Προς το περιεχόμενο

Ποιά απο τις δύο Gigabyte 4850 ?

faklan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκεί θέλαμε να καταλήξουμε βασικά.. ώστε να ξέρουμε ποια να προτείνουμε και ποια όχι.

Αν ισχύει αυτό που έχω ψυλλιαστεί και είπες κι εσύ, αυτή με τα 90€ φοράει το reference σύστημα ψύξης και δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

Απόψε την δοκίμασα τη Ζαλμανοιδή και κάνει λίγη φασαρία ... δεν ρυθμίζεται το ανεμιστήρι της.:fear:

Πρίν 5 μερες πηρα αυτην

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-Pci-E-4850-512Mb-11132-11-20R.htm

και νομίζω είναι καλύτερη επιλογή για 3 ευρώ διαφορά !

Δημοσ.

Χμμ η συγκεκριμένη (Sapphire) έχει περάσει απ' τα χέρια μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν και αθόρυβη, τουλάχιστον όχι όσο η Asus.

Τώρα τι να πω, δεν ξέρω..

Από θερμοκρασίες πώς είναι σε σχέση με την Sapphire;

Δημοσ.
Χμμ η συγκεκριμένη (Sapphire) έχει περάσει απ' τα χέρια μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν και αθόρυβη, τουλάχιστον όχι όσο η Asus.

Τώρα τι να πω, δεν ξέρω..

Από θερμοκρασίες πώς είναι σε σχέση με την Sapphire;

σε idle και οι δύο

Sapphire=39-40

Gigabyte=42-43

σε Load η Sapphire έχει πάει μέχρι 59 βαθμούς

η Gigabyte κανα τέταρτο που έπαιξα Resident Evil 5 πήγε 57

(σύμφωνα με το Catalyst control center όλες οι θερμοκρασίες και αν θυμάμαι και καλά :eek:)

Τώρα για τη Sapphire σε idle είναι λίγο πιο αθόρυβη από τη Gigabyte άμα τα δώσει ώμος το ανεμιστήρι της Sapphire τη τρώει λάχανο τη Gigabyte :P

Για την Asus δεν έχω ιδία γνώμη …

Δημοσ.
Την έχεις δοκιμάσει και σου έχει φανεί περισσότερο θορυβώδης;

Εννοώ ότι δεν έχει πέσει στα χέρια μου η Asus και δεν ξέρω …:devil:

Δημοσ.
Α, οκεικ. Απλά χρησιμοποίησες το "ίδια", γι' αυτό σκάλωσα.. :Ρ

ιδία γνώμη ...

''Η γήδια είμαι'' που είπε μια φορά και μια θεία !

μπορώ να έχω... λίγο απο το κεικ σου?

(''Α, οκεικ.'') :P

Δημοσ.

Off topic αλλά ανήκει στα παράξενα με τις φθηνές 4850..

Η connect3d που είχε το πλαίσιο δεν έχει εξωτερική τροφοδοσία...Πολύ κουλό μου φάνηκε αλλά true story.

Δημοσ.

εγω με αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510675 παντως ειμαι ευχαριστημενος. δεν ξερω την asus, αλλα δεν συγκρινεται με τπτ με reference coolers. ειναι πολυ καλυτερη. και ψυχρη max temp 60 εχει φτασει η δικη μου, και μπορω να πω οτι ειναι και αθορυβη....! σαφως οχι με full στροφες το ανεμηστηρι......!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...