Προς το περιεχόμενο

Επιστροφή Φόρου από την Εφορία

Αλέκος_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Είστε καλά; Βρε παιδιά, ακόμη περιμένω να γίνει η εκκαθάριση της Δήλωσής μου, την οποία έκανα αρχές Μαΐου. Περιμένω ένα χρηματικό ποσό επιστροφής και μου έχει βγει το συκώτι μέχρι να έρθει. Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιο πιο ελπιδοφόρο νέο; Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να πάω εγώ ο ίδιος εκεί και στην τελική να κάνω και φασαρία;;; Φυλακή θα μπούμε έτσι όπως το πάνε... χαχαχα!

Δημοσ.
Περιμένω ένα χρηματικό ποσό επιστροφής και μου έχει βγει το συκώτι μέχρι να έρθει. Έχετε ακούσει κάτι; Κάποιο πιο ελπιδοφόρο νέο; Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να πάω εγώ ο ίδιος εκεί και στην τελική να κάνω και φασαρία;;; Φυλακή θα μπούμε έτσι όπως το πάνε... χαχαχα!

1ον που ξέρεις ότι θα σου έρθει πιστωτικό...

2ον αφου είδες και μόνος σου μέσα απο το υπουργείο ότι δεν έχει εκκαθαριστεί,και να πας εκεί τι παραπάνω θα σου πούν?

θα κάνεις και φασαρία.Huhuhuhuh

υπομονή....

Δημοσ.

Συνήθως καθυστερούν τα σχετικά μεγαλύτερα πιστωτικά ποσά. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας απλά έτυχε να το παρατηρήσω. Σε μένα που χα επιστροφή ~50€ ήρθε σε 15 μέρες, φίλος που είναι να πάρει κάτι χιλιάρικα περιμένει ακόμα.

Δημοσ.
1ον που ξέρεις ότι θα σου έρθει πιστωτικό...

2ον αφου είδες και μόνος σου μέσα απο το υπουργείο ότι δεν έχει εκκαθαριστεί,και να πας εκεί τι παραπάνω θα σου πούν?

θα κάνεις και φασαρία.Huhuhuhuh

υπομονή....

Ο λογιστής ξέρει αν έχεις πιστωτικό ή όχι. όσο για το άλλο Αυτό ακριβώς ρώτησα. Μήπως υπάρχει κάποια υπηρεσία, κάτι τέλος πάντων που μπορεί να πάει το κοινό. Καμιά φορά με "τη φασαρία" που γελάς, κάνεις θαύματα!!! Οι άνθρωποι είναι μη μου τους κύκλους τάρατε σε αυτές τις υπηρεσίες.

Δημοσ.

Εγώ περιμένω ένα καλό ποσό επιστροφής (1.641 ευρώ) και η δήλωσή μου βρίσκεται στο ίδιο συρτάρι της εφοριακού από τον Απρίλιο που έκανα τη δήλωση.

Πήγα πριν λίγο καιρό να ρωτήσω και μου είπαν για μέσα με τέλη Οκτωβρίου... Το να σου χρωστάνε λεφτά επί 6 μήνες δεν τους πειράζει, αν όμως κάνεις την περιοδική ΦΠΑ (είμαι ελ. επαγγελματίας) έστω και μία μέρα καθυστερημένα, τρως πρόστιμο... Έχουν αδειάσει όλα τα ταμεία και συνεχώς οι υπηρεσίες προφασίζονται λόγους για να καθυστερούν τις επιστροφές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...