Προς το περιεχόμενο

δεν την παλεύω με τα καλωδια!!!!

girlneedshelp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απιστευτο thread!!!!!!!!!

Συναρμολογηση υπολογιστη δια αλληλογραφιας!!!!!

ναι αλλά ρισπεκτ στον φαιαργουαλκερ και σε όλους όσους βοήθησαν!!! thanks guys γιατί τα καλώδια δεν είναι το καλύτερο μου!!!! :lol:

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα ελπίζω πως όχι φαιαργουολκερ!!!!!

να σου πω εγώ τώρα θέλω να μπω στο ιντερνετ απο το άλλο το πισι (το απογευμα θα αγοράσω ρούτερ) αλλά θέλει παςγουορντ και δεν μου το εμφανίζει επειδή έχω βάλει απομνημόνευση σε οποιονδήποτε χρήστη πως μπορώ να το μάθω????

Δημοσ.

Μπορείς να βρεις τα χαρτιά που σου έχει δώσει ο πάροχος (fothnet, Ο.Τ.Ε. κ.τ.λ.). Επίσης μπορεί να έχεις έχεις router. Πολλές εταιρίες δίνουν router που έχει και θύρα USB.Παράδειγμα είναι το cl-110 της Siemens. Που έχει και usb και ethernet.

Siemens_Cl_110_Router_ADSL_USB_Ethernet_Modem.jpg

Αν έχεις κάτι τέτοιο δεν χρειάζεσαι άλλον router. Μόνο ένα switch.

Αυτό που συνδέεις στην usb σου ποιο μοντέλο είναι; Τι γράφει πάνω. Μια φωτογραφία με τις υποδοχές που έχει θα βοηθούσε πολύ.

Δημοσ.

Δοκιμασε τουλάχιστον ενα ασυρματο ρουτερ μοντεμ και αν εχει πιο εξελιγμενη υποδομη ενα μιρκο hub ακι οπως αυτα της level one..

Δημοσ.

H δική μου (ρητορική) ερώτηση είναι μία..

Αν αντί για "girlneedshelp" ο συγκεκριμένος χρήστης λεγόταν BOYneedshelp θα είχαμε ήδη 6 σελίδες με βοήθεια και quizάκια του στυλ "δες την εικόνα και μάντεψε τις διαφορές"? lol!

"Αλεξικέραυνο".. "διαστημικό κουτί"..."8 κιμπιπιες"...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!! XD

Firewalker οι φωτογραφίες που εδωσες όλα τα λεφτά! Nα προσθέσω και εγώ 2..

india-3.jpg

4.jpg

Δημοσ.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!!! XD

Firewalker οι φωτογραφίες που εδωσες όλα τα λεφτά! Nα προσθέσω και εγώ 2..

india-3.jpg

Καθώς βλέπω το Hercul…

Υποθέτω ότι πρόκειται για την τροφοδοσία κάρτας γραφικών Hercules . Τι οκταπινα εξάπινα … έτσι θα τροφοδοτήσουμε τις κάρτες της επερχόμενης γενιάς.

Δημοσ.
.....

εγω ρε συ σπουδάζω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες αλλά δεν τα μαθαίνουμε αυτά!!!!

Δε χρειαστηκε να διαβασω τις παρακατω σελιδες..., εχω λιωσει απλα...

Δημοσ.
εγώ ρε συ σπουδάζω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες αλλά δεν τα μαθαίνουμε αυτά!!!!

ναι οκ κοπελια και ο αδερφος μου σπουδαζει πληροφορική και τηλεπικοινωνίες και κανουν πολυ πιο ψαγμενα απο αυτα γιαυτο μην μας παρλαπιπιαζεις αλλο εκτος και αν δεν εχεις πατησει ποδι στη σχολη σου σε σημειο που δεν ξερεις πως να κανεις το pc και την οθονη να δουλεψουν και λες το ups αλεξικεραυνο.κριμα τι αλλο να σου πω δηλαδη.και μας λες και οτι ειναι και τουμπανο και διαστημικο,το power ranger pc να ουμ..

Βεβαια σε ευχαριστω πολυ για το τρελο γελιο που εριξα αλλα και τον firewalker ( μεγαλη η χαρη του.:P )Μου φτιαξατε τη μερα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...