jemadux Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 σχετικα με το i18n των iceweasel και icedove εχω stable με το αποθετηριο του mozzilla.debian.net και δεν ξερω πως να το βαλω να φενετε ελληνικα ..καμια καλη ιδεα ?? ευχαριστω εκ των προτερων ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Κατεβαζεις την ελληνικη μεταφραση για τον iw του experimental και την βαζεις σκετη (dpkg -i blablabla.deb). http://packages.debian.org/experimental/all/iceweasel-l10n-el/download Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 χμμ το ιδιο δεν ειναι αμα το κανω με το apt-pinning ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 apt-get install iceweasel-10n-el/experimental αμα εχεις τις πηγες του experimental http://jaqque.sbih.org/kplug/apt-pinning.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ναι, αλλα εγω δεν προτεινα αυτο παραπανω, γιατι α) Κατι απο το experimental εχει συγηθως εξαρτησεις απο το unstable ή και το ιδιο το experimental, πραγμα που δεν θες σε καμια περιπτωση να μπλεχτει μιας και εχεις stable. http://packages.debian.org/experimental/iceweasel-l10n-el Σημ. Δεν ξερω πως λεγεται το πακετο του iw 4 στο mozilla.debian.net. Πιθανον να λεγεται "iceweasel" σκετο και να ικανοποιει την παραπανω εξαρτηση που εχει το language pack. β) Το "apt-get install iceweasel-10n-el/experimental" δεν εινια apt-pinning αλλα επιλεκτικη εγκατασταση ενος μονο πακετου απο το experimental. Apt-pinninng ειναι κατι σαν αυτο >Package: emesene Pin: release a=stable Pin-Priority: 501 Package: * Pin: release a=testing Pin-Priority: 500 που παιρνει τα παντα απο το testing και το emesene μονο απο το stable. Εννοειται πως κανει και τα update με τν ιδιο τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γιατί όταν ακούω online radio ακούγεται ένας εχοχλητικός θόρυβος μόνιμα; (ένα περίεργο μπιπ μου μου θυμίζει super mario ). Ο iceweasel μου έλεγε ότι υπάρχει missing plugin, το οποίο δεν μπορεί να κατεβάσει αυτόματα και αν πατήσεις manual install σε πετάει στο site του windows media player. Εγκατέστησα το w64codecs αλλά τα ίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Υπήρχε πάντα το virtualbox της oracle στο non-free; :S Γιατί σήμερα στο d-u μου πέρασε το 4.0.8 αλλά όχι το ose, αυτό της oracle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Απο την 4.0.0 και μετα δεν υπαρχει διακριση σε ose και κλειστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 μετα το τελευταιο update χαθηκε απο την μπαρα των παραθυρων το X - μεγιστοποιηση...προφανως bug gtk-windows-dekorator εχω compiz. Πως το διορθωνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 πως θα κάνω το skype να ξεκινάει πάντα με v4l1 compatibility? δοκίμασα να το κάνω alias στο bashrc με (skype='LD_PRELOAD=/usr/lib32/libv4l/v4l1compat.so skype') αλλά μου βγάζει error και το ξεκινάει χωρίς συμβατότητα αν το βγάλω από το bashrc και το τρέξω μόνο του παίζει κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Θα το αλλαξεις απο την ιδια τη συντομευση (.desktop) που ξεκιναει το skype. Μηπως εκει θελει διπλα αυτακια αντι για μονα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 τα αυτάκια είναι μονά, έτσι έχχω και άλλα alias και το είδα και στο wiki του arch για το skype, το οποίο λέει "To make it running from DE menus and independent of Skype updates, you can add alias (e.g. in ~/.bashrc) " με kde είμαι συντομεύσεις δεν έχω στο desktop, οπότε πρέπει να βρώ που αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις του klauncher και να αλλάξω τη συντόμευση από εκεί θα το ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Οι συντομευσεις γενικως αποθηκευονται στο /usr/share/applications/ με επεκταση .desktop και χρησιμοποιουνται για ολα τα μενου. Εκτος αυτου, μπορεις να το αλλαξεις απο τον menu editor του kde. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 δεν το ήξερα για τις συντομεύσεις, thanks έτοιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα