anaxiopistos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Supreme Browser http://www.supremebrowser.com/ για καντε ενα test
wert Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote anaxiopistos:</font><hr> Supreme Browser http://www.supremebrowser.com/ για καντε ενα test <hr /></blockquote> Επειδή έκανα ένα test και μου άρεσε αλλά και επειδή έχω ένα προβληματάκι με την πιστωτική μου μήπως ξέρεις τον άλλο τρόπο να πάω αμέσως να το πληρώσω; Ευχαριστώ πολύ για το pm
kefalos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 opera 6.5 kai opera 7.polu elafrys kai me fovera skin. explorer sucks!
bandito Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote kefalos:</font><hr> opera 6.5 kai opera 7.polu elafrys kai me fovera skin. explorer sucks! <hr /></blockquote> Ναι γιατί ο Opera παίζει καλά. Για δείτε εδώ γιατί την άλλη φορά το είχατε θάψει όλοι.
NeTeD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Opera 6.05 δαγκωτό Μπορεί να έχει κάτι μικροπροβληματάκια με ορισμένες σελίδες αλλά αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει λόγω των ιδιαιτεροτήτων του editor που έχει γραφεί η σελίδα, που μάλλον "αποκλίνει" από τα html standards. Δηλαδή κάποιος που γράφει σε Frontpage πάω στοίχημα ότι οι σελίδες είναι "βελτιστοποιημένες" από το code generator του frontpage για explorer. Και αυτό το παρατήρησα καθώς έφτιαχνα μια σελίδα όπου έδειχνε μια χαρά στον explorer ενώ στον opera με το ζόρι. Πείραξα λίγο τον κώδικα και παίζει και στους δύο το ίδιο πλέον.. Εγώ από τη μέρα που έβαλα τον 6.05 Opera δε τον βγάζω με τίποτα. E-mail, newsgroups, contacts σε ένα περιβάλλον, ελαφρυά και χωρίς να μου σπαταλάνε όγκο δίσκου.
apoc Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Mozilla φανατικα (χρησιμοποιω την εκδοση 1.3 beta) .Προσωπικα ο mozilla Πιστευω ειναι ενα απο τα πιο φιλοδοξα και επιτυχημενα Open Source project .Εξαιρετικα ποιοτικος , ευελικτος οσο αναφορα νεα release και bug fixes .Πειτε μου σε ποιον αλλον Browser μπορεις σαν χρηστης να συμμετασχεις στην διαδικασια αναπτυξης του , χρησιμοποιωντας bug report υοηρεσιες οπως ο Bugzilla (που μπορεις να ενημερωνεσαι καθημερικα για το progress της δουλειας που γινεται ..και οχι φυσικα το κλασικο..Shall I send a report το MS ..notifying about the problem ?) Για αυτους που ειπα κατι περι βαρυδι! να πω οτι πραγματι υπαρχει ενα bug στην beta 1.2 Που μπορει καποιο zombie process του Μοzilαl να μεινει ενεργο και να σηκωσει το CPU load στα υψη...μου εχει τυχει και μενα ,.. μια φορα..αλλα στις τελευταιες εκδοσεις δεν εχω παρατηρησει τιποτα!Αν βεβαια καποιοι παραπονιεστε οτι ο Mozilla αργει να σηκωθει ..γιατι δεν ενεργοποιειται το Quick Launch..?το ιδιο κανει και ο IE επειδη η μαμα MS θεωρησε σωστο οχι μονο να τον φορτωνει στην μνημη καθε φορα που bootarei το μηχανημα , αλλα και να τον κανει intergrate με το λειτουργικο (ισως το μεγαλυτερο ελλατωμα αυτη την στιγμη του IE ) Mozilla λοιπον..και τα μυαλα στο μιξερ!
DeCoN Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2002 MyIE2 kai agios o 8eos! Nai men ena aplo tweak tou IE, alla zografizei! Koitaxte ti kanei re paidia!!! Mouse Gestures You can press and hold right mouse button in page's blank and move it to perform some functions. Down: Open New Window Left: Back Right: Forward Up then Down: Refresh Right-Left-Right or Down-Right: Close window Up Right: Switch to next window Up Left: Switch to previous window Terma oi boltes tou cursor sthn o8onh!!! :grin: Pou na serneis twwra to mouse mexri to bar gia na pathseis to koumpaki... Einai olla ston karpo Thnx Petza, mou anoikses ta matia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.