Προς το περιεχόμενο

προβλημα με νεο dvdr

basilis5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας

αγορασα σημερα ενα DVD-R LG SATA ΚΑΙ το εβαλα στην θεση ενος παλιου NEC IDE που ειχα.

το προβλημα ειναι πως οποτε παει να διαβασει δισκακι μου πεταει μπλε οθονη.

εχει κανεις ιδεα τι παιζει;

η μητρικη μου εχει επανω αλλο ενα απλo dvd atapi το οποιο ειναι secondary master αν εχει να κανει αυτο, και εναν δισκο σατα.

η μητρικη ειναι αυτη

Asus A8N-VM CSM

υπαρχει περιπτωση να ναι ελλατωματικο η εχω κανει πατατια εγω ;

Δημοσ.

ολα ειναι σωστα.

εκανα διαφορες δοκιμες,εβγλα και το παλιο atapi dvd αλλα παντα το ιδιο προβλημα.

το πηγα πισω και μου το αλλαξαν με ενα samsung χωρις να εχει προβλημα το LG οπως ειπε ο τεχνικος αλλα και παλι τα ιδια.

Η μοναδικη λογικη εξηγηση ειναι η μητρικη,καθοτι λιγο παλια (δεν θυμαμαι να υπηρχαν τοτε sata dvd) να μην δεχεται τετοιa dvd (sata)

το ερωτημα ειναι, παιζει να ισχυει κατι τετοιο;

το βιβλιο της μητρικης δεν αναφερει τπτ

Δημοσ.
ολα ειναι σωστα.

εκανα διαφορες δοκιμες,εβγλα και το παλιο atapi dvd αλλα παντα το ιδιο προβλημα.

το πηγα πισω και μου το αλλαξαν με ενα samsung χωρις να εχει προβλημα το LG οπως ειπε ο τεχνικος αλλα και παλι τα ιδια.

Η μοναδικη λογικη εξηγηση ειναι η μητρικη,καθοτι λιγο παλια (δεν θυμαμαι να υπηρχαν τοτε sata dvd) να μην δεχεται τετοιa dvd (sata)

το ερωτημα ειναι, παιζει να ισχυει κατι τετοιο;

το βιβλιο της μητρικης δεν αναφερει τπτ

Ναι παίζει κάτι τέτοιο, θυμάμαι κάποιες παλιές μητρικές με ICHI είχαν προβλήματα, λύση είναι να πάρεις κάποιον άλλο controller αλλά δες στην συσκευασία οτι υποστηρίζει optical drives, αλλιώς ψάχνεις να βρεις ide dvd-rw νομίζω κυκλοφορεί ακόμα το 7200Α

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...