Προς το περιεχόμενο

SSD σε Μac (γνώμες/εμπειρίες)

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

Το κακο ειναι η αντιμετωπιση της ocz στο θεμα..

εγγύηση έχουν έτσι κι αλλιώς, το καλό θα ήταν να είχε δώσει εντολή να αλλάζουν με Agility 4...

σιγά σιγά με τον καιρό θα εξαφανιστούν από την αγορά οι Vertex 3/Agility 3..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγγύηση έχουν έτσι κι αλλιώς, το καλό θα ήταν να είχε δώσει εντολή να αλλάζουν με Agility 4...

Ακριβως.

Αυτο ελειπε να μην ειχε εγγυηση.

Αλλα οταν μου τον αλλαζουν με agility 3 και ξερω οτι ειναι πολυ πιθανο να ξαναχαλασει και να ξανατρεχω και να ξαναχανω χρονο για εγκατασταση λειτουργικου, απλα με εχει χασει απο πελατη..

Οπως ειπα και προηγουμενως, ειμαι σε φαση να ψανχω να πουλησω και τους 2 ocz που εχω κ δουλευουν καλα, γιατι θεωρω πολυ πιθανο να βγαλουν και αυτοι προβληματα.

Θα αγορασω στη θεση τους samsung 830 και θα ειμαι αρχοντας.

Καλά και εγώ τον agility 3 τον πήρα επειδή δεν υπήρχε άλλος στην Ελληνική αγορά και έκαναν και 10 μέρες να τον βρούν.Τι να τους κάνει η Ελλάδα τους ssd αφού δεν είναι τίποτα μηχανογραφημένο και δεν παίζει σημασία και ο χρόνος(θέση στην παγκόσμια ανταγωνιστικότητα 90).

Πάντως ίσως παίζει ρόλο και το firmware με το οποίο ξεκινάς.

Εμένα έχει το 2.15 (το προτελευταίο δηλαδή).

ε ναι διότι οι SSD αξίζουν μόνο αν έχεις μηχανογράφηση...

Κάνουν και για παιχνίδια, αλλά αν παίζεις μόνο παιχνίδια (ή γενικότερα αν καταναλώνεις μόνο χωρίς να παράγεις) χρεοκοπείς, δεν το ήξερες;

• Super Moderators

Κάνουν και για παιχνίδια, αλλά αν παίζεις μόνο παιχνίδια (ή γενικότερα αν καταναλώνεις μόνο χωρίς να παράγεις) χρεοκοπείς, δεν το ήξερες;

facepalm...

στα παιχνίδια είναι που δεν κερδίζεις τπτ σοβαρό, από τους χειρότερους λόγους για να πάρεις SSD...

• Like 1

Δηλαδή εσύ, ως developer, με κλασικό hdd ανοίγεις 1002 SDKs και δεν σέρνεται το σύμπαν? Για βάλε έναν ssd να δεις για πότε θα φορτώνουν τα eclipse/xcode και για πότε θα ανοίγουν οι διάφοροι emulators. ;)

Όσα χρόνια έχω υπολογιστές, για μένα είναι μάλλον η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει ποτέ(ς).

• Super Moderators

Μεγάλη επιστήμη η στατιστική τελικά. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί...

Ελπίζω να έχεις απόδειξη για αντικατάσταση.

Έχω ευτυχώς και σε λίγο θα πάω στο Πλαίσιο να τους τον ...χαρίσω! :P Να δω πότε θα το πάρω πίσω. Στο μεταξύ θα πάρω έναν samsung για το macbook και αν επιστρέψει ποτέ ο άλλος θα το βάλω στο desktop με τα win8 που δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι ξανά...

Έχω ευτυχώς και σε λίγο θα πάω στο Πλαίσιο να τους τον ...χαρίσω! :P Να δω πότε θα το πάρω πίσω. Στο μεταξύ θα πάρω έναν samsung για το macbook και αν επιστρέψει ποτέ ο άλλος θα το βάλω στο desktop με τα win8 που δεν με νοιάζει αν πάθει κάτι ξανά...

Ωραία...αν δεν είχες να σου έστελνα την δική μου από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Λογικά η αντικατάσταση είναι άμεση. Στην περίπτωση μου τουλάχιστον, τον αντικατέστησαν με καινούργιο την ίδια στιγμή.

Και οι δικοί μου Agility στο DESKTOP "κατοικούν"....ένας για τα Windows ( παρακαλώ να μην κλειδωθεί το θέμα :P ) και ο άλλος για το Hackintosh.

Προσπαθησε να απαιτησεις να παρεις πιστωτικο, αντι να ξαναφορτωθεις ενα εν δυναμει προβληματικο ssd.

Προσπαθησε να απαιτησεις να παρεις πιστωτικο, αντι να ξαναφορτωθεις ενα εν δυναμει προβληματικο ssd.

Έχω την εντύπωση ότι η πολιτική τους είναι να στον αντικαταστήσουν με τον ίδιο ακριβώς και αν δεν υπάρχει διαθεδιμος ή προς παραγγελία, τότε και μόνο σου δίνουν πιστωτικό για αγορά αλλου προϊόντος. Ήθελα και εγω να τον αλλάξω με αλλον και δεν το έκαναν...(που είμαι και καλός πελάτης :) )

Να ρωτήσω:

Σε imac 21.5 για να εγκαταστήσεις τον samsung 830 (ή οποιονδήποτε άλλο ssd) θέλει να αγοράσεις και ειδικά bracket ή είναι μέσα στους ssd...;;;Και αν ΝΑΙ, ποια...;;;

Δηλαδή εσύ, ως developer, με κλασικό hdd ανοίγεις 1002 SDKs και δεν σέρνεται το σύμπαν? Για βάλε έναν ssd να δεις για πότε θα φορτώνουν τα eclipse/xcode και για πότε θα ανοίγουν οι διάφοροι emulators. ;)

Όσα χρόνια έχω υπολογιστές, για μένα είναι μάλλον η καλύτερη αναβάθμιση που έχω κάνει ποτέ(ς).

Μα δε διαφωνούμε.Απλά εξηγούσα γιατί υπήρχε έλλειψη στην αγορά ενός προϊόντος.Δεν είσαι πρώτη εξαγωγική δύναμη στον κόσμο στο software ούτε στο hardware.Αντίθετα είσαι πρώτη δύναμη στον κόσμο στην γραφειοκρατεία.Και οι υπολογιστές είναι ο πρώτος και κυριότερος εχθρός της γραφειοκρατίας.Συνεπώς εφόσον δεν πουλάει και ιδιαίτερα η τεχνολογία γιατί έτσι θα 'χαλάσει' και την πιάτσα, υπάρχουν οι συγκεκριμένες ελλείψεις στην αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...