Προς το περιεχόμενο

δεν την παλεύω με τα καλωδια!!!!

girlneedshelp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα καιρούς έχουν εμφανιστεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που έρχονται εδώ για να σπάσουν πλάκα επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν, και προκαλούν με εντελώς άκυρα, χαζά ή και αστεια ποστς. Πολλοί από εμάς λοιπόν διαβάζοντας τα αρχικά σου ποστς θεωρήσαμε ότι προφανώς κάτι τέτοιο θέλεις να κάνεις/προκαλέσεις και εσυ, εξού και ο λόγος που το πήραμε στην πλάκα. Απ'τη μια λες οτι σπουδάζεις σε κάτι σχετικό, και απ'την άλλη αναρωτιέσαι γιατί δεν ανάβει το pc απ'τη στιγμή που εσυ η ίδια το έβγαλες απτο ρευμα???

Δηλαδή θέλοντας και μη προκαλείς μόνη σου την τύχη σου!

Επίσης αν δεν είχε το "girl" το username σου

α) θα είχαν απαντήσει 2-3 ατομα μόνο

β) θα είχες ακούσει ατάκες του στυλ "ρε φίλε την παλεύεις???"

Δεν ζητάει κανένας να γίνεις super duper wow τεχνικός και να ξέρεις τα πάντα απ'εξω..

Αλλα αν και εγώ σπουδάσω κομμωτής και δεν ξέρω οτι το πιστολάκι για να λειτουργήσει θέλει ΡΕΥΜΑ, ε καλύτερα να πάω για ψάρεμα...

Αυτά, κατα τα άλλα όπως θα διαπίστωσες φαντάζομαι τελικά πιο γρήγορα θα τα συνέδεες όλα αν έψαχνες στο google παρά ρωτώντας εδώ! :)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
τι εννοείς να το τεκμηριώσω?

εξηγησα ακριβώς για πιο λόγο δεν μιλάμε για ΚΙΛΟμπάιτ, αλλά ΚΙΜΠΙμπάιτ

είναι γραμμένο σε όλα τα επιστημονικά βιβλία που περιέχουν τις βασικές έννοιες της πληροφορικής

αν έχεις την καλοσύνη γράφε τα με λατινικούς χαρακτήρες όχι με ελληνικούς :-)

Δημοσ.

χμμμμ, απο που ν αρχισω δεν ξέρω!!!! :P

καταρχάς ο όλος "πανικος" για την ορολογία ξεκίνησε απο το γεγονός οτι ένα μέλος του σάιτ "κοροιδεψε" τον όρο που χρησιμοποιησα, και θεωρησα σωστό να το εξηγήσω :-(

δεν υποστήριξα πως επιβάλλεται να χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο, αλλά είπα πως αυτός είναι ο σωστός, μάλιστα σε επόμενο ποστ μου τόνισα πως επιστήμονες της πληροφορικές χρησιμοποιούν το πρόθεμα kilo, για να μην υπάρξει σύγχυση

τέλος αυτό

@Antretng και m3ltd0wn

η αλήθεια είναι πως στην σχολή μου, και τουλαχιστον στο πρώτο έτος, όπως είναι προφανές ποτέ δεν μας έδειξαν συνδεσμολογίες

είναι λογικό, απο την στιγμή που χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ως εργαλείο για την δουλειά σου, στην ουσία στο δρόμο τα μαθαίνεις αυτά.

ακόμα είναι εύκολο και να τα μάθεις.

το δύσκολο κομμάτι είναι να μάθεις την επιστήμη της πληροφορικής!!!!

τα μαθηματα του πρώτου έτους είναι κυρίως μαθηματικά και φυσικές κυκλώματα λογικά/γραμμικά ηλεκτρικά , τα μόνα μαθήματα πληροφορικής περιέχουν γλώσσα μηχανής, δυαδικό/δεκαεξαδικό μηχανή turing και κάποιες γλώσσες προγραμματισμού.

οπότε η κατηγορία πως δεν έχω πατήσει στην σχολή και ντροπή μου που δεν ξέρω είναι μάλλον άτοπη.

όσον αφορά την γνώση και την αναζήτηση αυτής σε οτιδήποτε που έχει σχέση με την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες εκεί θα συμφωνήσω.

ναι φυσικά και πρέπει να ξέρω τα βασικά τουλαχιστον για hardware, απλά δεν έτυχε μέχρι στιγμής να ασχοληθώ. προτεραιότητα φυσικά είναι η γνώση εις βάθος για το αντικείμενο, και όχι θέματα καθαρά τεχνικά.

@polaki

απο την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισα οτι δεν τα πάω καλά με τα καλώδια. μπορεί όμως σε κάποιους άλλους τομείς να είμαι πολύ καλύτερη.

αν κι εγώ σε ρωτούσα κάτι πολύ απλό όπως αν η διαμόρφωση ΑΜ είναι πλάτους η γωνίας μπορεί να μην το ήξερες, Γιατί πολύ απλά να μην έχει τύχει να ασχοληθεις.

θα σου απαντούσα όμως, χωρίς ειρωνίες, χωρίς αποδοκιμασίες.

μπορεί ακόμα, ενώ γνωρίζεις τεχνικά κομμάτια πάνω στον υπολογιστή, να μην γνωρίζεις αλλα βασικά, όπως το πως λειτουργούν τα μηδενικά και οι άσσοι.

αυτό δεν σημαίνει πως γνωρίζεις καλύτερα την επιστήμη ή την τεχνολογία των υπολογιστών απο μένα.

γενικά δεν πιστεύω πως είμαι εδώ για να απολογούμαι.

καλό όμως είναι να υπάρχει κάποιος σεβασμός, κι αυτό φυσικά το δεν το λέω για όλους, φυσικά και εκτιμώ όλους αυτούς που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν :-)

Δημοσ.

Μια τελευταια ερωτηση.Αν θες μπορεις να μου πεις σε ποια σχολη ακριβως σπουδαζεις και σε ποιο ετος εισαι?

Δημοσ.
σε παρακαλώ πολύ διάβασε τα προηγουμενα ποστ και θα δεις

Ναι τα ειδα αλλα δεν καταλαβα γιαυτο σε ρωτησα σε ποια ακριβως σχολη εισαι.Σπουδαζεις πληροφορικη και τηλεποικινωνιες που?στο τει ηπειρου?καπου αλλου? γιαυτο σου ειπα και αν θες να μου πεις,μπορει να μην θες.Και οσο για το ετος,δεν καταλαβα τι λες..Τωρα τον Οκτωβρη ξεκινησες 1ο,2ο,3ο εξαμηνο?

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα το να μην ξέρεις ότι μία συσκευή(οποιαδήποτε,όχι μόνο υπολογιστής) χρειάζεται καλώδιο για να τροφοδοτηθεί με ρεύμα και να λειτουργήσει είναι κάτι παραπάνω από τραγικό.

Γιατί αυτό το πράγμα το ξέρει και το πεντάχρονο το ξαδερφάκι μου,πόσο μάλλον εσύ που είναι το αντικείμενο σου και δεν έχεις ιδέα για τα βασικά.

Δημοσ.
Ναι τα ειδα αλλα δεν καταλαβα γιαυτο σε ρωτησα σε ποια ακριβως σχολη εισαι.Σπουδαζεις πληροφορικη και τηλεποικινωνιες που?στο τει ηπειρου?καπου αλλου? γιαυτο σου ειπα και αν θες να μου πεις,μπορει να μην θες.Και οσο για το ετος,δεν καταλαβα τι λες..Τωρα τον Οκτωβρη ξεκινησες 1ο,2ο,3ο εξαμηνο?

τώρα μπαίνω 2ο έτος και σπουδάζω καποδιστριακο

να σου πω και ονοματεπώνυμο, ονομα πατρος, γενος, αριθμό ταυτότητας και ΑΦΜ?

Δημοσ.

O "αλιξικέραυνος" συδέεται με το ρεύμα μέσω του καλωδίου που εχεις τώρα στον τούμπανο για να το συνδέεις στο ρεύμα.βγάλτο λοιπον και βάλτο απο τη μια στον αλιξικεραυνο και απο την άλλη στη μπρίζα.μετά πάρε το καλώδιο της τελευταίας φωτο (αυτο που λες οτι έχεις)και σύνδεσε τουμπανο με αλιξικεραυνο...

ελπιζω να βοήθησα

Δημοσ.
O "αλιξικέραυνος" συδέεται με το ρεύμα μέσω του καλωδίου που εχεις τώρα στον τούμπανο για να το συνδέεις στο ρεύμα.βγάλτο λοιπον και βάλτο απο τη μια στον αλιξικεραυνο και απο την άλλη στη μπρίζα.μετά πάρε το καλώδιο της τελευταίας φωτο (αυτο που λες οτι έχεις)και σύνδεσε τουμπανο με αλιξικεραυνο...

ελπιζω να βοήθησα

αργησες λίγο τα έχω ήδη συνδέσει :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...