_DiMoN_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γενικά υπάρχει μια λίστα με τα καλύτερα... http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime Το μόνο που έχω δει και μου άρεσε επειδή διαφέρει από ότι έχω δει είναι το Elfen Lied, (δεν έχω δει όμως άλλα anime)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 πράγματι έχει αρκετό gore το Elfen Lied ειδικά το manga... αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσω από αυτό το anime είναι το απίστευτο κομμάτι της εισαγωγής του και το Mnemosyne είναι αρκετά "σκληρό", αλλά για αρκετό splatter προτείνω το Shigurui
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως με την μονη διαφορα οτι στην περιπτωση του Ultimate το σεναριο ειναι το ιδιο με τα Manga μιας και τα πρωτα 13 επεισοδια ειχαν εντελως διαφορετικο σεναριο. Τα προβλεπομενα 10 επεισοδια (βρισκομαστε στο 6 τωρα που βγηκε προσφατα τον Αυγουστο και τελος Σεπτεμβρη η αγγλικη subed version) θα τελειωσουν μαλλον μεσα στο 2011. Γενικα παντως ενα OVA σημαινει μια περιληψη απο τα επεισοδια που ηδη υπαρχουν η μια περιληψη απο μια μεγαλυτερη ιστορια γενικοτερα (βλεπε Tales of Phantasia, Symponia). ΟΚ, δικό μου λάθος, νόμιζα εννοούσες τα αυτοτελή 13 επεισόδια που δεν έχουν σχέση με την υπερσεναριάρα του manga.
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαίνω γιατι αρεσε τοσο πολύ το (μετριο με το ζόρι) monster. Γενικά υπάρχει μια λίστα με τα καλύτερα... http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime φόβερη λίστα
sugata Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 εννοείς ότι στο monster δε σου άρεσε το σενάριο του; το σχέδιο; ή σαν σύνολο ήταν κάτω του μετρίου; σεβαστή σαν γνώμη, αν και έρχεται σε αντίθεση με αρκετό κόσμο, που το θεωρούν διαμάντι.
ikaruga24 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαίνω γιατι αρεσε τοσο πολύ το (μετριο με το ζόρι) monster. φόβερη λίστα To Νο 1 πρωτη φορα το βλεπω με αυτο το ονομα. Κανονικα λεγεται Samurai X trust and betrayal.
alex_000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 εννοείς ότι στο monster δε σου άρεσε το σενάριο του; το σχέδιο;ή σαν σύνολο ήταν κάτω του μετρίου; σεβαστή σαν γνώμη, αν και έρχεται σε αντίθεση με αρκετό κόσμο, που το θεωρούν διαμάντι. ξερω οτι ειμαι αντιθετος με πολύ κόσμο. Αυτό που δεν μου αρεσε ηταν το σενάριο αλλα και η υλοποίηση του σεναρίου. Χτίζει μεγάλο υπόβαθρο για ενα αποτέλεσμα που θα επρεπε να είναι με το ζόρι στα τυπικά 24 επισόδεια και οχι στα 74 που κατέληξε. Ηταν απλά..... βαρετο .Αναγνωρίζω πάντως την ποιότητα του δεν είναι οτι το θεωρώ trash. το θεωρώ το πιο overated "σοβαρό"anime (δηλαδη εκτός των naruto dragonball και λοιπά σκατα) καθώς οντως χρίζει μεγάλης αποδοχής, αλλα φυσικά γνώμη μου είναι, δεν μπορούν να μας αρέσουν όλα. To Νο 1 πρωτη φορα το βλεπω με αυτο το ονομα. Κανονικα λεγεται Samurai X trust and betrayal. Ο γιαπωνέζικος τιτλος οταν κυκλοφόρησε ήταν "Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen" που μεταφράζεται ως "Rurouni Kenshin: Reminiscence" στα Αγγλικά, αλλά το anime κυκλοφόρισε στην Αμερική ως Samurai X : Trust and Betrayal. Γαμω εχω παρατήσει τα anime εδω και κανα δυο χρόνια αλλα θελω να δω κατι ΦΟΒΕΡΟ για να ξαναρχίσω γιατι μετα θα μπεί ταφόπλακα..κατι που να βγήκε μετα το 2007 γιατι μεχρι τοτε πιστευώ εχω δεί ότι αξιζει.. Προτείνετε κατι και σε εμενα. Αnime που γούσταρα πολυ είναι (ετσι για να καταλαβετε που κινούμαι): Berserk , Neon genesis evangellion, Hajime no ippo , elfen lied, Cowboy bebbop, death note , Akira (ταινία), Kenshin αντε και κανα Great teacher onizuka (δεν ειμαι πολυ της κωμωδίας), anime που μετάνιωσα που είδα: Haibane Renmei, Claymore , Gungrave, naruto , samurai shamploo. ολα τα άλλα είναι κάπου αναμεσα. Αυτη την στιγμή παίζουν στον σκληρό μου code geass -που ολο βλέπω τα 1α δύο επισόδεια και μετα βαριεμαι , darker than black και musishi που δεν εχω δει. Παντως μου αρέσουν τα σχετικά ενήλικα με πολυ συναίσθημα αλλα και βία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Κανονικα λεγεται Samurai X trust and betrayal. όχι και κανονικά, έλεος
kostas_crete Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Θα το πώ κι ας γιουχάρουν μερικοί: Afro Samurai. Στυλάτο και cool gore.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 o afro τα σπάει!
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καλά η παπάρα που πέταξαν με τον Samuel Jackson έχρηζε σβησίματος του Anime αλλά ας όψεται. Alex_000 στα ίδια μήκη κύματος είμαι και εγώ. Σου προτείνω λοιπόν Basilisk (αν σου άρεσε το Ninja Scroll οπωσδήποτε, αν δεν σου άρεσε να το κοιτάξεις, αν δεν το έχεις δει, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) έχει βγει το Hajime no Ippo : New Challenger. Και βέβαια τα Hellsing Ultimate (OVA)
alex_000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το ippo το εχω δεί , το hellsing επίσης το bassilisk δεν το είδα αλλα το ninja scroll το θεωρώ μέτριο, θα κοιτάξω reviews thanks.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το Basilisk και το Ninja Scroll μπροστά στο Shigurui είναι για μωρά
ikaruga24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το Basilisk και το Ninja Scroll μπροστά στο Shigurui είναι για μωρά Και το Kurozuka ειναι πολυ καλο. Το Basilisk ειναι αψογο γιατι κανενας δεν παρουσιαζεται ως καλος/ κακος. Ειναι ενας πολεμος μεταξυ Iga και Kouga και η καθε πλευρα εχει τους συπμαθεις και αντιπαθεις χαρακτηρες (αυτος ο μαλιας ακομα στο λαιμο μου καθεται).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 το λέω από άποψη splatter & gore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.