jen_kis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ενω εχω απενεργοποίηση το kms οταν ανοίγω τον υπολογιστή δεν βλεπω καποια διαφορά με πριν τον απενεργοποιήσω δεν θα επρεπε να ειχε στην αρχη μετα τον grub αλλη ανάλυση? έγραψα στο /etc/default/grub εκεί που είχε GRUB_DEFAULT=0 GRUB_TIMEOUT=5 GRUB_DISTRIBUTOR=`lsb_release -i -s 2> /dev/null || echo Debian` GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet" GRUB_CMDLINE_LINUX="" το έκανα έτσι GRUB_DEFAULT=0 GRUB_TIMEOUT=5 GRUB_DISTRIBUTOR=`lsb_release -i -s 2> /dev/null || echo Debian` GRUB_CMDLINE_LINUX_DEFAULT="quiet nomodeset" GRUB_CMDLINE_LINUX="" ήθελε και κάτι άλλο?
jim_p Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Ποια καρτα γραφικων εχεις? Ετρεξες update-grub αφου εκανες την αλλαγη για να γινει και η κανονικη αλλαγη στον grub?
jen_kis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ναι ετρεξα ενα update-grub εχω την GeForce GT 440
jim_p Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Για οποιον θελει την κανονικη java στο debian και οχι κατι εναλλακτικο http://www.linuxquestions.org/questions/debian-26/install-java-on-wheezy-928296/#post4618405
rearshooter Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 το wammu υποστηριζει media?Δεν βρισκω επιλογη.Το bitpim για παραδειγμα εχει αλλα δεν βλεπει πολλες συσκευες. καμια προταση?
airmaik Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2012 επιτελους το kde 4.7.4 μπαινει στο unstable http://lists.debian.org/debian-kde/2012/03/msg00004.html
Sarandis Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πριν λίγες μέρες παρατήρησα οτι τα desktop effects σέρνονταν. Όταν το γύρναγα σε xrender ok. Άνοιξα το xorg και είχε όπως πάντα >Section "Module" Load "glx" Έδινα glxinfo και δεν έβγαζε τίποτα. Έφτιαξα καινούριο xorg με nvidia-xconfig και δεν άλλαξε κάτι. Έσβησα το παραπάνω section και παίζουν όλα κανονικά και το glxinfo βγαζει output. Tι γινόταν λάθος;
linuxd1 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Καλησπέρα, έχω Debian Wheezy με Gnome 3. Εγώ χρησιμοποιώ μόνο Gnome 3 αλλά έχει εγκατασταθεί και το Gnome classic,υπάρχει τρόπος να διαγράψω το classic ? Τέλος αν το διαγράψω υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί όλο το σύστημα μου ? Eυχαριστώ.
miza Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Τι ακριβώς είναι το gnome classic; Μήπως εννοείς fallback mode; Αν χρησιμοποιείς Gnome-shell φαντάζομαι δεν υπάρχει πρόβλημα.
jim_p Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Υπαρχει κανεις αλλος εκει εξω, εκτος απο μενα, που να πιστευει οτι παμε για stable 7 μεσα στο 2012? Μεσα στο Μαϊο, το πολυ Ιουνιο, περιμενω την ανακοινωση παντως. Το repo του oldstable εκλεισε, ο iw κολλησε στην 10 esr, ο πυρηνας στην 3.2, το kde στην 4.7 και, το βασικοτερο, βγηκε νεο xfce, που βγαινει παντα λιγο νωριτερα απο την νεα stable
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Τι θα γινει, θα κανουμε dist upgrade αυτο το μηνα? ># apt-get dist-upgrade Ανάγνωση Λιστών Πακέτων... Ολοκληρώθηκε Κατασκευή Δένδρου Εξαρτήσεων Ανάγνωση περιγραφής της τρέχουσας κατάσταση... Ολοκληρώθηκε Υπολογισμός της αναβάθμισης... Ετοιμο Τα ακόλουθα πακέτα θα ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ: xserver-xorg-video-all xserver-xorg-video-s3virge xserver-xorg-video-tdfx Τα ακόλουθα ΝΕΑ πακέτα θα εγκατασταθούν: libasprintf0c2 libmtdev1 libwayland0 libxcb-glx0 Τα ακόλουθα πακέτα θα αναβαθμιστούν: gettext-base libegl1-mesa libgl1-mesa-glx libglapi-mesa xserver-xorg-core xserver-xorg-input-evdev xserver-xorg-input-synaptics xserver-xorg-input-wacom xserver-xorg-video-apm xserver-xorg-video-ark xserver-xorg-video-ati xserver-xorg-video-chips xserver-xorg-video-cirrus xserver-xorg-video-fbdev xserver-xorg-video-geode xserver-xorg-video-i128 xserver-xorg-video-i740 xserver-xorg-video-intel xserver-xorg-video-mach64 xserver-xorg-video-mga xserver-xorg-video-neomagic xserver-xorg-video-nouveau xserver-xorg-video-openchrome xserver-xorg-video-r128 xserver-xorg-video-radeon xserver-xorg-video-rendition xserver-xorg-video-s3 xserver-xorg-video-savage xserver-xorg-video-siliconmotion xserver-xorg-video-sis xserver-xorg-video-sisusb xserver-xorg-video-trident xserver-xorg-video-tseng xserver-xorg-video-vesa xserver-xorg-video-vmware xserver-xorg-video-voodoo 36 αναβαθμίστηκαν, 4 νέο εγκατεστημένα, 3 θα αφαιρεθούν και 0 δεν αναβαθμίζονται. Χρειάζεται να μεταφορτωθούν 0 B/6943 kB από αρχεία. Μετά από αυτή τη λειτουργία, θα ελευθερωθούν 46,1 kB χώρου από το δίσκο. Θέλετε να συνεχίσετε [Ν/ο]; n Εδω και ποσες μερες περιμενω να περασουν τα παραπανω πακετα σε νεα εκδοση για να μην τα βγαλω. Οχι οτι χρειαζομαι καποιο απο αυτα, αλλα για να ειμαι τυπικος. Εσεις το εχετε κανει? (32αρι debian unstable) --- Μηπως να κλειναμε αυτο το θεμα εδω, αφου το squeeze θα ειναι oldstable του χρονου τετοια μερα?
linuxd1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Καλησπέρα,υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τους "άχρηστους" φακέλους που αφήνουν μετά την απεγκατάσταση τα προγράμματα ?? Σήμερα ανακάλυψα ότι είχα ακόμα τους φακέλους του Kde που είχα εγκαταστήσει πρίν 1-1,5 χρόνο.
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μπορεις να σβησεις το ~/.kde πχ, αν εννοεις πως θες να ξεφορτωθεις κατι που εχει να κανει με το χρηστη. Για τα αρχεια συστηματος που δεν βγαινουν με το apt-get remove, θες αναγκαστικα apt-get remove --purge.
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Την εκανα τη μαλακια σημερα με το dist-upgrade που μου εβγαλε το ifupdown και μου εβαλε το netbase, και ετσι δεν εχω καθολου δικτυο στο μπρικι Επειδη βλεπω πως το ifupdown πηρε δρομο απο το unstable γενικως, εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω? Εννοειται οτι εχω ρυθμισμενο το δικτυο απο το /etc/network/interfaces κλπ.
warlock9_0 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Καλησπέρα,υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω τους "άχρηστους" φακέλους που αφήνουν μετά την απεγκατάσταση τα προγράμματα ?? Σήμερα ανακάλυψα ότι είχα ακόμα τους φακέλους του Kde που είχα εγκαταστήσει πρίν 1-1,5 χρόνο. υπάρχει περίπτωση να γίνεται με >aptitude purge ~c απλά κοίτα τι πας να βγάλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα