Προς το περιεχόμενο

δεν την παλεύω με τα καλωδια!!!!

girlneedshelp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Power-Cord-with-U-S-Types-LY-PC098-.jpg

μηπως εχεις δυο απο τα παραπανω;

αν ναι....αυτα τα δυο θα τα συνδεσεις στις 2 απο τις 3 μαυρες εξοδους που βλεπεις στο πισω μερος του αλεξικεραυνου και το ενα θα παει στην οθονη σου και το αλλο στο κουτι του υπολογιστη και το αλλο καλωδιο που απο τη μια πλευρα μπαινει σε πριζα, θα το βαλεις στην εισοδο του αλεξικεραυνου και σε μια πριζα φυσικα.....και ολα θα δουλεψουν πιστευω.

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εννοώ αν θέλω να έχω και στα δύο πισι ιντερνετ πρέπει να πάρω ρούτερ? κ η μόνη η λύση είναι να αποσυνδέσω το ιντερνετ απο αυτό το πισι και να το βάλω στο άλλο πισι?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:54 ----------

μηπως εχεις δυο απο τα παραπανω;

αν ναι....αυτα τα δυο θα τα συνδεσεις στις 2 απο τις 3 μαυρες εξοδους που βλεπεις στο πισω μερος του αλεξικεραυνου και το ενα θα παει στην οθονη σου και το αλλο στο κουτι του υπολογιστη και το αλλο καλωδιο που απο τη μια πλευρα μπαινει σε πριζα, θα το βαλεις στην εισοδο του αλεξικεραυνου και σε μια πριζα φυσικα.....και ολα θα δουλεψουν πιστευω.

καλά ε χίλια ευχαριστώ αλλά απο την στιγμή που δουλεύει το πισι δεν με νοιάζει και πολύ το αλεξικέραυνο!!!!! θα μου το φτιάξει ένας γνωστός μου το βράδυ!!!!! τώρα για να βάλω ιντερνετ δεν γίνεται πρεπει να αποσυνδεθώ απο το ιντερνετ απο αυτό το πισι?

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις ένα router είτε με ενσωματομένο switch είτε χωριστά, δηλαδή χωριστό router αλλά το βάζεις πάνω σε ένα switch (ρώτα σε ένα κατάστημα, θα ξέρουν) όχι δεν γίνεται. Εξαρτάτε βεάβαι και για τι Internet εννοείς; Μιλάς για pstn (που κάνει σαν καβουρδιστιρι καφέ όποτε κάνεις σύνδεση) ή το άλλο το adsl το γρήγορο και αθόρυβο

Δημοσ.

μπορεις να παρεις ενα switch με κοστος 10 ευρω και 2 καλωδια. αυτο το switch θα δινει internet και στα δυο

Δημοσ.

Έχεις το "αλεξικέραυνο" (u.p.s. το λέμε).

apccs650back.jpg

Έχει το παρακάτω καλώδιο. Την μαρκαρισμένη σε μπλέ κύκλο άκρη την βάζεις στην αντίστοιχη μπλε του u.p.s. Και την άλλη στην πρίζα του σπιτιού (πολύπριζο).

europeanpowercordgzpowe.jpg

Έχεις και δύο σαν τα παρακάτω. Τα μαρκαρισμένα με κόκκινο άκρα πάνε στις μαρκαρισμένες κόκκινες υποδοχές του u.p.s. Οι άλλες δύο άκρες πάνε η μία στο κουτί του υπολογιστή και η άλλη στην οθόνη.

powercordwithustypeslyp.jpg

Σημείωση. Το u.p.s. μάλλον θα έχει ένα κουμπάκι μπροστά. Το πατάς μέχρι να ενεργοποιηθεί.

Δημοσ.
μπορεις να παρεις ενα switch με κοστος 10 ευρω και 2 καλωδια. αυτο το switch θα δινει internet και στα δυο

Αφού σου λέει ότι δεν έχει router, τι να το κάνει το switch;

Πολύ μπερδεμοκατάσταση :lol:

Δημοσ.

όχι ρε συ σιγά μην έχω pstn adsl έχω ψιλο αργό βέβαια 8 κιμπιπιες κατάλαβα ευχαριστώ παιδιά

μια τελευταία ερωτηση μόνο

το άλλο το καλώδιο που μοιάζει με φορτιστής αλλά στην άλλη άκρη είναι τρία καλώδια ενωμένα που το βάζω? για τον αλεξικέραυνο δεν νομίζω να ειναι

Δημοσ.

κοιτα...λογικα δεν μπαινει pstn συνδεση..ημαρτον, οποτε στη χειροτερη θα εχει ενα modem με 1 usb και μια ethernet. σε αυτην την περιπτωση βεβαια...μπορει να μην αγορασει τιποτα και το ενα pc να μπαινει με usb και το αλλο με ethernet. αλλιως αν θελει 2 ethernet, το switch ειναι μονοδρομος.

τεσπα...που θα παει, θα βρεθει ακρη.

Δημοσ.
Μήπως έχεις εκτυπωτή ή κάποιο πολυμηχάνημα (συνήθως hp);

τέλικα το συνέδεσα και το ups ευχαριστώ!!!!! ναι έχω εκτυπωτή hp!!!!!

μάλλον για τον κετυπωτή είναι!!!!!!!

θα το κάνω αύριο γιατί ψιλοβαριέμαι τώρα!!!!!! χιλια ευχαριστώ παιδιά!!!!

Δημοσ.
κοιτα...λογικα δεν μπαινει pstn συνδεση..ημαρτον, οποτε στη χειροτερη θα εχει ενα modem με 1 usb και μια ethernet. σε αυτην την περιπτωση βεβαια...μπορει να μην αγορασει τιποτα και το ενα pc να μπαινει με usb και το αλλο με ethernet. αλλιως αν θελει 2 ethernet, το switch ειναι μονοδρομος.

τεσπα...που θα παει, θα βρεθει ακρη.

Σωστό και αυτό. Απλά επειδή ρώταγε αν πρέπει να πάρει router το είπα. Μην ξεχνάς ότι μπορεί να χεις βάλει σύνδεση αλλά για κάποιο λόγο να μην σου ρθε το router ακόμα ή να μην της δώσουν router αλλά usb modem (ποτέ δεν ξέρεις)

Δημοσ.
Κάτι σαν το παρακάτω;

hp_0957-2156.jpg

ναι!!!!!!!!!

για το άλλο με το ethernet παιδιά τα ξέρω αυτά με ethernet aloha πρωτοκολλα κτλ αλλά με τα καλωδια δεν τα πάω και πολύ καλά!!! τα μαθαίνουμε μόνο θεωρητικά στην σχολή!!!! θα την βρω την άκρη χίλια ευχαριστώ!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:08 ----------

Σωστό και αυτό. Απλά επειδή ρώταγε αν πρέπει να πάρει router το είπα. Μην ξεχνάς ότι μπορεί να χεις βάλει σύνδεση αλλά για κάποιο λόγο να μην σου ρθε το router ακόμα ή να μην της δώσουν router αλλά usb modem (ποτέ δεν ξέρεις)

forthnet έχω και δεν μου δώσαν ρούτερ μόνο ένα μόντεμ που συνδέεται στην θύρα usb και στο τηλέφωνο έχω :rolleyes:

Δημοσ.

Γυφτιές της forthnet. Άλλη λύση είναι να στήσεις τοπικό δίκτυο, δηλαδή να συνδέσεις τα pc μέσω ethernet και να τραβάει το άλλο internet από το δίκτυο

Δημοσ.

Το καλώδιο που αγόρασες και είναι σαν το παρακάτω θα το χρησιμοποιήσεις για να συνδέσεις τον "φορτιστή" (τροφοδοτικό το λέμε) του εκτυπωτή στο πολύπριζο.

European-Power-Cord-GZ-Power-Cord-004-.jpg

Αν το u.p.s. έχει και άλλη υποδοχή (σαν τις κυκλωμένες με κόκκινο) ελεύθερη τότε με ακόμη ένα καλώδιο σαν το παρακάτω μπορείς να συνδέσεις και τον εκτυπωτή εκεί.

Power-Cord-with-U-S-Types-LY-PC098-.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...