Προς το περιεχόμενο

Lenovo R61 & Philips 42"Full HD

katcos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν και άλλο IBM και άλλο Lenovo η προσφορά είναι αξιοπρόσεκτη και πάλι.

Δεν καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης. Ποιος μιλησε για ΙΒΜ ?? Εκτος αν εννοεις οτι τα Lenovo δεν ειναι σπουδαια μηχανηματα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν καταλαβα τι θελει να πει ο ποιητης. Ποιος μιλησε για ΙΒΜ ?? Εκτος αν εννοεις οτι τα Lenovo δεν ειναι σπουδαια μηχανηματα....

Αν δεν κατέχεις απο ποίηση...

Θέλω να πω ότι η Lenovo, η οποία εξαγόρασε την IBM, ναι μεν έχει ακόμα τη γραμμή της IBM αλλά δεν έχει την ίδια ποιότητα.

Ακόμα και έτσι όμως η τιμή είναι αρκετά καλή.

ΥΓ: Τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω σε IBM ενώ η κοπέλα μου χρησιμοποιεί το Lenovo της προσφοράς εδώ και ένα, σχεδόν, χρόνο.

αν και άλλο IBM και άλλο Lenovo η προσφορά είναι αξιοπρόσεκτη και πάλι.

Αυτό που λες δεν ισχύει για τα Thinkpad...!!! Ισχυει για όλα τα υπόλοιπα Lenovo.

Η τιμή για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι χώμα αν αναλογιστείς ότι δίδεται με 3ετή εγγύηση και έχει πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα για 24 άτοκες δόσεις.

Αυτό που λες δεν ισχύει για τα Thinkpad...!!! Ισχυει για όλα τα υπόλοιπα Lenovo.

Η τιμή για το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι χώμα αν αναλογιστείς ότι δίδεται με 3ετή εγγύηση και έχει πολύ αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επιπλέον στο συγκεκριμένο κατάστημα υπάρχει και η δυνατότητα για 24 άτοκες δόσεις.

δεν ξέρω τι κατάλαβες απο αυτά που διάβασες

εγώ λέω ότι το laptop αξίζει και ότι η τιμή αυτή είναι ευκαιρία

δεν ξέρω τι κατάλαβες απο αυτά που διάβασες

εγώ λέω ότι το laptop αξίζει και ότι η τιμή αυτή είναι ευκαιρία

Η διαφωνία μου ήταν στο άλλο IBM και άλλο Lenovo. Απλά επισήμανα ότι η σειρά Thinkpad παράγεται ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες σειρές της Lenovo, όπως τον παλιό καλό καιρό που παράγονταν από την ΙΒΜ.

Η διαφωνία μου ήταν στο άλλο IBM και άλλο Lenovo. Απλά επισήμανα ότι η σειρά Thinkpad παράγεται ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες σειρές της Lenovo, όπως τον παλιό καλό καιρό που παράγονταν από την ΙΒΜ.

Διαφωνώ :)

Είχα το ThinkPad R51 για 3 χρόνια και έχω δίπλα μου το R61, τα πλαστικά τους έχουν εμφανή διαφορά, με αυτά του R51 να είναι λιγότερο εύκαμπτα και πιο σκληρά ενώ τα άλλα(του R61) σου αφήνουν μια αίσθηση ότι είναι κούφια και φοβάσαι μην σπάσουν.

ας μας που οι φίλοι που το έχουν ήδη αν είναι αθόρυβο.

κάποιος κάτοχος του είπε πως ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια

χρειάζομαι ένα φορητό αθόρυβο για να δουλεύει σε αθόρυβο περιβάλλον χωρίς να ενοχλεί

τι λέει σε αυτόν τον τομέα ?

από κοντά που τον είδα όντως τα πλαστικά του πάνω από το πληκτρολόγιο είναι κάπως εύκαμπτα και αισθάνεσαι πως είναι κούφια από μέσα και αν ακουμπήσεις λίγο περισσότερο από ότι πρέπει θα σπάσουν όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

ας μας που οι φίλοι που το έχουν ήδη αν είναι αθόρυβο.

κάποιος κάτοχος του είπε πως ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια

χρειάζομαι ένα φορητό αθόρυβο για να δουλεύει σε αθόρυβο περιβάλλον χωρίς να ενοχλεί

τι λέει σε αυτόν τον τομέα ?

από κοντά που τον είδα όντως τα πλαστικά του πάνω από το πληκτρολόγιο είναι κάπως εύκαμπτα και αισθάνεσαι πως είναι κούφια από μέσα και αν ακουμπήσεις λίγο περισσότερο από ότι πρέπει θα σπάσουν όπως λέει ο φίλος παραπάνω.

Και εμένα με ενδιαφέρει η αθόρυβη λειτουργία, σιγουρη επιλογή θα ήταν ενα Vaio.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...