Προς το περιεχόμενο

ποσο αντεχει μια τηλεοραση να είναι συνεχώς ανοιχτή;

tasoskont

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια TFT-LCD SAMSUNG η οποια τωρα τελευταια οποτε την κλεινω μετα δεν ανοιγει ευκολα πατας το χειριστηριο να ανοιξει αλλα τιποτα πρεπει να την βγαλω απο την πριζα 5-6 φορες μπας και ανοιξει. απο οτι κοιταξα στο ιντερνετ ειναι ψιλοσυνιθησμενο προβλημα σε αυτη την σειρα samsung και επειδη βαριεμαι αυτη την ταλεπωρια βαλε βγαλε απο την πριζα την εχω μονιμα ανοιχτη:-D:-D.το ερωτημα μου ειναι ποσο αντεχουν οι τηλεορασεις να ειναι μονιμα ανοιχτες??????????

Δημοσ.

Αν έχεις ακόμα εγγύηση παίρνεις τηλέφωνο την Samsung,σου κάνει σπίτι σου κατόπιν ραντεβού ένα update και όλα φτιάχνονται.Στο λέω γιατί κι εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα με την Samsung μου και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη.

Δημοσ.

update τι εννοεις???εγω σκεφτομουν να την παω στα καρφουρ για επισκευη αλλα δεν ηξερα οτι παιζει τετοιο σεναριο με την samsung ουτε ειχε αναφερθει σε ξενα φορουμ,θα το δοκιμασω

Δημοσ.
update μπορεις να κανεις και μονος σου, αν το μοντελο που εχεις διαθετει θυρα usb

αααααα για πες λεπτομερειες διαθετω θυρα usb

Δημοσ.

Πας στο σαιτ της samsung εκει που λεει firmware update, σημειώνεις μοντέλο και σου βγάζει το κατάλληλο. Το κατεβάζεις και το αποθηκεύεις σε ενα φλασακι, απο κει και περα το περνάς στην TV.

Δημοσ.

Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω με μια Sony MFM-HT95.Ηταν εντος εγγυησης αλλα δεν ειχα αποδειξη αφου ηταν δωρο.Την εδωσα στην sony για σερβις [απαραδεκτοι] αλλα δεν καταφεραν τιποτα ,και στο τελος μου εδωσαν 2 επιλογες.Να πληρωσω 500 ευρω για αλλαγη πλακετας , η να γινει επισκευη με ρισκο και να δωσω 150 ευρω . Και ολα αυτα για μια tv 19'' παρακαλω .Και εκει που ημουν ετοιμος να την πεταξω , μια φιλη της κοπελας μου μας προτεινε να τη δωσουμε σε εναν νεαρο ηλεκτρολογο. Το παλικαρι χωρις να την ανοιξει ,αλλαξε απλα καποιες ρυθμισεις και η τηλ. αρχισε να δουλευει κανονικα .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...