρχουν παντα οπως ακριβως και τα καλυτερα. Το να κοιταω πως θα γινω χειροτερα η επειδη υπαρχουν χειροτερα να μενω στασιμος επειδη "καλα ειμαι" δεν το λεω προοδο. Οπως μπορει ο καθενας βαδιζει, ακομα και ατομα με κινητικα και οχι μονο προβληματα. Αυτο εχει και σημασια εδω που τα λεμε.
pournaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ειναι λιγο σχετικο ομως να λες ακομη και το "αισθανομαι τυχερος για την υγεια μου". Τι σημαινει τυχερος; Που μπαινει η διαχωριστικη γραμμη του εγω ειμαι τυχερος αλλα εςσυ δεν εισαι; Με ποια κριτηρια; Διοτι αν ειναι απλα να ειμαστε ευγνωμοντες, ισως δε πρεπει να ειμαστε ευγνωμοντες για το οτι ειμαστε υγιεις αλλα για το οτι εχουμε γεννηθει (αναλογιζομενοι τον διπλανο μας που πεθανε στη γεννα. Σε ποιον βεβαια πρεπει να ειμαστε ευγνωμονες δεν το εχουμε ακομη θεσει στην κουβεντα μας, γιατι το "ευγνωμων" παει και με το προσωπο στο οποιο εισαι. ΚΑι στην τελικη ακομη και το παιδακι της φωτογραφιας, δεν πρεπει να ειναι ευγνωμων που γεννηθηκε απο πλουσια @@, αλλιως θα ηταν ακομη ενα σακατικο σε μια γωνια ενος ιδρυματος, και δε θα ειχαμε την ευχερεια να το δουμε να κανει ιππασια; (Οχι οτι μου φταιει το παιδακι, που προφανως ακομη δεν καταλαβαινει τι του λειπει, αλλα οι υπολοιποι ακυροι που κανουν το προβλημα του προσπαθεια ψευτικης θλιψης στα ΜΜΕ).
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Είναι κάτι που μπορείς να σκεφτείς σε μια "δύσκολη" στιγμή και να πείς οτι ντάξει.. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πάει ακόμα πιο στραβά.. Real παράδειγμα όταν με τράκαραν με κόκκινο. Βάρεσε ο αρχίδης πόρτα οδηγού σχεδόν. Μπορεί μεν να κατέβηκα και να άρχισα μανούλες, αλλα σε long term αυτό που με ηρέμησε είναι η άμεση συνειδητοποίηση οτι λίγα εκατοστά πιο πίσω και τώρα θα σας έγραφα απο wheelchair. Κάτι τέτοιες στιγμές μόνο, βγαίνεις απο τον luciferικό σταρχιδισμό και γείωση, και μπαίνεις στη διαδικασία να εκτιμήσεις πραγματικά αυτά που έχεις. Και ναι πολλά "θέματα" υποβιβάστηκαν στο μυαλό μου απο τότε. Καταστάσεις σαν και αυτή είναι μια υπενθύμιση περισσότερο για αυτά που έχουμε. Ίσως μια κάφρικη ανωτερότητα. Γουστάρω τους γονείς του παιδιού που αντί να έχουν ακόμα ένα ανάπηρο παιδάκι σε μια γωνιά και να κλαίνε τη μοίρα τους, κάνουν τα πάντα για να νιώσει όμορφα και πόσο μάλλον με άσκηση την οποία τα περισσότερα παιδιά με σχετικά προβλήματα δεν γνωρίζουν ποτέ τους. Δεν είναι απαραίτητο οτι έχουν κερατιάτικα λεφτά. Μπορεί να δουλεύουν γι αυτό και μόνο. Μην είστε τελείως άψυχοι. Μην περιμένετε να έρθει κάτι τέτοιο δίπλα σας ώστε να σας αγγίξει... Δεν έχει να κάνει με σόφτεξ. Αλλα ντάξει δεν χρειάζεται όμως και τόση γείωση που διαβάζω εδώ και τρείς σελίδες..
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ε ναι ρε φίλε...τι περιμένεις δηλαδή να βγάλεις φτερά σαν το πραξιτέλους και να πετάξεις; Πως να κοιτάξεις μπροστά δηλαδή;Την υγειά μας δε λέμε να 'χουμε; Ή μήπως απ' τη πολλή μας απληστεία κοιτάμε το καινούργιο μόμπο της νφορς; Τέσπα καληνύχτα σας, άουτα χιαρ. ...μας την έπεσε ο καπιταλισμός και την κοπανάμε, ε ; Πτου σου. ...Τέσπα πλάκα έχουμε σ' αυτό το τόπικ (βλα-βλα), ο φάιρ εεε τόπικ στάρτερ, απλά ήθελε να πει ότι καλόν είναι να αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη απέναντι στην "καλοτυχία" μας (κι όχι -ελπίζω- σε καμμιά θεότητα ή τον Γιωργάκη), γιατί σα να ξεχνάμε και μιζεριάζουμε ενίοτε - και μερικοί κοντέψανε να το πάνε στον Νίτσε... Έλεος βρέι.
SunOfABeach Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Να αυτά είναι τώρα που με νευριάζουν. Δείξε μου εσύ αυτό το παιδάκι και 'γω θα σου δείξω τον Rockefeller που πήγαινε με τις Lamborghini στο Cambridge από τα 18. Υπάρχουν δύο όψεις. Οι ατυχίες (βλ. παιδάκι) και οι κωλοφαρδίες (βλ. Rockefeller). Δεν καταλαβαίνω γιατί θα 'πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για το ότι δεν είμαστε σαν το παιδάκι και όχι κατσούφιδες γιατί δεν είμαστε σαν τον Rockefeller. Αυτές οι extreme περιπτώσεις είναι σπάνιες... ανάθεμα και υπάρχουν 10 τέτοια παιδάκια στην Ελλάδα. Ανάθεμα και υπάρχουν 10 Rockefeller-like στην Ελλάδα. Μην το πηγαίνουμε στα άκρα γιατί το νόμισμα έχει δύο όψεις... Love & Peace.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.