passenger57 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Διατηρώ ένα site εδώ και αρκετά χρόνια το οποίο περιέχει εκατοντάδες html αρχεία στον server. Θα ήθελα να προσθέσω στην αρχική σελίδα ένα πεδίο Αναζήτησης ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να βρίσκει σχετικά θέματα στις αναρτήσεις που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια.Έχοντας ως δεδομένο οτι ειναι html ο ιστοχώρος και χρησιμοποιώ το dreamweaver για ανάπτυξη μπορείτε να μου πείτε έαν μπορώ με κάποιο τρόπο να προσθέσω αυτή την δυνατότητα στο site μου; Ευχαριστώ!
passenger57 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εκτός από το google τι δυνατότητα έχω; Επίσης τι πρέπει να κάνω ώστε με το που πατά κανείς το SEARCH να ανοίγει νέο παράφυρο - σελίδα και να δίνει τα αποτελέσματα;
miza Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Άμα το site δεν είναι δυναμικό δεν νομίζω να μπορείς να βάλεις search τις προκοπης έχτος από google.
passenger57 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ωραία...βάζω το google search...πως μπορω να το ρυθμίσω ώστε όταν πατάς το κουμπάκι ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ να ανοίγει ενα παραθυρο και να εχει εκει τα αποτελέσματα? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Leatherwolfgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Check-αρε και μία εναλλακτική. http://www.freefind.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.