grimpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πριν παραλάβεις οτιδήποτε, θα κάνεις έλεγχο στα πάντα και μετά υπογράφεις. Μην συγκρίνεις το τώρα με το παρελθόν, θα πάθεις την πλάκα σου με το νέο μηχάνημα.
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Η 4850 ό,τι θόρυβο παράγει, για κουτί και τροφοδοτικό μη φοβάσαι.
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά σας εμπιστεύομαι. Κλείνω τα μάτια (γέλια) και παραγγέλνω από πλαίσιο. Κάτι τελευταίο: Ποιος θα μου τα συνδέσει όλα αυτά όμως?? Εγώ δεν έχω ιδέα..Μήπως να πάω από το πλαίσιο και να τους πω να μου τα βάλουν αυτοί?
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αυτό δε λέγαμε τόση ώρα; Ή μήπως εννοείς ποιος θα σου συνδέσει την οθόνη, το πληκτρολόγιο και τον ποντικό; Μήπως θες να έρθουν και σπίτι σου;
Sebastienomnia Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μην πυροβολείτε ρε παιδιά, εντάξει!! Σας ευχαριστώ!!
grimpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αργότερα βάζεις πάνω άλλα 2GB RAM, όταν πέσουν λίγο οι τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.