giorgos32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας,εχω ενα template με menu σε μορφη flash και προσπαθησα να το κανω καποια επεξεργασια με το adobe flash αλλα δεν εβγαλα καποια ακρη,επισης κοιταξα στο adobe help και tutorials αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο.Υπαρχει τροπος να αλλαξω τα menu η τα fonts η το χρωμα στο background?Thanks
djpaul1963 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις το .fla μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή (εύκολα ή όχι εξαρτάται από τις γνώσεις σου).
jimarass Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Αν έχεις το .fla μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή (εύκολα ή όχι εξαρτάται από τις γνώσεις σου). Καλησπέρα Φϊλε. Θέλω να μάθω flash για να σχεδιάζω tutorials σε ιστοσελίδα. 1) Από που να ξεκινήσω? Υπάρχουν αρκετά tutorials κάπου ή πρέπει να πάρω βιβλίο? (πχ flashkit.com) 2) Σχετικά με εργαλεία, το μόνο που χρειάζομαι είναι το Adobe Fhash player pro? Ή υπάρχουν και open source? 3) Η actionscript είναι η γλώσσα του flash?? Thanks!!
djpaul1963 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Με το μαλακό 0. tutorials σε ιστοσελίδα? Μήπως εννοείς headers, menus και banners? 1. o τρόπος εκμάθησης είναι προσωπική επιλογή για τον καθένα. Πολλοί προτιμούν τα tutorials από τα βιβλία, εγώ βρίσκω ευκολότερη την εκμάθηση από ένα καλογραμμένο βιβλίο (το amazon έχει τεράστια ποικιλία με πολύ καλές κριτικές αναγνωστών) και την αναζήτηση λύσεων σε εξειδικευμένα sites (kirupa.com, actionscript.org κλπ). 2 + 3. Το flash player είναι -όπως λέει και το όνομα του- μόνο player. Το Flash από το Creative Suite της Adobe θα χρειαστείς. (CS4 ή CS3). Συμβουλή μου, αφού θα ξεκινήσεις τώρα, να πάς απευθείας σε AS3 και όχι στο παλαιότερο AS2 που είναι ίσως ευκολότερο, αλλά δεσμευτικό σε πολλές περιπτώσεις καθώς και παρωχημένο από προγραμματιστικής άποψης. Εχε υπόψη σου πάντως, ότι όσο κι αν δυσκολευτείς στην αρχή, αν καταφέρεις να 'δαμάσεις το τέρας' υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση από καλούς flash developers, οι περισσότεροι που ασχολούνται με flash στην ελλάδα προσαρμόζουν απλά templates και δεν εμβαθύνουν ιδιαίτερα ενώ υπάρχουν απαιτητικές δουλειές (ίσον καλοπληρωμένες) που περνάνε ανεκμετάλλευτες. Εγώ προσωπικά ψάχνω ικανό συνεργάτη ενάμιση χρόνο τώρα χωρίς επιτυχία. Σου εύχομαι καλή δύναμη!
ProWebSector Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να μάθω flash για να σχεδιάζω tutorials σε ιστοσελίδα. Αν θες να φτιάχνεις Flash Tutorials δές το Adobe Captivate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.