Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία...αν δεν είχες να σου έστελνα την δική μου από το ΠΛΑΙΣΙΟ. Λογικά η αντικατάσταση είναι άμεση. Στην περίπτωση μου τουλάχιστον, τον αντικατέστησαν με καινούργιο την ίδια στιγμή. Και οι δικοί μου Agility στο DESKTOP "κατοικούν"....ένας για τα Windows ( παρακαλώ να μην κλειδωθεί το θέμα ) και ο άλλος για το Hackintosh. Προσπαθησε να απαιτησεις να παρεις πιστωτικο, αντι να ξαναφορτωθεις ενα εν δυναμει προβληματικο ssd. Έχω την εντύπωση ότι η πολιτική τους είναι να στον αντικαταστήσουν με τον ίδιο ακριβώς και αν δεν υπάρχει διαθεδιμος ή προς παραγγελία, τότε και μόνο σου δίνουν πιστωτικό για αγορά αλλου προϊόντος. Ήθελα και εγω να τον αλλάξω με αλλον και δεν το έκαναν...(που είμαι και καλός πελάτης ) Δεν τον άλλαξαν αμέσως. Τους περιέγραψα το πρόβλημα και πρώτα θα τον κοιτάξουν και από Δευτέρα θα μου απαντήσουν αν είναι οκ ή αν θα αντικατασταθεί με άλλον (ίδιο προφανώς). Για την ώρα περιμένω αλλά αν τον πάρω πίσω με κάνα firmware update απλά και παρουσιάσει τα ίδια, δεν θα είμαι εξίσου ευγενικός! Εν τω μεταξύ στην ερώτηση "σας έρχονται πολλοί τέτοιοι με προβλήματα"? Μου είπε πως όχι αλλά στο μάτι του έβλεπα μάλλον διαφορετική απάντηση... Update: Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά τη μέρα! Με κάλεσαν από το service και μου είπαν πως ο δίσκος είναι μια χαρά! Τους λέω πως το δοκίμασα και στο macbook και σε desktop pc και ο δίσκος σταματούσε να λειτουργεί σε τυχαίες φάσεις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης... Και επέμεναν πως είναι ΟΚ (δεν του έκαναν καν firmware update)! Θα πάω να τον πάρω, θα τον βάλω πάλι πάνω στο desktop να περάσω τα win8 και έτσι και κάνει τα ίδια, θα προτιμήσω να χάσω τα 100 ευρώ και να μην ασχοληθώ ξανά με OCZ παρά να πηγαινοέρχομαι στο Πλαίσιο... Update No2:Δεν είχα καμία αμφοβολία πως θα δούλευε αλλά τον πήρα σπίτι έτσι για ...ψυχολογικούς λόγους. Φυσικά δεν άλλαξε κάτι. Στο disk utility τον έβλεπε όταν ήθελε και μετά από αρκετά reboots κλπ και στην καλύτερη προλάβαινα του κάνω format και να ξεκινήσω την εγκατάσταση του mountain lion. Σε τυχαία σημεία όμως κάθε φορά απλά σταματούσ ενα λειτουργεί και ...πάπαλα! Μετά συνέχισα στο desktop pc. Το bios αντίστοιχα τον ααγνώριζε σε τυχαίες επανεκκινήσεις και εκεί το καλύτερο που πέτυχα ήταν να ξεκινήσω την εγκατάσταση των win8 αλλά να μην ολοκληρωθεί ποτέ... Μετά bootara το desktop pc με τον κανονικό δίσκο που είχα τα 8 (ένας WD sata 500gb) με τον OCZ συνδεδεμένο σε άλλο sata port. Τα ίδια και εκεί, μια τον έβλεπε και με άφηνε να του κάνω format και μια όχι. Κατάφερα και έτρεξα το utility του OCZ, είδα πως είχε το τελευταίο firmware και παρόλα αυτά του το ξαναπέρασα χωρίς να αλλάξει κάτι προφανώς. Και για να είμαι εντελώς σίγουρος ετοίμασα και usb bootable sticks τόσο με τα 8 όσο και με το lion για να βεβαιωθώ πως δεν φταίνε τα dvd εγκατάστασης που είχα. Προφανώς χωρίς επιτυχία. Ξόδεψα 3-4 ώρες για το τίποτα γιατί κυρίως ήθελα να βεβαιωθώ πως ΔΕΝ φταίω εγώ ή οι συσκευές μου (δεδομένου πως για 3 σχεδόν μήνες ο δίσκος δούλευε σφαίρα χωρίς προβλήματα στα ίδια μηχανήματα). Γενικώς δεν τρέχω στα service με το παραμικρό παρά μόνο όταν εξαντλήσω όλα τα περιθώρια! Anyway, ξαναπήγα και περιμένω ενημέρωση αύριο. Δεν ζήτησα έλεγχο πάλι ή επισκευή αλλά αντικατάσταση και πάνω σε αυτό θα με ενημερώσουν. Αυτά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Update No2:Δεν είχα καμία αμφοβολία πως θα δούλευε αλλά τον πήρα σπίτι έτσι για ...ψυχολογικούς λόγους. Φυσικά δεν άλλαξε κάτι. Στο disk utility τον έβλεπε όταν ήθελε και μετά από αρκετά reboots κλπ και στην καλύτερη προλάβαινα του κάνω format και να ξεκινήσω την εγκατάσταση του mountain lion. Σε τυχαία σημεία όμως κάθε φορά απλά σταματούσ ενα λειτουργεί και ...πάπαλα! Μετά συνέχισα στο desktop pc. Το bios αντίστοιχα τον ααγνώριζε σε τυχαίες επανεκκινήσεις και εκεί το καλύτερο που πέτυχα ήταν να ξεκινήσω την εγκατάσταση των win8 αλλά να μην ολοκληρωθεί ποτέ... Μετά bootara το desktop pc με τον κανονικό δίσκο που είχα τα 8 (ένας WD sata 500gb) με τον OCZ συνδεδεμένο σε άλλο sata port. Τα ίδια και εκεί, μια τον έβλεπε και με άφηνε να του κάνω format και μια όχι. Κατάφερα και έτρεξα το utility του OCZ, είδα πως είχε το τελευταίο firmware και παρόλα αυτά του το ξαναπέρασα χωρίς να αλλάξει κάτι προφανώς. Και για να είμαι εντελώς σίγουρος ετοίμασα και usb bootable sticks τόσο με τα 8 όσο και με το lion για να βεβαιωθώ πως δεν φταίνε τα dvd εγκατάστασης που είχα. Προφανώς χωρίς επιτυχία. Ξόδεψα 3-4 ώρες για το τίποτα γιατί κυρίως ήθελα να βεβαιωθώ πως ΔΕΝ φταίω εγώ ή οι συσκευές μου (δεδομένου πως για 3 σχεδόν μήνες ο δίσκος δούλευε σφαίρα χωρίς προβλήματα στα ίδια μηχανήματα). Γενικώς δεν τρέχω στα service με το παραμικρό παρά μόνο όταν εξαντλήσω όλα τα περιθώρια! Anyway, ξαναπήγα και περιμένω ενημέρωση αύριο. Δεν ζήτησα έλεγχο πάλι ή επισκευή αλλά αντικατάσταση και πάνω σε αυτό θα με ενημερώσουν. Αυτά... Και ολα αυτα θα τα ειχαμε γλυτωσει αν η ocz ειχε σοβαρο support. Για πες, ειχες καμμια ενημερωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 στείλε και κάνα email στην ocz όταν φας ξανά άκυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Και κατι σχετικο με τους ssd για οσους κανουν cloning οταν βαζουν καινουριο ssd αντι για clean install: http://www.insomnia....25#entry4967136 Στην περιπτωση του clone δεν πιανεις ποτε τις μεγιστες επιδοσεις που θα επιανες αν εβαζες εξαρχης το λειτουργικο.. Πχ: http://www.insomnia....ς/#entry2892103 Αυτό προκύπτει από κάπου τεκμηριωμένα, ή μιλάς καθαρά εμπειρικά. Γιατί το cloning των δίσκων είναι μια τεχνική που την ακολουθούν κατά κόρον οι κατασκευαστές που πρέπει να κάνουν deliver 10-αδες ή 100-αδες χιλιάδες πανομοιότυπα μηχανήματα. Επίσης, εγώ cloning έκανα στο προσφάτως αφιχθέν mbp 2011 και δεν βλέπω κάποια υστέρηση "με το μάτι". Μιλαω εμπειρικα οπως και εμπειρικα μιλησε και ο φιλος kevinb και δεν ειδε καμμια διαφορα(το αντιθετο μαλιστα, του αργουσε λιγο) στο boot time οταν εβαλε ssd με clone. Φαινεται ακραιο, αλλα σκεψου να βαλεις ssd και να εχεις μεγαλυτερο boot time, που ειναι ενα απο τα βασικα πλεονεκτηματα του ssd. http://www.insomnia....ς/#entry2892103 Αν το θελεις και καπως τεκμηριωμενα, το προβλημα ηταν πολυ πιο εντονο με το cloning σε μηχανικο δισκο σε σχεση με το cloning σε ssd. Και αυτο γιατι οι μηχανικοι δισκοι λογω οτι ειναι περιστρεφομενοι , εχουν μεγαλυτερo throughput στο εξωτερικο κομματι του μαγνητικου δισκου που περιεχουν.(λογω γωνιακης ταχυτητας) Ετσι οταν εγκαθιστας το λειτουργικο σε κενο δισκο, το ιδιο το λειτουργικο , το page file κλπ μπαινουν στο εξωτερικο κομματι μιας και ειναι το πρωτο που γραφεται. Οσο γεμιζει , τα υπολοιπα μπαινουν πιο μεσα, οποτε πχ μια μεγαλη ταινια που κατεβασες ενω ηδη εχεις εγκαταστησει λειτουργικο,προγραμματα κλπ, θα γραφτει πιο μεσα στο δισκο και θα εχει μικροτερη ταχυτητα αναγνωσης. Το θετικο λοιπον σε αυτο ειναι οτι το λειτουργικο μπαινει στην αρχη, αρα στο εξωτερικο κομματι του δισκου, αρα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα αναγνωσης(κατι επιθυμητο για το λειτουργικο). Τα αρχεια που γεμιζεις το δισκο που δεν σε ενδιαφερει συνηθως η μεγιστη ταχυτητα, γραφονται στο εσωτερικο κομματι του δισκου, οποτε εχουν μικροτερη ταχυτητα αναγνωσης. Αυτην την σειρα εγγραφης δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι θα την πετυχεις με το cloning. Επισης , προσθεσε οτι επειδη ο σκληρος με clean install γραφτηκε σειριακα, αρα ολα τα αρχεια του λειτουργικου θα ειναι κοντα μεταξυ τους, δεν θα ειναι μερικα στην αρχη και μερικα στο τελος του δισκου.Οταν ειναι κοντα πανομοιοτυπα αρχεια (πχ αυτα που χρειαζεται για boot) , τοτε ο δισκος διαβαζει πιο γρηγορα γιατι δεν χρειαζεται να πηγαινει μια μπρος και μια πισω. Με το cloning δεν ξερεις πως θα γραφτουν. Μπορει να γραψει το μισο λειτουργικο στην αρχη, μετα να γραψει 20gb ταινιες και μετα να γραψει το υπολοιπο λειτουργικο. Ετσι οταν θα διαβαζει δεδομενα του λειτουργικου,πχ στο boot , ο σκληρος δισκος θα χρειαζεται να πηγαινοερχεται. Ελπιζω να εγινα κατανοητος!! Βεβαια αυτα εχουν λιγη σημασια στους ssd που εχουν ταχυτατο access time, αλλα το clean install βοηθαει ετσι κι αλλιως στο να φυγουν τα σκουπιδια και αχρηστα πραγματα που εχει μαζεψει κατα καιρο η εγκατασταση ενος λειτουργικου. Μονο που σε αυτην την περιπτωση ,μιλαμε ουσιαστικα για cloning μονο του λειτουργικου και ελαχιστων drivers/προγραμματων. Οποτε τα παραπανω δυο προβληματα που περιεγραψα, θα υπαρχουν σε πολυ μικρο βαθμο. Αλλο να κανει clone 20gb απο τα 120gb ενος δισκου και αλλο να κανεις clone 80gb απο τα 120gb ενος δισκου ή ακομα χειροτερα σε εναν ψιλογεματο μηχανικο δισκο να κανεις clone 250gb απο τα 320gb που εχει. Σε συνεχεια της συζητησης, ενα απο τα βασικα μειονεκτηματα που εχει το cloning στους ssd και ξεχασα να αναφερω ειναι οτι μπορει να μην γινει σωστα το alignment, που ειναι αρκετα σημαντικο για τις επιδοσεις των ssd και την φθορα του. Στην περιπτωση απλου format και clean install το alignment γινεται σιγουρα σωστα. (τουλαχιστον απο το windows 7 install ή το disk utility του mac os x * . Πχ τα windows xp δεν κανουν format στο σωστο alignment) *Οποτε φροντιστε την δημιουργια του partition να την εχετε κανει μεσω του disk utility και να μην την αναλαβει το προγραμμα που θα κανει clone. http://lifehacker.co...ive-performance http://forums.macrum...ad.php?t=952904 Say, your SSD disk operates with blocks of 4096 bytes and your OS has allocation units of 4096 bytes too (within the partition), BUT the partition itself begins at an offset which is not a multiplier of 4096. In this case, with each minimal writing operation, the OS would cause actual writing to 2 blocks instead of 1! Which leads to slower operation and extra wear. The built-in Disk Utility already aligns partitions by 4096 bytes by default. http://www.hwbox.gr/...l#content_start H επόμενη λύση είναι το λεγόμενο alignment του partition του δίσκου.Τί σημαίνει αυτό? Για να καταλάβετε καλύτερα θα πρέπει να κατανοήσετε τη λογική της δομής εσωτερικά των SSD. Στους μηχανικούς δίσκους 8 512b sectors κάνουν ένα 4k cluster. Αυτή τη διαρρύθμιση μιμείται και ο ssd. Οι μνήμες flash χρησιμοποιούν κελιά μνήμης τα οποία είναι μεγαλύτερα (συνήθως 4096b) από το κλασσικό 512b sector size των μηχανικών δίσκων. Οποιαδήποτε αλλαγή έστω και ενός bit απαιτεί την ανάγνωση/μεταβολή στη μνήμη/διαγραφή/εγγραφή ολόκληρου του κελιού που ανήκει, δεν μπορεί να αλλαχτεί κάτι σε μικρότερη κλίμακα από το μέγεθος του cluster των 4k. Ενώ στους hdd αν δεν υπάρχει αντιστοίχηση το “κακό” είναι μόνο ένα extra 512b read/write. Τα περισσότερα partitioning tools ξεκινούν το partition όχι με κάποια λογική αλλά από το πρώτο κενό σημείο που βλέπουν. Έτσι δεν συγχρονίζονται τα block των δεδομένων με τα κελιά. Όταν λοιπόν διαμορφώνουμε τον SSD στα XP, από default ξεκινάει ο τόμος από τον 63o sector αναγκάζοντας κάθε block του filesystem να πιάνει 2 γειτονικά κελιά μνήμης. Συνεπώς για να γράψουμε ένα chunk από 4k data, χρειάζεται ο SSD να διαβάσει το cluster των 4k και το γειτονικό του, να δει πιο κομμάτι θα αλλάξει και ποιό θα διατηρηθεί, να σβήσει το πρώτο 4k cluster και να γράψει τα νέα δεδομένα και να ξανακάνει το ίδιο και στο γειτονικό. Αν όμως υπήρχε “στοίχιση” τα 4k data θα γραφόντουσαν κατευθείαν σε ένα cluster των 4k, που θα ήταν το πιο efficient καθώς δε θα χρειαζόταν τα περίσσια 2πλάσια I/O για μια και μόνη εγγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Και ολα αυτα θα τα ειχαμε γλυτωσει αν η ocz ειχε σοβαρο support. Για πες, ειχες καμμια ενημερωση? Οχι ακόμη. 2 μέρες τώρα μου λένε πως "θα με ενημερώσουν"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω οι τιμες απο Document: http://www.insomnia.gr/topic/459293-εγκατασταση-ssd-σε-imac-στη-document-τιμες/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Final update: Ενώ κατά την τελευταία επίσκεψη στο service μου είπαν πως απλά θα ζητήσουν αντικατάσταση, κάθε μέρα στο τηλέφωνο μου έλεγαν πως ακόμη δεν τον τσέκαραν κλπ κλπ. Πέρασε μια βδομάδα και αφού τους έπρηξα στα τηλέφωνα μου λένε: ο δίσκος είναι μια χαρα ελάτε να τον πάρετε! Τους εξηγώ οτι αυτό το σενάριο έχει επαναληφθεί και δεν έχει νόημα και μου λένε πως τότε φταίνε οι συσκευές μου που μάλλον δεν είναι συμβατές με τον δίσκο και αν θέλω να τις πάω να τις δουν!!! Τους εξηγώ πως αποκλείεται να τους αφήσω εκεί συσκευές μου που χρησιμοποιώ για την εργασία μου και πως εξάλλου δεν είναι μία αλλά 2 (το macbook και ένα νέο desktop pc), καθώς επίσης και το γεγονός πως ο δίσκος λειτουργούσε μια χαρά στα ίδια μηχανήματα για 3 μήνες σχεδόν! Anyway πήγα απλά και τον πήρα χωρίς να πω απολύτως τίποτα γιατί ξενέρωσα και δεν είχα διάθεση να χάσω άλλο χρόνο. Τον δοκίμασα έτσι για την ιστορία στο desktop pc, όπου με άφησε να του κάνω format και να του εγκαταστήσω τα windows 8. Όλα πήγαν οκ αλλά ξαφνικά ...boom χάθηκε πάλι από το σύστημα ενώ δούλευα. Πηγαίνοντας να τον αφαιρέσω και να βάλω πίσω τον κανονικό δίσκο, παρατήρησα πως μόλις έπιασα τον ssd από πίσω και τον πίεσα λίγο, άναψε το λαμπάκι του ενώ όταν τον άφησα έσβησε! Οπότε το πρόβλημα εντοπίστηκε στις επαφές τροφοδοσίας του δίσκου (γι'αυτό και τον έβλεπε ή όχι ανα τυχαία διαστήματα και στο service μου έλεγαν πως δεν έχει πρόβλημα). Έπιασα το κατσαβίδι μιας και δεν με ενδιέφερε πλεον ούτε ο δίσκος ούτε η εγγύησή του, τον άνοιξα και διαπίστωσα πως μία από τις επαφές της τροφοδοσίας δεν ήταν κολλημένη με την πλακέτα αλλά ακουμπούσε οριακά! Το κόλλησα και πλεον λειτουργεί οκ αλλά προφανώς δεν θα εμπιστευτώ σε έναν τέτοιο δίσκο τα δεδομένα μου ξανά. Τον έβαλα σε μια εξωτερική θήκη σαν χύμα αποθηκευτικό χώρο. Επί της ουσίας, εγώ έχασα 90 ευρώ αλλά το Πλαίσιο έχασε έναν καλό πελάτη μετά από 15 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή καλύτερα να δουλεύει σε κάποιο Service κάποιου Apple καταστήματος, ώστε να μπορεί να μου εγκαταστήσει SSD στο σύστημα μου Officially, χωρίς πατέντες, κλπ, όπως ακριβώς το βάζει η Apple από το εργοστάσιο; Αν κάποιος είναι από Αθήνα και μπορεί με το αζημίωτο φυσικά, ας μου στείλει ένα PM. Ψάξε βιντεάκια στο youtube και πήγενε και μια βόλτα από το Praktiker για τα ειδικά κατσαβιδάκια. Είναι εντελώς απλοική διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδια σε ενα καινουριο Macbook μπορουμε να τον αλλαξουμε εμεις ή χανεται η εγγυηση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Παιδια σε ενα καινουριο Macbook μπορουμε να τον αλλαξουμε εμεις ή χανεται η εγγυηση?? Γίνεται κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
summit1_1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, έχω ένα Macbook Pro 13" mid 2009 με έναν WD Black 500gb και σκέφτομαι αναβάθμιση σε SSD γιατι ο Black είναι το μονο πράγμα που ακούγεται, και ειναι κρίμα ενα laptop να είναι θορυβώδες λόγο σκληρού. Έχω ήδη ψάξει στο Google σχετικά θέματα και έχω μπερδευτεί εντελώς γιατι ακούς εκ διαμέτρου αντίθετες αποψεις για τους ίδιους σκληρους και τη συμβατοτητα τους με mac. Προσωπικά με ενδιαφέρει να έιναι χωρητικότητας 120-128 gb ο ssd γιατι θα έχω 2 partitions ενα με Lion και ένα με bootcamp-windows 7. Έχω το EFI 1.7 firmware, περιμένω απόψιες εμπειρίες με SSD (δυστυχώς έχω κάνει double post γιατι πριν απο εδώ είχα βρεί ένα παρομοιο θεμα, αλλα νομιζω εδώ είναι πιο σχετικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Samsung 830 ή samsung 840 ή intel ssd 330. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 840 pro vs 840 vs 830 ???Ποιον απ´ολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 αν δεν έχεις οικονομικό θέμα τότε προφανώς τον Pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsomby Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Αλλιώς ανάμεσα σε 840 απλό και 830 προτίμησε τον δοκιμασμένο 830. Τα πάει καλύτερα και στα benchmark από ότι έχω δει και είναι και χιλιοδοκιμασμένος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα