Προς το περιεχόμενο

Calendar

miza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάχνω ένα Calendar στο οποιο ο διαχειριστής θα καταχωρεί κάποια γεγονότα για να μπαίνουν μετά οι επισκέπτες και να βλέπουν τα ανάλογα event στην ανάλογες ημερομηνίες.

1) Σε πια γλώσσα προτείνεται να φτιαχτεί

2) Πως πρέπει να είναι περίπου η βάση για το ημερολόγιο

Και κάποια έτοιμη λύση δεκτη αρκεί να μπορώ να το φτιάξω εμφανισιακά όπως θέλω εγώ.

Δημοσ.

Αυτό σου κάνει?

Δεν ξέρω τι παραμετροποίηση σηκώνει, αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ δύσκολο να το αλλάξεις εμφανισιακά. Και μπορείς να βάζεις ότι events θέλεις, σε όποια ημερομηνία. Έχει και demo να δεις.

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω πώς δουλεύει και εαν είναι καλό.

Δημοσ.

Άμα ήταν να το κάνω με php θα το είχα φτιάξει.

Θέλω να είναι interactive, αλλα το θέμα είναι ότι δεν ξέρω javascript και θα είναι λίγο χρονοβόρο σε αυτή τι φάση να κάτσω να διαβάσω javascript για να φτιάξω ένα calendar. Πολύ φοβάμαι όμως ότι θα αναγκαστώ.

Δημοσ.

Στο πρώτο post δεν αναφέρεις ούτε ότι θέλεις να είναι interactive, ούτε ότι δεν θες ΡΗΡ και ρωτάς γενικά.

Επίσης, πώς καθορίζεις το interactive? Θέλεις όλα να γίνονται "on the fly"? Χωρίς κανένα reload της σελίδας? Αν ναι, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να το κάνεις με javascript (ή flash - δεν ξέρω αμα γίνεται κάπως). Ψάξε το jQuery, που είναι και απλό στην χρήση, και καλά documented, και έχει πολλά plugins που κάνουν σχεδόν τα πάντα.

Επιπλέον, δεν ξέρω αμα βρεις αυτό που θες εδώ.

Δημοσ.

Ευχάριστο για τις απαντήσεις, έχεις δίκιο δεν το ανέφερα ότι θέλω να είναι interactive,συγγνώμη για την παράλειψη.Έχω googlarei αρκετά, επόμενος θα επιλέξω ανάμεσα στην javascript η το jquery.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...