warlock9_0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μετά από dist-upgrade σε testing τον ήπιαμε δεν ξεκινάει ο x έκανα ξανά εγκατάσταση το module για την nvidia επειδή μπήκε καινούριος πυρήνας αλλά τίποτα στο log του xorg λέει no screens found και κάπου πήρε το μάτι μου οτι έλεγε πως δε βρίσκει το nvidia module, στο lsmod πάντως το δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Κακως εκανες dist-upgrade τοτε. Το testing ετοιμαζεται για το glx-alternatives και οτι εχει να κανει με αυτο αφαιρει (σημερα) τα nvidia-glx και fglrx-glx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε το nvidia-glx δεν ξαναέμπαινε πριν που δοκίμαζα, είχε εξαρτήσεις που λείπανε και δε μπαίνανε ούτε χειροκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το πρόβλημα λύθηκε, έβαλα το module και τις βιβλιοθήκες από το sid και είναι κομπλέ έχω ένα άλλο θέμα όμως τώρα που δεν ξέρω αν το είχα παλιά κάθε φορά που κάνω reboot χάνεται ό,τι έχω γράψει στο resolv.conf και μένει μια γραμμή που λέει generated by network manager (που τον έχω πετάξει με το που το έστησα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 στο debian ποτε θα μπει στο gnome3 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αντι για kde-core τι υπαρχει στο squeeze? δηλαδη για μινιμαλιστικο kde kde-standard ή kdebase-workspace ή κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Το kdebase-plasma-desktop ειναι το ελαχιστο δυνατο kde που μπορεις να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 μα δεν υπαρχει τετοιο πακετο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 kde-plasma-desktop μαλλον εννοει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 αφου το kdebase-workspace εχει λιγοτερες εξαρτησεις πακετα..πως γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 http://pkg-kde.alioth.debian.org/kde4.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 το lightscribe σε amd64?(με τον πυρηνα 3) http://www.csamuel.org/2007/11/29/installing-lacie-4l-lightscribe-software-on-amd64-ubuntudebian-systems αυτη η λυση δεν ξερω πλεον αν πιανει. Επισης γιατι η οθονη αρχισε να κλεινει ενω εχω απενεργοποιημενη την προφυλαξη και την αναστολη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 παιδες μια ερωτησουλα!πως μπορω να φτιαξω shortcut σε debian testing wheezy για να αλλαζει το keyboard layout με alt+shift ?εριξα μια ματια στο system keyboard shortcuts μπας και βρω κατι αλλα δεν ειδα να εχει καπου την επιλογη για να κανω την συντομευση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Σε gnome? Για να το κανεις system wide, δηλαδη ακομα και εκτος gnome, ειτε το βαζεις στο xorg.conf, ειτε αλλαζεις αυτο το κομματακι στο /etc/default/keyboard >XKBMODEL="pc105" XKBLAYOUT="us,gr" XKBVARIANT="," XKBOPTIONS="grp:alt_shift_toggle,terminate:ctrl_alt_bksp,grp_led:scroll" Εννοειται οτι για να εχεις εναλλαγη θελει να εχεις τουλαχιστον 2 keyboard layouts δηλωμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiaxtro7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα ειχε επιλογη στο layout options.ευχαριστω πολυ παντως! και αλλη μια ερωτησουλα ρε φιλε..θελω να εγκαταστησω το cairo dock και ειδα στις σελιδες οτι πρεπει να βαλεις μια διευθυνση στο source.list ωστοσο οταν το ανοιγω με τον editor δεν μπορω να κανω save μετα την τροποποιηση του.μου βγαζει ενα writing error.το ιδιο προπλημα ειχα οταν προσπαθησα να αλλαξω το etc/default/keyboard που λες παραπανω. επειδη και κατι παρομοιο προσπαθησα να κανω με κατι fonts και μου ειπε οτι δεν εχω δικαιωματα κατι γινεται με το root.τι αλλο πρεπει να κανω εκτος απο το να ανοιξω το root terminal και να εχω δικαιωματα για να ανοιξω ενα προγραμμα συγκεκριμενο ας πουμε?απο logon menu με username root και κωδικο σωστο μου λεει failed authentication.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα