kotlid Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Απιστευτο thread!!!!!!!!! Συναρμολογηση υπολογιστη δια αλληλογραφιας!!!!!
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Απιστευτο thread!!!!!!!!!Συναρμολογηση υπολογιστη δια αλληλογραφιας!!!!! ναι αλλά ρισπεκτ στον φαιαργουαλκερ και σε όλους όσους βοήθησαν!!! thanks guys γιατί τα καλώδια δεν είναι το καλύτερο μου!!!!
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αφού σπουδάζεις επικοινωνίες ας ελπίσουμε να μην βρεθείς σε κάτι τέτοιο.
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Είσαι πολύ μεγάλος ρε Firewalker. Μα πάρα πολύ μεγάλος. Δηλαδή ρεσπεκτ. Έδωσες ρέστα.
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχαχαχα ελπίζω πως όχι φαιαργουολκερ!!!!! να σου πω εγώ τώρα θέλω να μπω στο ιντερνετ απο το άλλο το πισι (το απογευμα θα αγοράσω ρούτερ) αλλά θέλει παςγουορντ και δεν μου το εμφανίζει επειδή έχω βάλει απομνημόνευση σε οποιονδήποτε χρήστη πως μπορώ να το μάθω????
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να βρεις τα χαρτιά που σου έχει δώσει ο πάροχος (fothnet, Ο.Τ.Ε. κ.τ.λ.). Επίσης μπορεί να έχεις έχεις router. Πολλές εταιρίες δίνουν router που έχει και θύρα USB.Παράδειγμα είναι το cl-110 της Siemens. Που έχει και usb και ethernet. Αν έχεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεσαι άλλον router. Μόνο ένα switch. Αυτό που συνδέεις στην usb σου ποιο μοντέλο είναι; Τι γράφει πάνω. Μια φωτογραφία με τις υποδοχές που έχει θα βοηθούσε πολύ.
21century Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασε τουλάχιστον ενα ασυρματο ρουτερ μοντεμ και αν εχει πιο εξελιγμενη υποδομη ενα μιρκο hub ακι οπως αυτα της level one..
polaki Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 H δική μου (ρητορική) ερώτηση είναι μία.. Αν αντί για "girlneedshelp" ο συγκεκριμένος χρήστης λεγόταν BOYneedshelp θα είχαμε ήδη 6 σελίδες με βοήθεια και quizάκια του στυλ "δες την εικόνα και μάντεψε τις διαφορές"? lol! "Αλεξικέραυνο".. "διαστημικό κουτί"..."8 κιμπιπιες"... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!! XD Firewalker οι φωτογραφίες που εδωσες όλα τα λεφτά! Nα προσθέσω και εγώ 2..
tmjuju Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!! XD Firewalker οι φωτογραφίες που εδωσες όλα τα λεφτά! Nα προσθέσω και εγώ 2.. Καθώς βλέπω το Hercul… Υποθέτω ότι πρόκειται για την τροφοδοσία κάρτας γραφικών Hercules . Τι οκταπινα εξάπινα … έτσι θα τροφοδοτήσουμε τις κάρτες της επερχόμενης γενιάς.
mohic4n Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ..... εγω ρε συ σπουδάζω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες αλλά δεν τα μαθαίνουμε αυτά!!!! Δε χρειαστηκε να διαβασω τις παρακατω σελιδες..., εχω λιωσει απλα...
vocals_ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 εγώ ρε συ σπουδάζω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες αλλά δεν τα μαθαίνουμε αυτά!!!! ναι οκ κοπελια και ο αδερφος μου σπουδαζει πληροφορική και τηλεπικοινωνίες και κανουν πολυ πιο ψαγμενα απο αυτα γιαυτο μην μας παρλαπιπιαζεις αλλο εκτος και αν δεν εχεις πατησει ποδι στη σχολη σου σε σημειο που δεν ξερεις πως να κανεις το pc και την οθονη να δουλεψουν και λες το ups αλεξικεραυνο.κριμα τι αλλο να σου πω δηλαδη.και μας λες και οτι ειναι και τουμπανο και διαστημικο,το power ranger pc να ουμ.. Βεβαια σε ευχαριστω πολυ για το τρελο γελιο που εριξα αλλα και τον firewalker ( μεγαλη η χαρη του. )Μου φτιαξατε τη μερα!
pabou13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ελεος ρε παιδια, να συνδεσει ενα εκτυπωτη με την πριζα ακομη και η γιαγια μου ξερει....
Tenshi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ελεος ρε παιδια, να συνδεσεις ενα εκτυπωτη με την πριζα ακομη και η γιαγια μου ξερει.... wanna bet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.