xionias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα insomnia. Μιας και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα ζηταω τη βοηθεια των ειδικων. Ο τιτλος τα λεει ολα.Ψαχνω netbook (ή και notebook αν υπαρχει σε αυτη την τιμη) μονο για αυτη τη χρηση. Δηλαδη να ακουω μουσικη και να βλεπω καμια ταινια (αν μπορω το συνδεσω στην τηλεοραση) στο σαλονι του σπιτιου μου. Επειδη η χρηση ειναι περιορισμενη στα πολυμεσα, μοναδικος γνωμονας ειναι η σταθεροτητα, η ευκολια στη χρηση, και η μεγαλυτερη δυνατη διαρκεια μπαταριας. Ανω οριο τιμης τα 350 ευρω.(λιγα ε?). Ξερω πως τα netbook εχουν κυριο προορισμο το σερφαρισμα αλλα πιστευω πως με τη βοηθεια σας θα καταληξω σε κατι που να με καλυπτει και να αξιζει τα λεφτα του. Ευχαριστω.
basilis5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 φιλε μου δεν θες laptop media player θες προτεινω αυτο μαζι με εναν σκληρο τουλαχιστον 640 γιγα και εισαι κομπλε και στα μισα λεφτα απο το παταρι που εθεσες http://www.plaisio.gr/Peripherals/Data-Storage/Media-Players/Western-Digital-Media-Player-Wd-Tvtm-Hd-WDAVP00BE.htm εχει και πολυ καλο review εδω στο φορουμ
xionias Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ωραια η προταση σου αλλα τα ηχεια πως θα τα συνδεσω σε αυτο το θεμα? Απ' οσο ειδα στο site της wd δεν εχει εισοδο για stereo jack.
basilis5 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 δεν υπαρχει κανενας μετατροπεας; επισης αν η τηλεοραση σου υποστηριζει hdmi μπορεις να εχεις ηχο απο εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.