M@ROUD@S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Γεια σε ολους...Αυτο τρωω στη μαπα καθε φορα που παω να ανοιξω το PC...Ο μονος τροπος για να ξεκινησει ειναι να εχω μεσα το dvd των win7...Εχω δοκιμασει τα παντα απο startup repair μεχρι fix/boot και mbr...Καμια ιδεα;Εμενα μου εχουν τελειωσει...
atonioz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Γεια σε ολους...Αυτο τρωω στη μαπα καθε φορα που παω να ανοιξω το PC...Ο μονος τροπος για να ξεκινησει ειναι να εχω μεσα το dvd των win7...Εχω δοκιμασει τα παντα απο startup repair μεχρι fix/boot και mbr...Καμια ιδεα;Εμενα μου εχουν τελειωσει... Δοκίμασε να μπείς στα BIOS κ να κάνεις 1st Boot Device τον δίσκο που έχεις installarismena τα win 7
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δοκίμασε να μπείς στα BIOS κ να κάνεις 1st Boot Device τον δίσκο που έχεις installarismena τα win 7 To εχω κανει...δεν...
atonioz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 To εχω κανει...δεν... Κάπου στα ΒΙΟS πρέπει να έχει κ μία επιλογή χωρίς να είμαι σίγουρος που κάνει request το cd των win για να τρέξει το λειτουργικό. Ο δίσκος είναι sata? τι λειτουργικό ?
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Κάπου στα ΒΙΟS πρέπει να έχει κ μία επιλογή χωρίς να είμαι σίγουρος που κάνει request το cd των win για να τρέξει το λειτουργικό. Ο δίσκος είναι sata? τι λειτουργικό ? Δεν ειδες την επογραφη μου Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το ΒΙΟS...
atonioz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δεν ειδες την επογραφη μουΔεν νομιζω οτι εχει να κανει με το ΒΙΟS... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304838 Αφου δεν φορτώνει λειτουργικό Προφάνως κ έχει να κάνει με ΒΙΟS!! ή με πρόβλημα του δίσκου.
M@ROUD@S Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Για να φορτωσει το λειτουργικο το βαζω να κανει boot απο το cd,βαζω μεσα το dvd των windows7 βγαζει το μηνυμα: boot from cd press any key to boot from cd εγω δεν παταω τιποτα και μετα απο μονο του φορτωνει το λειτουργικο... Αυτο το κανει μονο αν εχω μεσα το dvd των windows αλλιως δεν μπουταρει...
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ...που σημαίνει ότι έχει χαθεί ο boot loader ( ; ) (όχι ότι μου φαίνεται φυσιολογικό να φορτώνει "με τη βοήθεια του cd" βέβαια - αν και τα εφτάρια δεν ξέρω καν τί χρώμα έχουν) Αnyway, αν συνεχίζουν τα 7 να έχουν recovery option (καθώς πας για εγκατάσταση απ' το cd), δοκίμασέ την. Αλλιώς λιγότερο χρονοβόρο θα σου βγει νομίζω, το να τα επανεγκαταστήσεις, από το να ψάχνεις πώς θα επαναφέρεις τον boot loader.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 ναι αν εχει την επιλογη για recovery console δωσε την εντολη fixboot
tolis_01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες fixboot και mbr, μπήκες από το cd των 7 -> recovery console και να δώσεις bootrec.exe /fixmbr και μετά bootrec.exe /fixboot ?
M@ROUD@S Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες fixboot και mbr, μπήκες από το cd των 7 -> recovery console και να δώσεις bootrec.exe /fixmbr και μετά bootrec.exe /fixboot ? Ναι...Δεν πιστευα οτι δεν θα το επαναφερει ουτε αυτο... Επειδη εχω εναν αλλο σκληρο που παλια ειχε win7 και δεν εχω κανει ακομα φορματ και ετσι στην εκκινηση μου εμφανιζει 2 bootloader (εννοειτε οτι εχω βαλει το σωστο σκληρο στο disk priority στο bios) ολες οι υποψιες μου εχουν πεσει εκει...Θα του κανω φορματ και ειδωμεν....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.