Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Επισης δεν θεωρουνται κ απο τους πλεον αξιοπιστους. +1 για τον samsung 830. κάποτε, πλέον είναι μια χαρά, αλλά με τα 100 euro του Samsung 830 δεν αξίζει να πάρεις τον Agility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 [...] Θα πάρω άλλον έναν για το desktop που εστησα σπίτι με win8 pro (να διαγραφεί από τα πρακτικά αυτή η φράση). "Αγνοείται από την Τρίτη 4/9/2012 το απόγευμα η τύχη γνωστού moderator σε κορυφαίο ελληνικό site τεχνολογίας... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 κάποτε, πλέον είναι μια χαρά, αλλά με τα 100 euro του Samsung 830 δεν αξίζει να πάρεις τον Agility 3 στους 5 που εχω εγω και οι γνωστοι μου εμφανισαν προβληματα.. 2 καηκαν τελειως και ενας συνεχιζει να εμφανιζει μπλε οθονες χωρις λογο. Παντα με το τελευταιο firmware. Ολοι τους προτιμησαμε γιατι αρχικα ηταν αισθητα φθηνοτεροι απο τον ανταγωνισμο και δεν ειχαν ακουστει ακομα προβληματα. Τωρα με την τιμη που εχει ο samsung 830 δεν εχει κανενα νοημα η αγορα των εν δυναμει προβληματικων ocz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα μέχρι στιγμής δε μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα ο agility 3 240gb πάντως, και τον έχω κανένα 8μηνο και βάλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Από τους τρεις agility 3 120GB που έχω αγοράσει μέχρι τώρα, ο ένας αναπαύτηκε εν ειρήνη στο πρώτο 2μηνο. Στην κατηγορία των 120GB θεωρώ την διαφορά τιμής αστεία για να μην προτιμήσει κανείς τον αξιόπιστο Samsung 830. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 "Αγνοείται από την Τρίτη 4/9/2012 το απόγευμα η τύχη γνωστού moderator σε κορυφαίο ελληνικό site τεχνολογίας... " Το desktop pc το εφτιαξα για να ξεκουράζω το mac και για να κανει όλες τις βρωμοδουλειές! (εντάξει το έσωσα?) Από τους τρεις agility 3 120GB που έχω αγοράσει μέχρι τώρα, ο ένας αναπαύτηκε εν ειρήνη στο πρώτο 2μηνο. Στην κατηγορία των 120GB θεωρώ την διαφορά τιμής αστεία για να μην προτιμήσει κανείς τον αξιόπιστο Samsung 830. Οκ τότε θα πάρω τον samsung για το desktop και θα τους παρατηρώ και τους 2 πως θα τα πάνε στο χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το desktop pc το εφτιαξα για να ξεκουράζω το mac και για να κανει όλες τις βρωμοδουλειές! (εντάξει το έσωσα?) Οκ τότε θα πάρω τον samsung για το desktop και θα τους παρατηρώ και τους 2 πως θα τα πάνε στο χρόνο... Με φάγατε αλήτες(βασικά με έπιασε η κατάρα του Paredwse)! Πριν προλάβω να πάω να πάρω τον Samsung, έρχομαι σήμερα γραφείο, συνδέω το MacBook στην εξωτερική οθόνη, κάνω boot όλα οκ. Παρατηρώ πως που και που κάτι σκαλωνει και εμφανίζεται ο κερσορας που γυρίζει. Δεν δίνω σημασία, πάω να κάνω update στο iTunes παγώνουν όλα. Reboot και αντί για μηλαρακι σκάει ο αγαπημένος folder με το ερωτηματικό. Ξανά reboot, μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό αλλά ανά δευτερόλεπτα πάλι παγώνουν όλα κλπ κλπ. Recovery mode δεν μπαίνει και τώρα μπόρεσα να τρέξω ένα verify disk από το disk utility το οποίο εμφανίζει συνεχώς "incorrect number of thread records"... Bye bye OCZ... (Haha σε βλέπω που γελάς ε!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγώ με Agility 3 δεν έχω κανένα θέμα μέχρι τώρα (περίπου ενα τρίμηνο/τετράμηνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ή καλύτερα να δουλεύει σε κάποιο Service κάποιου Apple καταστήματος, ώστε να μπορεί να μου εγκαταστήσει SSD στο σύστημα μου Officially, χωρίς πατέντες, κλπ, όπως ακριβώς το βάζει η Apple από το εργοστάσιο; Αν κάποιος είναι από Αθήνα και μπορεί με το αζημίωτο φυσικά, ας μου στείλει ένα PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Με φάγατε αλήτες(βασικά με έπιασε η κατάρα του Paredwse)! Πριν προλάβω να πάω να πάρω τον Samsung, έρχομαι σήμερα γραφείο, συνδέω το MacBook στην εξωτερική οθόνη, κάνω boot όλα οκ. Παρατηρώ πως που και που κάτι σκαλωνει και εμφανίζεται ο κερσορας που γυρίζει. Δεν δίνω σημασία, πάω να κάνω update στο iTunes παγώνουν όλα. Reboot και αντί για μηλαρακι σκάει ο αγαπημένος folder με το ερωτηματικό. Ξανά reboot, μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό αλλά ανά δευτερόλεπτα πάλι παγώνουν όλα κλπ κλπ. Recovery mode δεν μπαίνει και τώρα μπόρεσα να τρέξω ένα verify disk από το disk utility το οποίο εμφανίζει συνεχώς "incorrect number of thread records"... Bye bye OCZ... (Haha σε βλέπω που γελάς ε!) Στο καλο και να μας γραφει η ocz. Εγω με αυτα που εχουν δει τα ματια μου απο τους ocz: 3 στους 5 που εχω εγω και οι γνωστοι μου εμφανισαν προβληματα.. 2 καηκαν τελειως και ενας συνεχιζει να εμφανιζει μπλε οθονες χωρις λογο. Παντα με το τελευταιο firmware. σκεφτομαι να τους πουλησω οπως ειναι κ αυτους που δουλευουν καλα, γιατι δεν εχω ορεξη να τρεμω για το integrity των αρχειων μου και την σταθεροτητα του λειτουργικου. Ενας χαλασμενος δισκος λειτουργικου(οπως ειναι οι ssd) σε παει αρκετες ωρες ή κ μερες πισω.(με δεδομενο οτι παντα κανω clean install για λογους ταχυτητας και οχι ghost,carbon copy,time machine κλπ ) Αντιθετα, ενας σκληρος που εχει data(απο την στιγμη που κανω backup) δεν με ενοχλει αν χαλασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Bye bye OCZ... Μεγάλη επιστήμη η στατιστική τελικά. Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί... Ελπίζω να έχεις απόδειξη για αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε σεις, με τόσα προβλήματα πως γίνεται να έχει βαθμολογία 4.3/5 στο amazon ο Agility 3? Σε κάποιους από αυτούς δεν θα είχε σκάσει ο δίσκος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 το κακό είναι η γενίκευση, πχ οι Vertex 3 και Vertex 4/Aglity 4 δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λένε τα παιδιά για τους Agility 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μα και εγώ για τον Agility 3 μιλάω. Οι πελάτες του amazon θεωρούν ότι είναι από τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας. Αν χτύπαγε τόσο συχνά, δεν θα είχε χαμηλότερη βαθμολογία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Βρε σεις, με τόσα προβλήματα πως γίνεται να έχει βαθμολογία 4.3/5 στο amazon ο Agility 3? Σε κάποιους από αυτούς δεν θα είχε σκάσει ο δίσκος? Δεν θα τους εσκασε οταν τον αγορασαν και μετα απο μια εβδομαδα ενθουσιασμενοι απο την τιμη και τις επιδοσεις(οπως ημουν κ εγω και τον προτεινα στο φορουμ) θα πηγαν και θα εβαλαν βαθμολογια... Πιο μετα θα τους εσκαγε, που συνηθως δεν πας να αλλαξεις την βαθμολογια σου.. Με μια προχειρη ματια , στο εδω thread 5/12 ocz agility 3 εβγαλαν προβλημα πριν καν κλεισουν χρονο.. Υ.Γ.: Ειναι ευρεως γνωστο το προβλημα και η συχνοτητα που χαλανε οι ocz agility 3, δεν ειναι κατι που βγαλαμε εγω , ο panos2000gr και ο billdanos απο το μυαλο/εμπειρια μας. Μα και εγώ για τον Agility 3 μιλάω. Οι πελάτες του amazon θεωρούν ότι είναι από τα καλύτερα προϊόντα της κατηγορίας. Αν χτύπαγε τόσο συχνά, δεν θα είχε χαμηλότερη βαθμολογία? Φιλε Mercyful_Fate, τα προβληματα των ocz agility 3 δεν ειναι κατι που δεν ειναι γνωστα, οπως βλεπεις και ο ThReSh το γνωριζει... το κακό είναι η γενίκευση, πχ οι Vertex 3 και Vertex 4/Aglity 4 δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που λένε τα παιδιά για τους Agility 3... Το κακο ειναι η αντιμετωπιση της ocz στο θεμα.. Ιδιαιτερα οταν μιλαμε για δεδομενα(κ οχι μια καρτα γραφικων που αν χαλασει, πεταγεσαι παιρνεις μια αλλη και σε 5 λεπτα δουλευει το μηχανημα), θα περιμενα καλυτερη αντιμετωπιση. Οχι αντιμετωπιση του τυπου: υπομονη, με το καινουριο firmware θα λυθει, στειλτον και θα σου δωσουμε καινουριο(αλλα ιδιο τυπο). Δεν μπορω να χανω χρονο να εγκαθιστω λειτουργικα και να εμπιστευομαι τα δεδομενα μου σε προβληματικο προιον. Η σωστη αντιμετωπιση θα ηταν ή τα χρηματα πισω ή να σου δωσουν αλλο μοντελο, πχ vertex 3 ή agility 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα