X_MEN_SAGIAS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 εχθές μου κόψανε το internet ενώ τη παρασκευή το είχα πληρώσει,παίρνουμε τηλέφωνο στο 134 και μας λέει έχει κάνει βλακεία η υπάλληλος και δεν έχει στήλη την ειδοποίηση πάω σήμερα στον οτε πηγαίνω στην υπάλληλο δεν την λέω tpt γιατί δεν ήθελα να χαλάσω τι μέρα μου για 7,50 euro αν και δεν ήμουν υποχρεωμένος να τα πληρώσω και ούτε να κάνω κάποιον ρεζίλι μπροστά σε τόσο κόσμο τα πληρώνω και μου λέει σε μια ώρα θα είναι ok περνάει μια ώρα παίρνει ένα τηλ λέει πως είναι από τον οτε μου λέει ο κύριος τάδε? του λέω όχι δεν είναι αυτήν τι στιγμή εδώ ( ο πατέρας μου ήταν ο τάδε) μου λέει για να το συνδέσουμε πρέπει να μιλήσουμε με τον ίδιο και του λέω μα πληρώθηκε ο λογαριασμός δεν έχετε να πείτε tpt και μου λέει τον ίδιο θέλω και το κλείνει βιδώνομε εγώ περνώ την ταυτότητα του πατέρα μου ξανά περνώ τηλ δίνω τα στοιχεια και μου λέει σε μια ώρα θα είναι ok του λέω 2 ώρες δηλαδή μου λέει 1 του λέω μια μου είπαν από τον οτε που ξανά πήρα πέρασε και εσείς μου λέτε ακόμα μια μου λέει όπως θέλετε περνάει μια ώρα tpt ξανά περνώ πάλι βγαίνει άλλος του λέω το σκηνικό μου λέει πάρτε στον τάδε αριθμό,και προσέξτε όλες η κλήσεις από κινητό σταθερό κομμένο. περνώ τηλ βγαίνει ένας εκεί του λέω το σκηνικό μου λέει πρέπει να πληρώσετε επανασύνδεση κύριε και απορημένος του λέω πάλι? μου λέω πληρώσατε λέω ναι μου λέει άρα περιμένετε θα έρθει με τα πολλά μετά από 1 ώρα ήρθε το τηλ internet όχι ξανά περνώ τηλ τους λέω από την αρχή τι έπαθα μου λέει ένταξη είναι το internet θα έρθει σε 24 ώρες λέω ok το κλείνω και σε 5 λεπτά είχα και internet ΕΛΕΟΣ με βύσμα δουλεύουν εκεί μέσα?
giorgos147 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δε κατάλαβα τίποτα Βασικά κάτι κατάλαβα... Στο τέλος. Αφού έχεις τώρα Internet, μη μιλάς.
cosmos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 μου λέω πληρώσατε λέω ναι μου λέει Αφού κατανοηθήκατε στο τέλος....ούτε του παππά μην το λες!!!!!! Με μεγάλη δυσκολία κατάλαβα τι έγραφες,ίσως θα πρέπει να προσέξεις λίγο πως γράφεις...
Blondeamon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 X_MEN_SAGIAS εχεις σχεση με την Εδεσσαικο; xaxaaxaxaxaxxaxaaxaxax:devil::devil:χαχαχααχχα
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Νταξει ρε παιδιά, με τα απο ολο αυτο που τράβηξε. Ειναι λογικό να ειναι ταραγμένος... (Αυτο ακριβώς τίποτα άλλο!)
o_magazatoras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Χτες είχαμε τοπικό πρόβλημα με το internet (Πατήσια...) για κάμποσες ώρες,συνεπώς μην τρελλαίνεσαι...
Nomikaria Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ μετά βίας κατάλαβα..βάζε και καμιά τελεία πού και πού!
Tsino Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ΕΛΕΟΣ με βύσμα δουλεύουν εκεί μέσα? πως το κατάλαβες???? ΝΑΙ με βύσμα είναι μαζεμένοι εκεί μέσα όλοι οι τεμέπέληδες και οι άχρηστοι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.