john_who Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Σήμερα την άνοιξα και είναι μια λευκή οθόνη που γράφει πάνω αριστερά V.3.12.0 (κινούνται τα γράμματα αλλά δεν αποκρίνεται σε τίποτε άλλο) Ούτε κανάλια ούτε dvi ούτε hdmi... τίποτα... (καπούτ! μια και μάθαμε λίγα τούρκικα τις τελευταίες μέρες στη Σαλονίκη) Δευτέρα θα την πάω στο σέρβις... Δεν έχω και την απόδειξη για την εγγύηση...
lionheart75 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Με hdmi εχω συνδεσει το Χ360, δεν εχω καποιο προβλημα.Επισης hdmi-dvi ειναι παρομοια φαση, και τα δυο μεταφερουν και εικονα και ηχο, δεν νομιζω να εχεις προβλημα. Παρόμοια φάση όσο αφορά την εικόνα, καθώς ήχος μεταφέρεται μόνο μέσω HDMI.
zefirakos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για την TV αλλά απ'ότι είδα σε προηγούμενα post στα saturn έκανε 169€ και μετά από τόσο καιρό στο Πλαίσιο 225€/(249€) μήπως είναι λίγο τσιμπημένη; Επίσης ο dazeman έχει μια φωτογραφία από το manual εδώ και λέει ότι η είσοδος HDMI δεν υποστηρίζει ηλεκτρονικό υπολογιστή;! Προσωπικά ψάχνοντας βρήκα τη συγκεκριμένη τηλεόραση σαν το καλύτερο μοντέλο με βάση χαρακτηριστικά/τιμή και από το google βρήκα το topic εδώ! Υπάρχει μήπως κάποια άλλη πρόταση για οθόνη/τηλεόραση με παρόμοια χαρακτηριστικά/τιμή; p.s επειδή είδα ότι για το ξεκλείδωμα θέλει άλλο τηλεχειριστήριο, δεν υπάρχει στο κουτί δικό της τηλεχειριστήριο; Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2010 από zefirakos
JohnVani18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Παρόμοια φάση όσο αφορά την εικόνα, καθώς ήχος μεταφέρεται μόνο μέσω HDMI. Ναι ε..? Νομιζα μεταφερει και ηχο μιας και η ATi εχει drivers και για ηχο..
rearas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Μιας κ την ξεκλείδωσα κ πλέον μου είναι άχρηστο, όποιος θέλει μπορώ να του μεταβιβάσω το τηλεκοντρόλ στην τιμή που το πήρα.. Αθήνα είμαι. Μπορεί να ξεκινήσει έτσι η αλυσίδα.. παρακαλώ PM κ θα το δώσω στον πρώτο. Η τιμή αγοράς που το πήρα είναι: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=32182 ---------- Προσθήκη στις 17:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:06 ---------- Σήμερα την άνοιξα και είναι μια λευκή οθόνη που γράφει πάνω αριστερά V.3.12.0 (κινούνται τα γράμματα αλλά δεν αποκρίνεται σε τίποτε άλλο) Ούτε κανάλια ούτε dvi ούτε hdmi... τίποτα... (καπούτ! μια και μάθαμε λίγα τούρκικα τις τελευταίες μέρες στη Σαλονίκη) Δευτέρα θα την πάω στο σέρβις... Δεν έχω και την απόδειξη για την εγγύηση... Γιάννη λες να φταίει το ξεκλείδωμα ?
john_who Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 όχι όχι! αποκλείεται να φταίει το ξεκλείδωμα, θα σας ενημερώσω...
gorillaz_gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα την άνοιξα και είναι μια λευκή οθόνη που γράφει πάνω αριστερά V.3.12.0 (κινούνται τα γράμματα αλλά δεν αποκρίνεται σε τίποτε άλλο) Ούτε κανάλια ούτε dvi ούτε hdmi... τίποτα... (καπούτ! μια και μάθαμε λίγα τούρκικα τις τελευταίες μέρες στη Σαλονίκη) Δευτέρα θα την πάω στο σέρβις... Δεν έχω και την απόδειξη για την εγγύηση... καλεσε στην LG να σου δωσουν οδηγιες.... 80111200900, εγω απο εκει βρηκα φως στο τουνελ.
john_who Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα την άνοιξα και είναι μια λευκή οθόνη που γράφει πάνω αριστερά V.3.12.0 (κινούνται τα γράμματα αλλά δεν αποκρίνεται σε τίποτε άλλο) Ούτε κανάλια ούτε dvi ούτε hdmi... τίποτα... (καπούτ! μια και μάθαμε λίγα τούρκικα τις τελευταίες μέρες στη Σαλονίκη) Δευτέρα θα την πάω στο σέρβις... Δεν έχω και την απόδειξη για την εγγύηση... Χθες πήγα στην LG αλλά δεν είχα χρόνο να ποστάρω. 1. Τους είπα ότι δεν έχω την απόδειξη και μου είπαν πως φαίνεται από το ταμπελάκι της πως είναι φτιαγμένη τον δεύτερο του 2010. Μέχρι τον δεύτερο δηλαδή έχω εγγύηση και χωρίς απόδειξη. 2 . Μόλις τους είπα τι έχει μου είπαν πως δεν είναι βλάβη την πήραν μέσα στο συνεργείο, ο τεχνικός έψαχνε "ένα σέρβις κοντρόλ" πάτησε δυό τρία κουμπιά και μου την έφερε. Όταν την έβαλα στο σπίτι είχε χάσει τα αποθηκευμένα κανάλια, έκανε scan από την αρχή, αλλά συνέχισε να είναι ξεκλείδωτο το USB! Τέλος καλό, όλα καλά...
gtsamour Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Μου είχε συμβεί και εμένα αυτό με τη λευκή οθόνη και το version του firmware να περιφέρεται. Έπαθα μια φρίκη αλλά έβγαλα μπρίζες, πάτησα ότι να'ναι και στην tv και στο τηλεκοντρόλ και κάπως επανήλθε.... μη με ρωτήσεις πως
zefirakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος να μου απαντήσει και μένα αν μπορεί γιατί θέλω να αγοράσω τηλεόραση!
dazeman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ενδιαφέρομαι για την TV αλλά απ'ότι είδα σε προηγούμενα post στα saturn έκανε 169€ και μετά από τόσο καιρό στο Πλαίσιο 225€/(249€) μήπως είναι λίγο τσιμπημένη; Ναι είναι, συνηθισμένο για το πλαίσιο. Χτύπα την απο saturn. Επίσης ο dazeman έχει μια φωτογραφία από το manual εδώ και λέει ότι η είσοδος HDMI δεν υποστηρίζει ηλεκτρονικό υπολογιστή;! Έτσι ακριβώς. Και πιστεύω ότι και οι φίλοι πιο πίσω στο τόπικ που αναφέρουν προβλήματα στην λειτουργία monitor pc, θα τα είχαν αποφύγει αν είχαν σύνδεση dvi. Προσωπικά ψάχνοντας βρήκα τη συγκεκριμένη τηλεόραση σαν το καλύτερο μοντέλο με βάση χαρακτηριστικά/τιμή και από το google βρήκα το topic εδώ!Υπάρχει μήπως κάποια άλλη πρόταση για οθόνη/τηλεόραση με παρόμοια χαρακτηριστικά/τιμή; Εγώ προσωπικά όχι, για αυτό και την αγόρασα. (μου την εφερε σπίτι το ε-σοπ, φθηνότερα απο το πλαισιο). p.s επειδή είδα ότι για το ξεκλείδωμα θέλει άλλο τηλεχειριστήριο, δεν υπάρχει στο κουτί δικό της τηλεχειριστήριο; Χα! Και βέβαια υπάρχει. Για το ξεκλείδωμα της usb θέλει το fully. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Επειδή όλα αυτα τα μονιτοράκια, δεν κόβουν το 220 και δεν έχουν και συστήματα προστασίας τροφοδοσίας όπως έχουν οι μεγάλες τηλεοράσεις, φροντίστε να πάρετε είτε πρίζα είτε πολύπριζο προστασίας, & οπωσδήποτε να έχετε καλή γείωση στην εγκατάσταση του σπιτιού σας. Πολλά προβλήματα (σαν κι αυτά που διαβάζω εδώ για το lg) είχα κι εγώ με ένα αντίστοιχο μονιτορ της samsung ! Μου μπουμπούνιζε τα πυκνωτάκια, και όχι μόνο του τροφοδοτικού ...
zefirakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι είναι, συνηθισμένο για το πλαίσιο. Χτύπα την απο saturn. Δεν υπάρχει πλέον στο saturn. Μόνο Πλαίσιο και μέρα παρά μέρα στο E-shop Έτσι ακριβώς. Και πιστεύω ότι και οι φίλοι πιο πίσω στο τόπικ που αναφέρουν προβλήματα στην λειτουργία monitor pc, θα τα είχαν αποφύγει αν είχαν σύνδεση dvi. Δεν έχω dvi με VGA θα μπορώ να το συνδέσω; Εγώ προσωπικά όχι, για αυτό και την αγόρασα. (μου την εφερε σπίτι το ε-σοπ, φθηνότερα απο το πλαισιο). Άρα να την τσιμπήσω και εγώ από e-shop στα 229€ ? Ευχαριστώ πολύ dazeman για τις απαντήσεις.
alkisg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Έτσι ακριβώς. Και πιστεύω ότι και οι φίλοι πιο πίσω στο τόπικ που αναφέρουν προβλήματα στην λειτουργία monitor pc, θα τα είχαν αποφύγει αν είχαν σύνδεση dvi. DVI δεν δοκίμασα, αλλά HDMI και VGA (το οποίο λέει ότι υποστηρίζεται) έχουν το ίδιο πρόβλημα: δεν φαίνονται καθαρά τα pixel, είναι σαν να μην είναι native η ανάλυση 1920x1080.
rearas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Κάποιος να μου απαντήσει και μένα αν μπορεί γιατί θέλω να αγοράσω τηλεόραση! Ζefirakos η τηλεώραση είναι πάρα πολύ καλή για αυτά που προσφέρει, μάλλον, αυτά που λέει ότι προσφέρει τα κάνει στο μέγιστο ! Την συνιστώ σίγουρα ! Αν πιάνεις κ ψηφιακό είσαι τέλειος κ ειδικά αν την ξεκλειδώσεις για να βλέπεις ταινίες από το usb. --- Έχω το fully8 κάποιος να ενδιαφέρεται να το δώσω στην τιμή που το πήρα ?? 1 φορά το χρησιμοποίησα ---
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα