rearas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος να μου απαντήσει και μένα αν μπορεί γιατί θέλω να αγοράσω τηλεόραση! Ζefirakos η τηλεώραση είναι πάρα πολύ καλή για αυτά που προσφέρει, μάλλον, αυτά που λέει ότι προσφέρει τα κάνει στο μέγιστο ! Την συνιστώ σίγουρα ! Αν πιάνεις κ ψηφιακό είσαι τέλειος κ ειδικά αν την ξεκλειδώσεις για να βλέπεις ταινίες από το usb. --- Έχω το fully8 κάποιος να ενδιαφέρεται να το δώσω στην τιμή που το πήρα ?? 1 φορά το χρησιμοποίησα ---
theoritikos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτή την οθόνη αλλά έχω δυο πολύ σημαντικές απορίες (για εμένα) και θα ήθελα να μου τις λύσουν όσοι έχουν την οθόνη 1ον. Πέρα από games/movies ενδεικνύεται για γραφειακή χρήση και websurfing? (κυρίως για διάβασμα κειμένου) Το ρωτάω γιατί όσες φορές έχω χρησιμοποιήσει widescreen για office και web surfing σε αυτές τις ίντσες με πιάνει ζαλάδα. 2ον Κονσόλες προ xbox360 εποχή, πως δείχνουν? Κάνουν το γνωστό pixeliασμα που κάνουν όλες οι lcd, και πόσο ανεκτό είναι?
vou_ntou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες και από μένα μια ερώτηση.Θέλω να πάρω αυτήν την οθόνη αλλα δεν ξέρω αν αξίζει.Έχω ένα παλιό pc με ATI 9550 και την θέλω για surf/movies/tv.Αξίζει?Την έχει τώρα το πλαίσιο 249e
john_who Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες και από μένα μια ερώτηση.Θέλω να πάρω αυτήν την οθόνη αλλα δεν ξέρω αν αξίζει.Έχω ένα παλιό pc με ATI 9550 και την θέλω για surf/movies/tv.Αξίζει?Την έχει τώρα το πλαίσιο 249e Αξίζει, αλλά αν ήμουν στη θέση σου θα έψαχνα λίγο να την βρω σε τιμή κάτω από 200 ευρώ. Οπλίσου με υπομονή και να το ξέρεις πως το κάτω από 200 έρχεται...
billycc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σε ολους, Εχτες την πήρα και εγώ την οθόνη και σας ευχαριστώ όλους γιατί εμπιστεύτηκα τα λεγόμενα σας εδώ στο forum και τελικά δικαιώθηκα: Η οθόνη –κυρίως την θέλω για τν- είναι πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της! Ειδικά στα ψηφιακά της Digea είναι άψογη (ξανα διευκρινίζω: για τα λεφτά της!!) Τώρα μου μένει να την ξεκλειδώσω συμφώνα με τον οδηγό του φίλου john_who ! Αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα θα σας.. ξαναενοχλήσω! ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:00 ---------- Λοιπόν παιδιά το απολυτό ξενέρωμα: Καταφερα μπηκα στο μενου, παω στο Media Player, παω να αλλαξω από EMF-PM σε EMF-PMM και τιποτα!! Δεν αλλαζει! Υπαρχει μονο μια επιλογη: ΕΜF-PM !! (Μαλλον φταει το καινουργιο firmware?? 3.17.0)
john_who Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν παιδιά το απολυτό ξενέρωμα: Καταφερα μπηκα στο μενου, παω στο Media Player, παω να αλλαξω από EMF-PM σε EMF-PMM και τιποτα!! Δεν αλλαζει! Υπαρχει μονο μια επιλογη: ΕΜF-PM !! (Μαλλον φταει το καινουργιο firmware?? 3.17.0) Αποκλείεται! Το έκανα χθες σε 3.17.0 και αύριο θα σουυ ανεβάσω φωτογραφίες. Με ποιο τηλεκοντρόλ πας να κάνεις την αλλαγή; με το δικό του δοκίμασες;
gtsamour Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Έχω και εγώ το εν λόγω TV/monitor... καλή η LG δε λέω αλλά αυτό το κόλλημα που έχει να μη δίνει τα firmwares να τα βάζει ο κόσμος μόνος του είναι πολύ μα πολύ σπαστικό. Πρέπει να είναι και η μόνη εταιρία που το κάνει αυτό, στο site της Samsung πχ υπάρχουν firmwares για κατέβασμα για όλα τα μόντέλα.
billycc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Αποκλείεται! Το έκανα χθες σε 3.17.0 και αύριο θα σουυ ανεβάσω φωτογραφίες.Με ποιο τηλεκοντρόλ πας να κάνεις την αλλαγή; με το δικό του δοκίμασες; Oxι με το δικο του κοντρολ φιλε john who, με το Fully8 όπως αναφέρω κατάφερα μπήκα στο μενού, παω κανονικά στην επιλογή που θέλουμε, πατώ τα βελάκια δεξια-αριστερα για να αλλάξει η επιλογή αλλα.. τίποτα! Να διευκρινίσω ότι δοκίμασα σε άλλες επιλογές (πχ στην επιλογή με της ίντσες) να αλλάξω της ρυθμίσεις με τα βελάκια δεξιά-αριστερά και αλλάζουν, οπότε λογικά δεν φταίει το κοντρόλ! Καμία ιδεα…?
john_who Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Oxι με το δικο του κοντρολ φιλε john who, με το Fully8 όπως αναφέρω κατάφερα μπήκα στο μενού, παω κανονικά στην επιλογή που θέλουμε, πατώ τα βελάκια δεξια-αριστερα για να αλλάξει η επιλογή αλλα.. τίποτα! Να διευκρινίσω ότι δοκίμασα σε άλλες επιλογές (πχ στην επιλογή με της ίντσες) να αλλάξω της ρυθμίσεις με τα βελάκια δεξιά-αριστερά και αλλάζουν, οπότε λογικά δεν φταίει το κοντρόλ! Καμία ιδεα…? Δυστυχώς με βρίσκεις να μην έχω πολύ χρόνο αλλά πάρε από εδώ το φίρμγουεαρ και διάβασε καλά πως θα κάνεις νταουνγκρέιντ http://lgusb.wikispaces.com/message/view/home/26227363 Μην κολλάς! και να την κάνεις τούβλο, δεν θα τους πεις ότι την σκάλισες... Διάβασε καλά όμως. Αν δυσκολεύεσαι κάπου στείλε μου PM αλλά κάνε υπομονή γιατί μπορεί να κάνω και 2 μέρες να σου απαντήσω.
billycc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μην κολλάς! και να την κάνεις τούβλο, δεν θα τους πεις ότι την σκάλισες... Διάβασε καλά όμως. Αν δυσκολεύεσαι κάπου στείλε μου PM αλλά κάνε υπομονή γιατί μπορεί να κάνω και 2 μέρες να σου απαντήσω. Σε ευχαριστώ joh who αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το ρισκάρω και να εχω τρεχάματα. Εξάλλου εχω ένα φτηνό DVD player με θυρα USB που πετάς μέσα το φλασακι και παίζει κανονικότατα τα Divx. Σίγουρα θα ηταν καλύτερα να έβαζα τον εξωτερικό κατευθείαν στην LG αλλα… (Πάντως επειδή είναι πολύ κουλό να μην μπορώ να αλλάξω μόνο εγω ας μου επιβεβαιώσει κάποιος: Με τα βελάκια δεξιά – αριστερά δεν αλλάζει η επιλογή?)
JIMBOAthens Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως πρέπει να πατήσεις πρώτα το enter ώστε να ενεργοποιηθεί η επιλογή και μετά να χρησιμοποιήσεις τα βελάκια?
john_who Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 (Πάντως επειδή είναι πολύ κουλό να μην μπορώ να αλλάξω μόνο εγω ας μου επιβεβαιώσει κάποιος: Με τα βελάκια δεξιά – αριστερά δεν αλλάζει η επιλογή?) Πας αρχικά στο tool options πατάς OK και εκεί σου βγάζει το μενού του EMF-PM @ PMM με τα βελάκια δεξιά αριστερά
billycc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πας αρχικά στο tool options πατάς OK και εκεί σου βγάζει το μενού του EMF-PM @ PMM με τα βελάκια δεξιά αριστερά Ειναι πολυ κουλό!!. Αυτο ακριβως κανω και δεν αλλαζει η επιλογη (με enter που λεει πιο πανω ο φιλος με πεταει εξω απο το μενου) :lol: Anyway,δεν θα σκασω. Ευχαριστω παντως ολους σας!
john_who Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι πολυ κουλό!!. Αυτο ακριβως κανω και δεν αλλαζει η επιλογη (με enter που λεει πιο πανω ο φιλος με πεταει εξω απο το μενου) :lol: Anyway,δεν θα σκασω. Ευχαριστω παντως ολους σας! Αν ήσουν Θεσσαλονίκη θα ερχόμουν να το δω από κοντά...
zefirakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2010 Πήρα την τηλεόραση αλλά έχω ένα αρκετά σημαντικό πρόβλημα.. Όταν πατάω κάποιο κουμπί για να αλλάξω κανάλι τότε μου εμφανίζει ένα menu δεξιά πάνω με κανάλια που ίσως ταιριάζουν και ή πρέπει να πατήσω οκ ή πρέπει να περιμένω 2-3 seconds για να αλλάξει στο κουμπί που πάτησα. Είναι αρκετά σπαστικό για να βάλω το 4 να πατάω 4 +OK αλλά και το να περιμένω 2-3sec κάθε φορά που θέλω κάποιο κανάλι. Υπάρχει κάποια λύση για να απενεργοποιηθεί εκείνο το menu; Εσάς δεν σας ενοχλεί;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα