neXTgen Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 παιδιά τον τελευταίο καιρό είδα δύο ταινίες κινουμένων σχεδίων το heavy metal [1981] και το fritz the cat [1972] που είναι αρκετά adult (όσον αφορά τη βία στα ghettos κλπ.) και από περιέργεια ψάχνω αν υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες (ακόμαι και thriller) .. όποιος γνωρίζει περισσότερα ας με διαφωτίσει!
n!nj@ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 μμμ γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος ... υπάρχουν πάρα μα πάρα πολές ταινίες animation που απευθύνονται σε ενήλικο κοινό . π.χ. μία από τις πιο γνωστές και που θα βρεις εύκολα είναι το Ακιra , ένα πρόσφατο το film noir κλπ κλπ
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Ειναι παρα πολλα, δεν μπορεις να εστιασεις μονο σε μερικα. Ξεκινα απο japan μερια και θα βρεις μπολικα.
kazak-hool Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 δεν ξερω αν ψαχνεισ για βια δες hellsing. ο alucard ειναι θεος
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Akira, Sprigan, Appleseed, Hellsing ULTIMATE (το τονιζω αυτο), Samurai X death and betrayal, Neon Genesis Evangelion, Mezzo Forte (εντελως explicit σε ολες του τις σκηνες), Berserk. Ξεκινα με αυτα για αρχη και μετα θα αρχισεις να "μαθαινεις". PS. Επισης μαθε να τα λες σωστα. Anime.
sugata Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 1)Monster 2) Death Note 3) Gungrave 4) Ergo Proxy 5)Elfen Lied 6) Ghost Hound Κι έχει ο jesus συν όσα σου είπε ο ikaruga24, και άλλα τόσα άμα θες.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Απο αυτα που εγραψες μονο με το elfen lied εχω ενα θεμα. Πραγματικα δεν καταλαβαινω που ειναι το καλο....
ikaruga24 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ΑΑΑΑΑΑ ναι απο αυτο αλλο τιποτα. Μεχρι και μικρα ζωακια σκοτωνουν εκει μεσα. Βασανιστικα.....
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 PS. Επισης μαθε να τα λες σωστα. Anime. Θα έλεγα ότι το "animated" ταιριάζει πιο πολύ, κρίνοντας από τις ταινίες που αναφέρει δε ψάχνει ντε και καλά ιαπωνικό άλφα-άλφα. Τώρα όσον αφορά τη συνεισφορά μου στο topic, μη έχοντας τις τρομερές γνώσεις απλά να τονίσω ότι το Death Note είναι μεν αρκετά καλό και πιο σοβαρό σε σχέση με άλλα, δε θα το έλεγα "σκληρό" όμως. Από την άλλη βέβαια, το "σκληρό" είναι λίγο γενικό. Μπορεί ο topic starter να εννοεί οτιδήποτε animated που καταπιάνεται με κοινωνικά ζητήματα και δε δείχνει χαρούμενα ποντίκια και ναύτες που τρώνε σπανάκι.
seishirosakura Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 X 1999 ενδεχομένως να σε ενδιαφέρει.
sugata Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Γιατί ultimate και όχι ova Hellsing; Ένα και το αυτό είναι αυτά τα δυο. Ο επίσημος τίτλος είναι Hellsing Ultimate, και πρόκειται για OVA. To τονίζει γιατι: είναι κατά τι καλύτερο από τη σειρά (που ήταν 13 επεισόδια), είναι πιο πρόσφατο, και είναι ongoing, αφού μια ή δυο φορές το χρόνο βγάζουν και κάποια καινούρια OVA. Εκτός αυτού, αν και δεν είμαι σίγουρος, συνήθως οι OVA δεν ακολουθούν το script του συνήθως προϋπάρχοντος manga. (με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει) Επιστρέφοντας πάντως στο θέμα, neXTgen, δεν ξέρω αν αυτά που σου προτείνουμε θα σου κάνουν, μιας και οι δυο ταινίες που είδες είναι west side. απ' ό,τι κοίταξα τώρα, έχει βγει και "sequel" του Heavy Metal που έχεις δει, το 2000.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Ένα και το αυτό είναι αυτά τα δυο. Ο επίσημος τίτλος είναι Hellsing Ultimate, και πρόκειται για OVA.To τονίζει γιατι: είναι κατά τι καλύτερο από τη σειρά (που ήταν 13 επεισόδια), είναι πιο πρόσφατο, και είναι ongoing, αφού μια ή δυο φορές το χρόνο βγάζουν και κάποια καινούρια OVA. Εκτός αυτού, αν και δεν είμαι σίγουρος, συνήθως οι OVA δεν ακολουθούν το script του συνήθως προϋπάρχοντος manga. (με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει) Ακριβως με την μονη διαφορα οτι στην περιπτωση του Ultimate το σεναριο ειναι το ιδιο με τα Manga μιας και τα πρωτα 13 επεισοδια ειχαν εντελως διαφορετικο σεναριο. Τα προβλεπομενα 10 επεισοδια (βρισκομαστε στο 6 τωρα που βγηκε προσφατα τον Αυγουστο και τελος Σεπτεμβρη η αγγλικη subed version) θα τελειωσουν μαλλον μεσα στο 2011. Γενικα παντως ενα OVA σημαινει μια περιληψη απο τα επεισοδια που ηδη υπαρχουν η μια περιληψη απο μια μεγαλυτερη ιστορια γενικοτερα (βλεπε Tales of Phantasia, Symponia). Επιστρέφοντας πάντως στο θέμα, neXTgen, δεν ξέρω αν αυτά που σου προτείνουμε θα σου κάνουν, μιας και οι δυο ταινίες που είδες είναι west side. απ' ό,τι κοίταξα τώρα, έχει βγει και "sequel" του Heavy Metal που έχεις δει, το 2000. Γενικα οι western animated ταινιες τετιου τυπου ειναι κατα πολυ υποδεεστερες απο τα anime τοσο σε ιστορια οσο και σε σχεδιο και ειμαι σιγουρος οτι αν μπει στο "χωρο" και αρχισει να βλεπει θα του αρεσει περισσοτερο. Ολοι μας με kabamaru δεν ξεκινησαμε εξαλλου?
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Σπλατερ? Αγόρια, υπάρχει το πα΄λιό και κλασικο Orutsukidoji και για τους σκληροπυρηνικούς το Fist Of The North Star. Το Ελφεν είναι ζαχαρίτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.