The Godfather. Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά καλημέρα και πάλι. Ψάχνω για καινούρια οθόνη για τον υπολογιστή μου, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει αναλογία 16:9 γιατί θα την χρησιμοποιώ και σαν κύρια οθόνη για το PS3. Τώρα έχω την Samsung Syncmaster T240 και όταν χρησιμοποιώ το PS3 μου κάνει stretch την εικόνα. Έχω ενημερωθεί και για οθόνες 16:10 με 1:1 pixel mapping, αλλά το να πάρω οθόνη με αναλογία 16:9 μου φαίνεται σαν πιο "σίγουρη" λύση και από την στιγμή που την πάτησα μία φορά, δεν θέλω να την ξαναπάθω. Προφανώς, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει είσοδο HDMI, ενώ το θέμα ήχου δεν με απασχολεί (δλδ να έχει δικά της ηχεία) αφού βολεύτηκα με τις άλλες επιλογές εξόδου ήχου που μου προσφέρει το PS3. Το budget μου ανέρχεται στα 350 ευρώ. Θα ήθελα λοιπόν τις δικές σας απόψεις και προτάσεις. Με μια ματιά που έριξα βρήκα την LG W2486L-PF LED Monitor 24'' και την LG W2453V-PF TFT Monitor 24'' Επίσης μου κίνησε το ενδιαφέρον, ή μάλλον καλύτερα με ενθουσίασε η ιδέα της LG M2794DP-PZ LCD TV-Monitor αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι για την χρήση με υπολογιστή ίσως η ανάλυσή της να είναι μικρή για μία οθόνη τέτοιων διαστάσεων.
spid_x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Φιλε και γω τα ιδια ακριβως με εσενα ψαχνω. Αλλα δεν βλεπω κινητικοτητα στο topic. Για να καταλαβω , για το Ps3 υπαρχει προβλημα στο 16:10 ?
ultraxmode Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν η οθόνη κάνει 1:1 pixel mapping δεν υπάρχει πρόβλημα.. Βέβαια, σε αυτά τα χρήματα και στον ρόλο που θα παίξει η οθόνη αυτή για σένα, εγώ θα ήμουν στην LED της LG...
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εγώ θα ήμουν στην LED της LG... Η οποία δεν θεωρείται και κάτι το ιδιαίτερο...
ultraxmode Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ανάμεσα στις τρείς.. καμμία δεν θεωρείται "κάτι το ιδιαίτερο"... αλλά 350 είναι το ταβάνι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.