Προς το περιεχόμενο

παιχνιδι σκυλακι

lefter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

μηπως ξερει κανεις ενα παιχνιδι - σκυλακι που το ταιζεις, κανει κακα του, το πας βολτα

και που το πουλανε ?

ευχαριστω

Δημοσ.
καλημερα

μηπως ξερει κανεις ενα παιχνιδι - σκυλακι που το ταιζεις, κανει κακα του, το πας βολτα

και που το πουλανε ?

ευχαριστω

Τι διάολο εχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία??? Εχω μείνει πολύ πίσω. :-D .

Αυτο ειναι σαν βίντεο παιχνίδι ή παιχνίδι κανονικό?

EDit: κάτι σαν και αυτο??

Δημοσ.

καμια σχεση.

ειναι κανονικο παιχνιδι.

Τι διάολο εχει προχωρήσει τόσο η τεχνολογία??? Εχω μείνει πολύ πίσω. :-D .

Αυτο ειναι σαν βίντεο παιχνίδι ή παιχνίδι κανονικό?

EDit: κάτι σαν και αυτο??

Δημοσ.

Δηλαδή έχει και σχήμα σκύλου, είναι σε μέγεθος σκύλου, μπορείς να του περάσεις λουρί και να το πας στο πάρκο βολτα αν του βάλεις μπαταρίες ή είναι κάτι σαν τα tamagotchi;

Και επίσης, τι σας έπιασε όλους με τα σκυλιά τελευταία (1, 2, 3 μόνο τον Οκτώβριο), είναι η εποχή τους;

Δημοσ.

ετσι οπως το περιγραφεις αλλα μικρο σε μεγεθος.

καμια σχεση με ηλεκτρονικο

Δηλαδή έχει και σχήμα σκύλου, είναι σε μέγεθος σκύλου, μπορείς να του περάσεις λουρί και να το πας στο πάρκο βολτα αν του βάλεις μπαταρίες ή είναι κάτι σαν τα tamagotchi;

Και επίσης, τι σας έπιασε όλους με τα σκυλιά τελευταία (1, 2, 3 μόνο τον Οκτώβριο), είναι η εποχή τους;

Δημοσ.

εγω παντως το πρωι εβλεπα στην εφημεριδα ενα sex toy για σκυλους με 400€ δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κι αυτο :P

Δημοσ.

Το "γκόγκο σκυλάκι μου" λες ρε σύ; Ενα μαλλιαρό πράγμα με καλώδιο;

"Βγάζω το γκόγκο για πιπί, σε μια κολώνα της δεη, του κατεβάζω το βρακί, τον πάω μπρος τον πάω πίσω έχω και χαρτί να τον σκουπίσω" κάπως έτσι το λέγανε τα κοριτσάκια στο δημοτικό.

Δημοσ.

Όταν πήγαινες εσύ δημοτικό ρε φρη, η επιτομή της ενεργειακής τεχνολογίας ήταν οι UCAR οι εννιάβολτες.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟΦΑΚΗΝ ΘΕΜΑ.

Δημοσ.

'Ηταν ο γκόγκο παιχνίδι-σκυλάκι;

Τον έβγαζες βόλτα;

'Εκανε κακά/πιπί του;

ΝΑΙ.

(Δε θυμάμαι αν τον τάιζες, αλλά σίγουρα θα μπορούσες να κανεις οτι τον ταίζεις)

Δεν έχει σημασία που είμαι 15 χρόνια πίσω, είμαι 100% κωλοφάκην οντόπικ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...