PETERANOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπας και έχει ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο παιχνίδι?
polonos1313 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπας και έχει ασχοληθεί κανείς με το συγκεκριμένο παιχνίδι? Έχει καμια βδομάδα που το δοκίμασα.Φάση έχει !!! Πάντως αν είναι να το παίξεις κατέβασε και mods τα οποία είναι free
PETERANOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Να και ακόμα ένας αγρότης και εγώ που νόμιζα ότι μόνο εγώ το έπαιζα!!:lol: Έχω το έξεις πρόβλημα, τα χωράφια μου βγαίνουν λίγο ψωριάρικα, έχει καμία ιδέα για τη, βρήκα και ένα video στο YouTube και τα δικά σου έτσι βγαίνουν? Εχω βάλει κάποια modes!! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3V7IW_zm7Dw[/ame]
Rubin074 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να πω ότι έχει αρκετή πλάκα. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς έχει αρκετές βελτιώσεις αλλά μετά από ενασχόληση μερικών ημερών μαζί του, θεωρώ ότι ακόμα και για κάποιον που είχε παίξει κι εκείνο αξίζει τον κόπο
kaiowas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σορυ για το offtopic αλλα ο τιτλος αν τον συνδυασεις με WOW ειναι πολυ αστειος
k@menos95 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 τρελη πατατια 5 λεπτα το επεξα και εφαγε uninstall
antonl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 τρελη πατατια 5 λεπτα το επεξα και εφαγε uninstall Farming simulator. Αϊ λαβ γκρικ λάνγκουϊτζ
killez2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γεια σας παιδια θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε απο που μπορω να παρω τα μηχανιματα τα οποια εχω αγορασει. Νομιζω οτι το καταστημα ειναι εκεινο το οποιο απο εξω εχει ενα καροτσακι του σουπερ μαρκετ αλλα πωσ μπρορω να τα βρω τα μηχανηματα μου εκει? Μηπως ομως δεν ειναι εκεινο το μαγαζι το καταληλο. Αν οχι πιο ειναι και πως περνω απο εκει τα μηχανηματα μου
trelos agrotis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 φιλε μου ειναι καποιο καταστημα που λεει μαρκα τρακτεριων πας στο χαρτη.....φεντ.τζον ντιρ και αλλα τετοια.....εκει παιρνεισ οτι αγορασεσ
chek2fire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εχεί strike mod να κλίνεις τους δρόμους και να ζητας λεφτά...?
vasilisga Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εχεί strike mod να κλίνεις τους δρόμους και να ζητας λεφτά...? :lol:
Rubin074 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Εχεί strike mod να κλίνεις τους δρόμους και να ζητας λεφτά...? Ψηθείτε οι Έλληνες για Greek mod Epic το παιχνίδι πάντως =D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.