kleio Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν σοθ κάνουν ban facebook τι σου βγάζει? σου διαγράφουν τελείως το account? σε ενημερώνουν? εγώ έχω να μπω από χθες και λέει κάτι για maintanance ... αλλά γράφουν ότι το maintannance κρατάει 24 ώρες ... άρα λέω μήπως έφαγα κανά ban
censOred Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν σοθ κάνουν ban facebook τι σου βγάζει? σου διαγράφουν τελείως το account? σε ενημερώνουν?εγώ έχω να μπω από χθες και λέει κάτι για maintanance ... αλλά γράφουν ότι το maintannance κρατάει 24 ώρες ... άρα λέω μήπως έφαγα κανά ban Σε καμια γλώσσα του κοσμου το maintenance δεν μεταφραζεται ως ban. χαλαρωσε δεν σου διαγραψανε τον λογαρασμο.σε καποιες ωρες,το πολυ μέχρι αυριο θα μπορεις να μπεις στο account σου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 για ποιο λογο απορεις Εφοσον το ιδιο το μηνυμα διασαφηνιζει τις ωρες που χρειαζονται, ναι διαρκει τοσο. Δε θα μπορουσε να σου εβγαζε σαφεστερο μηνυμα νομιζω...
cosmos000 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αμάν πια. Η μανία με το φατσοβιβλίο σας κάνει και παθαίνετε κρίσεις!! Η στέρηση ...σας κλείνει τελείως τον εγκέφαλο???Δεν μπορώ να το καταλάβω!!!!! Στο λέει καθαρά χριστιανέ μου...για λόγους συντήρησης για 24 ώρες θα χεις πρόβλημα στο να κάνεις log in.Απλά κ ωραία και ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ! Σε περίπτωση ban (ανευ λόγου ) αρχίζω να πιστεύω ότι θα χουμε και τάσεις αυτοκτονίας.....:-P ΥΓ:Κάθε λίγο και λιγάκι ίδιο τόπικ ανοίγετε....έλεος
coreygaylas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 οι γκομενες εχουν παθει τρελη εξαρτηση... :/
MagicianOfNight Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εμενα με καναν ban στο facebook επειδη εκανα πολλους add
million_voices Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εμενα με καναν ban στο facebook επειδη εκανα πολλους add κανε κανα μαγικο να γινεις unban
pagman Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2009 εμενα με καναν ban στο facebook επειδη εκανα πολλους add πόσους έβαλες δηλαδή?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.