lefscott Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Έχω ένα επιτραπέζιο DVD της Philis, το DVP-3264, στο οποίο θέλω να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στη θύρα USB που διαθέτει. Τα δεδομένα: Δοκίμασα σκληρό δίσκο Toshiba 640GB, του οποίου τα περιεχόμενα διαβάζονταν από το DVD, αλλά παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τον άλλαξα με έναν Seagate 1TB και στη συνέχεια με έναν Hitachi 1ΤΒ. Τόσο ο Seagate όσο και ο Hitachi δεν διαβάζονταν από το DVD. Ερωτήσεις: α) Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας του συγκεκριμένου DVD με κάποιες μάρκες σκληρών δίσκων? β) Υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με τη χωρητικότητα του εξωτερικού σκληρού δίσκου, ο οποίος μπορεί να διαβαστεί από το επιτραπέζιο DVD? (το συγκεκριμένο μοντέλο ή αν υπάρχει γενικός περιορισμός) Ευχαριστώ προκαταβολικά για το όποιο ενδιαφέρον.
talisman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα.Έχω ένα επιτραπέζιο DVD της Philis, το DVP-3264, στο οποίο θέλω να συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο στη θύρα USB που διαθέτει. Τα δεδομένα: Δοκίμασα σκληρό δίσκο Toshiba 640GB, του οποίου τα περιεχόμενα διαβάζονταν από το DVD, αλλά παρουσίασε κάποιο πρόβλημα και τον άλλαξα με έναν Seagate 1TB και στη συνέχεια με έναν Hitachi 1ΤΒ. Τόσο ο Seagate όσο και ο Hitachi δεν διαβάζονταν από το DVD. Ερωτήσεις: α) Γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας του συγκεκριμένου DVD με κάποιες μάρκες σκληρών δίσκων? β) Υπάρχει κάποιος περιορισμός σχετικά με τη χωρητικότητα του εξωτερικού σκληρού δίσκου, ο οποίος μπορεί να διαβαστεί από το επιτραπέζιο DVD? (το συγκεκριμένο μοντέλο ή αν υπάρχει γενικός περιορισμός) Ευχαριστώ προκαταβολικά για το όποιο ενδιαφέρον. Στην πρωτη ερωτηση σου οι δισκοι για να διαβαστουν πρεπει να ειναι σε Fat32 Στην δευτερη ερωτηση σου οι περιορισμοι ειναι μονο αριθμοι φακελων στο δισκο.Στο guide που εχεις σου γραφει μεχρι ποσους διαβαζει
lefscott Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Το πρόβλημα λύθηκε με τη βοήθεια του φίλου talisman, τον οποίο και ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.