phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ε τότε διάλεξε, ή κουτί ή οθόνη. :Ρ Πέρα απ' την πλάκα, αν δε βρεις άλλο καλώδιο τροφοδοσίας, μην περιμένεις να γίνει κάτι.
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μήπως έχεις και ένα όπως το παρακάτω; Και κανα ups; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ---------- Βγάλε μερικές φωτογραφίες του πίσω μέρος του κουτιού.
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μήπως έχεις και ένα όπως το παρακάτω; Και κανα ups; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ---------- Βγάλε μερικές φωτογραφίες του πίσω μέρος του κουτιού. απο κάτω μου έχει μαγαζί με ηλεκτρονικά και πήγα κι αγόραζα ένα ακόμη και τώρα ανοίγει και το κουτί!!!!! έχω κι απο αυτό το καλώδιο που πόσταρες!!!!! τον αλεξικεραυνο πως τον εγκαθιστώ????
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες αλιξικέραυνος; Δε μας λες και τι συγκροτεί αυτό το τούμπανο-πανάκριβο pc;
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες αλιξικέραυνος; Δε μας λες και τι συγκροτεί αυτό το τούμπανο-πανάκριβο pc; έχω ένα βαρύ κουτί που είναι για να μην χαλάσει το πισι σου όταν έχει κεραυνούς πως το συνδέω???? τι εννοείς τι συγκροτεί το τούμπανο πισι??? είναι καινούργιος ρε συ και πολύ καλύτερος απο το δικό μου σαράβαλο!!!! το κουτί είναι διαφανές και φαίνεται φουλ διαστημικός!!!!
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Το αλεξικέραυνο είναι ένα βαρύ ορθογώνιο κουτί; Π.χ.
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Το αλεξικέραυνο είναι ένα βαρύ ορθογώνιο κουτί; Π.χ. ναι τέτοιο!!!! πως το συνδέω????
phanispal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Α ρε περπατητή_στη_φωτιά.. και το φώναζες τόση ώρα.. :Ρ
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Α ρε περπατητή_στη_φωτιά.. και το φώναζες τόση ώρα.. :Ρ πως το συνδέω?????
cabdik Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Χμμ, μυρίζομαι legendary :Ρ +1000000000000!!!!!!!!!!!!!!! εχει να πεσει πολυ γελιο. ρε κοπελια δεν εχεις κανα γνωστο που να ασχολειται με πισι, να σε βοηθησει? ετσι δεν βγαινει ακρη....
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Από πίσω είναι κάπως έτσι; ναι αλλά δεν έχει ασπρο τετραγωνο!!!! μόνο τρία μαυρα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:47 ---------- +1000000000000!!!!!!!!!!!!!!! εχει να πεσει πολυ γελιο. ρε κοπελια δεν εχεις κανα γνωστο που να ασχολειται με πισι, να σε βοηθησει? ετσι δεν βγαινει ακρη.... εγώ ρε συ σπουδάζω πληροφορική και τηλεπικοινωνίες αλλά δεν τα μαθαίνουμε αυτά!!!!
firewalker Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο καλώδια όπως το παρακάτω. Και ένα όπως το παρακάτω. Δεν πειράζει που δεν έχει το άσπρο. Θα σου πω σε λίγο με σχήματα τι παει που.
grhackergr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 sorry αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο να μην γελαω και να πιστευω οτι δεν μας δουλευεις χιχιχιχιχι!!!!!!!!!
girlneedshelp Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο καλώδια όπως το παρακάτω. Και ένα όπως το παρακάτω. Δεν πειράζει που δεν έχει το άσπρο. Θα σου πω σε λίγο με σχήματα τι παει που. έχω μόνο το ένα!!!!! δεν πειράζει απο την στιγμή που ανοίγει το πισι δεν με νοιάζει το αλεξικέραυνο!!!!!! θα το εγκαταστήσει ένας φίλος μου που προσφέρθηκε. να ρωτήσω κάτι άλλο πως μπορώ να βάλω ίντερνετ σ αυτόν τον υπολογιστή χωρίς ρούτερ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.