jim_p Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι εμενα αυτο δεν μου ακουγεται και τοσο απλο? Μαλλον το λες με επιστημονικους ορους. Ακου εκει "ατερμονα" :| Εβαλα ενα cron job και βλεπω αντιδρασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι εμενα αυτο δεν μου ακουγεται και τοσο απλο? Μαλλον το λες με επιστημονικους ορους. Εκου εκει "ατερμονα" :| Εβαλα ενα cron job και βλεπω αντιδρασεις. while(1) σε προγραμματιστικούς όρους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κάτι τέτοιο >#! /bin/bash # script for aptitude update while [ 1 ]; do aptitude update sleep 3600 done Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Debian 6, final, stable, whatever. http://www.debian.org/News/2011/20110205a Επισης εχει αλλαξει το στησιμο των σελιδων, απο τη βασικη μεχρι αυτη που λεει για το καθε πακετο. http://packages.debian.org/squeeze/openbox Αυτες που λενε για τα bugs και οι pts ειναι ακομα με το παλιο look. Δεν εχει προστεθει ακομα το wheezy ως testing στην παραπανω σελιδα. Μηπως να το κλειδωναμε αυτο το θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Debian 6, final, stable, whatever. http://www.debian.org/News/2011/20110205a Επισης εχει αλλαξει το στησιμο των σελιδων, απο τη βασικη μεχρι αυτη που λεει για το καθε πακετο. http://packages.debian.org/squeeze/openbox Αυτες που λενε για τα bugs και οι pts ειναι ακομα με το παλιο look. Δεν εχει προστεθει ακομα το wheezy ως testing στην παραπανω σελιδα. Μηπως να το κλειδωναμε αυτο το θεμα? +1 για το κλείδωμα, γενικα το νεο look τα σπάει... /me happy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το testing εγινε stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το testing εγινε stable έχω αρχίσει να έχω σοβαρές αμφιβολίες για την διανοητική σου ακεραιότητα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το testing εγινε stable :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 εννοω οτι βγηκε το νεο debian stable με ονομα squeeze Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 το testing εγινε stable εγω που εχω στα sources testing τι θα παθω ? τι να βαλω ? αμα το αφήσω όπως ειναι θα καει λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 νταξ παιδια , απλα δεν το διατυπωσε σωστα. μην βαρατε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 εγω που εχω στα sources testing τι θα παθω ? τι να βαλω ? αμα το αφήσω όπως ειναι θα καει λες άμα το αφήσεις όπως είναι θα περάσεις στο επόμενο testing μπορείς να το κάνεις squeeze ή stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV8XXX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Εγω που παιζω unstable αμα προχωρισω σε update και μου ξεριζωσει τον X λετε να εχω καλυτερη εικονα?? >xserver-xorg will be removed xserver-xorg-core will be removed xserver-xorg-input-all will be removed xserver-xorg-input-evdev will be removed xserver-xorg-input-synaptics will be removed xserver-xorg-input-wacom will be removed xserver-xorg-video-all will be removed xserver-xorg-video-apm will be removed xserver-xorg-video-ark will be removed xserver-xorg-video-ati will be removed xserver-xorg-video-chips will be removed xserver-xorg-video-cirrus will be removed xserver-xorg-video-fbdev will be removed xserver-xorg-video-i128 will be removed xserver-xorg-video-intel will be removed xserver-xorg-video-mach64 will be removed xserver-xorg-video-mga will be removed xserver-xorg-video-neomagic will be removed xserver-xorg-video-nouveau will be removed xserver-xorg-video-nv will be removed xserver-xorg-video-openchrome will be removed xserver-xorg-video-r128 will be removed xserver-xorg-video-radeon will be removed xserver-xorg-video-rendition will be removed xserver-xorg-video-s3 will be removed xserver-xorg-video-s3virge will be removed xserver-xorg-video-savage will be removed xserver-xorg-video-siliconmotion will be removed xserver-xorg-video-sis will be removed xserver-xorg-video-sisusb will be removed xserver-xorg-video-tdfx will be removed xserver-xorg-video-trident will be removed xserver-xorg-video-tseng will be removed xserver-xorg-video-vesa will be removed xserver-xorg-video-vmware will be removed xserver-xorg-video-voodoo will be removed aspell (version 0.60.6-5) will be upgraded to version 0.60.6-6 bash-completion (version 1:1.2-3) will be upgraded to version 1:1.3-1 libaspell15 (version 0.60.6-5) will be upgraded to version 0.60.6-6 libgeoip1 (version 1.4.7~beta6+dfsg-1) will be upgraded to version 1.4.7~beta10+dfsg-4 libgnutls-dev (version 2.8.6-1) will be upgraded to version 2.10.4-2 libgnutls26 (version 2.8.6-1) will be upgraded to version 2.10.4-2 libpciaccess0 (version 0.12.0-1) will be upgraded to version 0.12.1-1 libsmbclient (version 2:3.5.6~dfsg-4) will be upgraded to version 2:3.5.6~dfsg-5 libupower-glib-dev (version 0.9.5-5) will be upgraded to version 0.9.8-2 libupower-glib1 (version 0.9.5-5) will be upgraded to version 0.9.8-2 libusb-0.1-4 (version 2:0.1.12-16) will be upgraded to version 2:0.1.12-17 libwbclient0 (version 2:3.5.6~dfsg-4) will be upgraded to version 2:3.5.6~dfsg-5 libx11-6 (version 2:1.3.3-4) will be upgraded to version 2:1.4.1-3 libx11-data (version 2:1.3.3-4) will be upgraded to version 2:1.4.1-3 libx11-dev (version 2:1.3.3-4) will be upgraded to version 2:1.4.1-3 libx11-xcb1 (version 2:1.3.3-4) will be upgraded to version 2:1.4.1-3 libxaw7 (version 2:1.0.8-2) will be upgraded to version 2:1.0.9-2 upower (version 0.9.5-5) will be upgraded to version 0.9.8-2 usbutils (version 0.87-5) will be upgraded to version 1:001-1 w3m (version 0.5.2-10) will be upgraded to version 0.5.3-1 libgnutlsxx26 (version 2.10.4-2) will be installed Mε την ευκαιρια να ρωτησω Γιατι ενω εχω sid και παλιοτερα testing μου λεει παντα οτι εχω Relese 6.0 (squeese), στο system monitor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2011 Υποθέτω πως αυτήν την στιγμή είναι το ίδιο... Δεν ξέρω τεχνικές λεπτομέριες. (απλά υποθέτω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miza Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Χαιρετώ τους φίλους του Debian, έχω τις εξής ερωτήσεις: 1) Έχω τον Phenom II 955, έχω βάλει το lm-sensors, έχω κάνει sensors-detect, αλλά όταν πατάω sensors μου λέει "No sensors found! Make sure you loaded all the kernel drivers you need. Try sensors-detect to find out which these are. " Το module που μου έλεγε το sensors-detect είναι γραμμένο στο αρχείο με τα modules που ξεκινάνε στην εκκίνηση. Επίσεις θέλω να δω την θερμοκρασία απο την Ati 5770. 2) Πότε θα μπει κανένας καινούργιος kernel, έχει πιάσει αράχνες ο 2.6.32-5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα