Brazdas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αν είναι δυνατόν!!! Σήμερα το μεσημέρι με πήραν από Θεσαλλονίκη τηλέφωνο και μου είπαν ότι στείλαν την τηλεόραση για αντικατάσταση και λογικά αύριο θα είναι φτάσει! Μόλις τώρα είπα να καθήσω να ξανακάνω χειροκινητο προγραμματισμό μπας και πιάσει ψηφιακά κανάλια και έγινε το απίστευτο! Πιάνουν μια χαρά, όλα!!!! Και ραδιόφωνα και τα της κρατικής και όλα!! Πώς είναι δυνατόν αυτό ρε παιδιά; Θα τρελαθώ!! Τώρα τί κάνω;
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 μπορεί κάποιος να κάνει τον κόπο σε m2362d να κοιτάξεις απο ψηλά προς τα κάτω και να πεί αν το άσπρο του το δήχνει μπλε?
Brazdas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τελικά, παίδες, την αλλάξανε την τηλεόραση, αλλά αυτή που μου φέρανε είναι χειρότερη απ' την προηγούμενη (η προηγούμενη βέβαια απεδείχθη μια χαρά τελικά!!!). Καθώς αλλάζω κανάλια, η μαύρη εικόνα που δείχνει στο ενδιάμεσο έχει και κάτι κόκκινες γραμμές! Σε κάθε κανάλι, όπου υπάρχει μαύρο χρώμα εμφανίζεται και κόκκινο! Πραγματικά ότι να 'ναι δηλαδή! Ήξερα ότι δεν θα μου φέρνανε καινούρια τηλεόραση, αλλά όχι κι έτσι!! Ζήτησα πίσω την αρχική και τώρα περιμένω να δω τί θα γίνει!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ζήτησα πίσω την αρχική και τώρα περιμένω να δω τί θα γίνει!!! Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Θα επισκευάσουν την δική σου και θα στην επιστρέψουν κανονικά...
aGka8l Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τελικά, παίδες, την αλλάξανε την τηλεόραση, αλλά αυτή που μου φέρανε είναι χειρότερη απ' την προηγούμενη (η προηγούμενη βέβαια απεδείχθη μια χαρά τελικά!!!).Καθώς αλλάζω κανάλια, η μαύρη εικόνα που δείχνει στο ενδιάμεσο έχει και κάτι κόκκινες γραμμές! Σε κάθε κανάλι, όπου υπάρχει μαύρο χρώμα εμφανίζεται και κόκκινο! Πραγματικά ότι να 'ναι δηλαδή! Ήξερα ότι δεν θα μου φέρνανε καινούρια τηλεόραση, αλλά όχι κι έτσι!! Ζήτησα πίσω την αρχική και τώρα περιμένω να δω τί θα γίνει!!! περαστικά .. εμενα μου την δώσαν απο αλλαγή της 22άρας μου αλλα το tuner της ειναι καπως άχρηστο η μου έπεσε ελατωματικιά? απο ψηλά το ασπροτο βλέπω μπλε (αυτο βασικά ειναι θεμα panel) στο tuner τα κανάλια παίζουν χειρότερα ενω πριν ήταν τζάμι ισως επειδή αυτή ειναι full hd και η άλλη ηταν hd ready?Τρεμοπαίζει ο Αlpha δλδ κουνάει αννα 10 δευτερα μια δεξιά και μια αριστερά.Στον αντ1 ακούγονται τζιτζιρήσματα απο τα ηχεία.. ακομα και με τον δορυφορικό δέκτη βάζω να δώ ας πουμε nova cinema και πάλι η ποιότητα ειναι χάλια.. εχει το λάστ fw 1.21
Brazdas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Αυτό είναι το θέμα, ότι δεν θέλω να την πειράξουν καθόλου αυτή που είχα αρχικά! Γιατί τελικά τα ψηφιακά κανάλια τα έπιασε πάλι κανονικά! Αν την πιάσουν να την "φτιάξουν" μπορεί μετά να αρχίσει με άλλα προβλήματα! Σήμερα που μίλησα μαζί τους, είπα να μην την πειράξουν καθόλου, απλά να την στείλουν πίσω και τα έξοδα μεταφοράς δικά μου. Υ.Γ. Όσο για αυτό που λες φίλε agka, δεν δείχνει το άσπρο μπλε η τηλεόραση. Από αυτή την άποψη δείχνει εντάξει!
DimXfullv2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα, Εχω την M2762D , το firmware της ειναι το 3,14 , πηρα το fully 8 remote μπαινω στο μενου και η επιλογη EMF-PM δεν αλλαζει. Καπου διαβασα για upgrade βαζω λοιπον το 3,15 σε ενα φλασακι ,το διαβαζει του λεω ΟΚ στην αναβάθμιση ,βγαζει το μενου μην απενεργοποιησετε την ΤV και μην βγαλετε το φλασακι , κανει restart και ξαναβγαζει το μηνημα βρεθηκε αναβαθμιση firmware ,οσες φορες και να πατησω ΟΚ παλι κανει restart και ξανα το μενου. Κανεις καμια ιδεα? Το να κανω downgrade στην 27"-αρα υπαρχει σαν λυση? και αν ναι σε ποια version (αν υπηρχε και λινκ θα ημουν υποχρεος) Ευχαριστω εκ των προτέρων ,
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα τη βοήθεια σας... Κοιτούσα να πάρω και εγώ μια καινούρια οθόνη και είχα αρχίσει να καταλήγω στην LG του θέματος μέχρι που ανακάλυψα κάτι στο πλαισιο... http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=69980053&Products=1326872,1427989 Αν δείτε εδώ έχω σε σύγκριση την LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23'' και την LG M2362D-PC LCD-TV Monitor 23" Συγκριτικά που τις βλέπω μου φαίνονται ίδιες ακριβώς...Απάτη του Πλαίσιου? Στο σαιτ του κατασκευαστη βρήκα μονάχα την LG M2362D-PM...με τα ίδια χαρακτηριστικά... Υπάρχουν διαφορές? Πέρα απο τη τιμη? Ευχαριστώ εξαρχής...Περιμένω απαντήσεις σας!
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ορισμός του κλάιν μάιν, δεν παίζει να βγάλεις άκρη.
phanispal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κι εγώ που κοίταξα στο site της LG, δεν έβγαλα άκρη. Ούτε μέσω google με μια πρόχειρη αναζήτηση. Ίδιες ξε-ίδιες, πάρε αυτή που θα είναι διαθέσιμη. http://www.skroutz.gr/s/88007/LG-M2362D.html?keyphrase=LG+M2362D-PZ
rearas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Πάρε τηλέφωνο την LG κ ρώτα του, θα σου πουνε, σίγουρα θα έχει μια μικ΄ρη διαφορά.
aGka8l Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 να ρωτήσω κάτι εγω?η εγγύηση στην οθόνη που σου στέλνουν απο RMA είναι εξαρχής 3 χρόνια ή ισχύει όσο λέει η απόδειξη αγοράς της πρώτης οθόνης?
phanispal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2010 Η εγγύηση ανανεώνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα