mvaggel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας, χρειάζομαι κάποια papers που έχω εντοπίσει στη βιβλιοθήκη του IEEE... Δυστυχώς, λόγω της οικονομικής κρίσης μάλλον, το καλό μας Υπουργείο Παιδείας αμέλησε να πληρώσει τη συνδρομή που δίνει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες, και έτσι οι φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων, από τον περασμένο Ιούνη απ' ότι έμαθα, έχουν πρόσβαση μόνο στα abstract των δημοσιεύσεων. Φίλε συμφορουμίτη, αν είσαι φοιτητής σε ένα ξένο κράτος που δεν θεωρεί την παιδεία κάτι περιττό ή με κάποιο τρόπο έχεις πρόσβαση στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη και μπορείς να κατεβάσεις τα full papers, και αν έχεις την καλή διάθεση να βοηθήσεις έναν ταλαίπωρο "αιώνιο" φοιτητή να βγάλει επιτέλους αυτή τη ρετσινιά από πάνω του, στείλε μου ένα pm. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι κάποια "Save as" σε μια λίστα από link. Λεφτά πολλά δεν έχω ο φτωχός, αλλά μια ευχαριστήρια αναφορά μέσα στο τελικό κείμενο της διπλωματικής μπορώ να την κάνω με όλη μου την καρδιά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ανεξαρτήτως αποτελέσματος... mvaggel
Blondeamon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Γράψε μου τι χρειάζεσαι και θα στα στείλω με mail.
mvaggel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 All Done!!! Ο φίλος Blondeamon καθάρισε και τον ευχαριστώ ΚΑΙ δημοσίως!!!
Blondeamon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν μπορεί κάποιος να βρεί το paper: A universal data cleaning framework based on user model θα του ήμουν ευγνώμων, το χρειάζομαι επειγόντως και το ΙΕΕΕ μας κάνει νερα...δε του αρκεί πια να μπεις με vpn της σχολής θέλει και login.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.