Προς το περιεχόμενο

SSD σε Μac (γνώμες/εμπειρίες)

nickolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

δυστυχώς δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής οι "βασικοί" Vertex 3 αλλά μόνο οι Pro και οι ΕΧ που είναι πιο ακριβοί (ειδικά οι ΕΧ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 415
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά,

έχω έναν macbook pro i5 15" και σκέφτομαι να πάρω έναν OCZ vertex 2, έχω την εντύπωση ότι τους καινούργιους OCZ vertex 3, το macbook pro δεν μπορεί να τους εκμεταλλευτεί αφού δεν έχει sata 3 άρα δεν υπάρχει λόγος να περιμένω να κυκλοφορήσουν και να πάρω κάποιον από τους καινούργιους, εκτός μόνο εάν περιμένω με το σκεπτικό ότι θα πέσει λίγο σε τιμή η σειρά 2, σωστά;

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια με την ανακοινωση της υποστηριξης Trim απο το Lion αλλαζουν καθολου τα δεδομενα? Δλδ οι OCZ υπερτερουν ακομα των Intel? Ο sandforce controller παιζει ακομα ρολο στην αποδοση των OCZ? Απλα θα ηθελα να ξερω (δεν ξερω αν ακουγεται χαζο) αν η παρουσια του Trim αλλαζει κ τις επιδοσεις του εκαστοτε ssd, ειτε υποστηριζει sandforce controller ειτε οχι..

Επειδή η έκδοση που κυκλοφόρησε υποστηρίζει TRIM μόνο σε apple ssd, να περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα μείνει έτσι ή θα αλλάξει. Μέχρι τότε δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση.

Ερώτηση: Το 13ρι MacBook Pro (2011) μπορει να πάρει τον OCZ vertex 3; Θέλω να πάρω τα 200GB.

αποσο διαβασα δεχεται SATA III αλλα θα τον βλεπει σαν SATA II και θα "περιοριζει" τις ταχυτητες σε 300mb read write...

• Super Moderators

Ερώτηση: Το 13ρι MacBook Pro (2011) μπορει να πάρει τον OCZ vertex 3; Θέλω να πάρω τα 200GB.

240gb θες να πεις, θα δώσεις 500 euro για SSD?

αποσο διαβασα δεχεται SATA III αλλα θα τον βλεπει σαν SATA II και θα "περιοριζει" τις ταχυτητες σε 300mb read write...

ακόμα πιο κάτω, δεν παίζει καλά ο Vertex 3 σε SATA-2

• Super Moderators

http://www.anandtech.com/show/4186/ocz-vertex-3-preview-the-first-client-focused-sf2200

ας ρίξει μια ματιά πρώτα και ας αποφασίσει...

μόνο σε αυτά που έχουν (6gbps) τρέχουν πάνω σε sata-3, όλα τα άλλα είναι sata-2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...