Προς το περιεχόμενο

LG M2362D-PZ LCD TV-Monitor 23''

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο πρόβλημα με μένα?

Και εμένα το ίδιο κάνει αλλά νομίζω είναι απολύτως φυσιολογικό μέχρι η οθόνη να καταλάβει με τι input είναι η εικόνα και να το αλλάξει. Νομίζει ότι το κανονικό είναι 4:3 και μετά το γυρναει. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα.

• Απαντ. 430
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις που έχει όταν την χρησιμοποιεί ως Monitor για το pc?

Μετά από μία ώρα σερφάρισμα μου έχουν βγει τα μάτια.Το λευκό είναι πολύ κουραστικό. Μάλλον κάτι δεν έχω ρυθμίσει καλά. Κι όπως είπα παράπανω μου φαίνονται λίγο θολά τα γράμματα. Please hlp!

Ρε παιδιά κανείς δε μπορεί να βοηθήσει και να γράψει τις ρυθμίσεις του?

Έχω ενεργοποιήσει το Clear Type στα Windows και σαν monitor για το Pc με Dvi έχω τις εξής ρυθμίσεις :

Αυτόματη Φωτεινότητα : On

Σινεμά (Χρήστης)

Φωτισμός Αυτόματο

Αντίθεση : 80

Φωτεινότητα : 50

Οξύτητα : 8

Χρώμα : 50

Απόχρωση : 0

Προηγμένος έλεγχος

Θερμοκρασία χρώματος : 6500Κ

Δυναμική αντίθεση Off

Δυναμικό χρώμα Off

Μείωση θορύβου Off

Gamma : Υψηλό

Στάθμη μαύρου Υψηλό

Λειτουργία film Off

Εσείς τι ρυθμίσεις έχετε?

Δημοσ.
Ρε παιδιά κανείς δε μπορεί να βοηθήσει και να γράψει τις ρυθμίσεις του?

Έχω ενεργοποιήσει το Clear Type στα Windows και σαν monitor για το Pc με Dvi έχω τις εξής ρυθμίσεις :

Σινεμά (Χρήστης)

Φωτισμός Αυτόματο

Αντίθεση : 80

Φωτεινότητα : 50

Οξύτητα : 8

Προηγμένος έλεγχος

Θερμοκρασία χρώματος : 6500Κ

Δυναμική αντίθεση Off

Δυναμικό χρώμα Off

Μείωση θορύβου Off

Gamma : Υψηλό

Στάθμη μαύρου Υψηλό

Λειτουργία film Off

Εσείς τι ρυθμίσεις έχετε?

Κανονική (Χρήστης)

Φωτισμός Αυτόματο(Αυτόματη φωτεινότητα: ON)

Αντίθεση : 90

Φωτεινότητα : 45

Οξύτητα : 15

Προηγμένος έλεγχος

Θερμοκρασία χρώματος : 9300Κ

Δυναμική αντίθεση Off

Δυναμικό χρώμα Off

Μείωση θορύβου Off

Gamma : χαμηλό

Στάθμη μαύρου Υψηλό

Λειτουργία film Off

Καλησπέρα φίλε μου έτσι τα έχω ρυθμίσει, το πως σε βολέυει ή αν σε βολέυει είναι σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και την αισθητική σου στα δικά σου μάτια.Οπότε δε σημαίνει πως έτσι πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις σου.Εμένα προσωπικα με βολέυει γιατι δεν ειναι ουτε πολύ φωτεινό, ούτε έντονο και τα γράμματα ειναι ευανάγνωστα. :-)

Δημοσ.

Παίδες αυτο που με προβληματίζει είναι οτι στη συγκεκριμένη TV για τα ψηφιακά της digea μου γράφει επάνω στα info mpeg SD....μήπως πρέπει να ειναι HD ? Τι συμβάινει? :-(

Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι καλά το λέει SD 4:3 είναι τα κανάλια της Digea όχι HD :)

Δημοσ.

Από Βέροια... έχω την συγκεκριμένη οθόνη(με TV) εδώ και περίπου 6 μήνες, τα ψηφιακά τα βλέπει όλα τέλεια (είτε DIGEA είτε ΕΡΤ) όπως και για Monitor υπολογιστή είναι μια χαρά...

Επισκέπτης
Δημοσ.
thanx :D να υποθέσω οτι εχει την ποιοτητα ενός DVD ? 480p?

δες εδώ

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

Κανονική (Χρήστης)

Φωτισμός Αυτόματο(Αυτόματη φωτεινότητα: ON)

Αντίθεση : 90

Φωτεινότητα : 45

Οξύτητα : 15

Προηγμένος έλεγχος

Θερμοκρασία χρώματος : 9300Κ

Δυναμική αντίθεση Off

Δυναμικό χρώμα Off

Μείωση θορύβου Off

Gamma : χαμηλό

Στάθμη μαύρου Υψηλό

Λειτουργία film Off

Καλησπέρα φίλε μου έτσι τα έχω ρυθμίσει, το πως σε βολέυει ή αν σε βολέυει είναι σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια και την αισθητική σου στα δικά σου μάτια.Οπότε δε σημαίνει πως έτσι πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις σου.Εμένα προσωπικα με βολέυει γιατι δεν ειναι ουτε πολύ φωτεινό, ούτε έντονο και τα γράμματα ειναι ευανάγνωστα. :-)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι έχω σαν color profile στα XP αυτό που έχει στο CD που συνοδεύει την οθόνη.

Βλέπω πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από τις δικιές μου. Θα τις δοκιμάσω σε 5 περίπου μέρες που επιστρέφω και θα σου πω.

Δημοσ.
Από Βέροια... έχω την συγκεκριμένη οθόνη(με TV) εδώ και περίπου 6 μήνες, τα ψηφιακά τα βλέπει όλα τέλεια (είτε DIGEA είτε ΕΡΤ) όπως και για Monitor υπολογιστή είναι μια χαρά...

Sorry παιδιά αλλά τα ψηφιακά της digea.... ίδιας ποιότητας με τα αναλογικά μου φαίνονται...

Πάντως στη TV μου, τα κανάλια φαίνονται πολύ καλύτερα από ότι στην LG M2262D-PC που έχω....

Και λόγος ότι η TV έχει Pixel Plus και άλλα καλούδια....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Ξέχασα επίσης να αναφέρω ότι έχω σαν color profile στα XP αυτό που έχει στο CD που συνοδεύει την οθόνη.

Βλέπω πολύ διαφορετικές ρυθμίσεις από τις δικιές μου. Θα τις δοκιμάσω σε 5 περίπου μέρες που επιστρέφω και θα σου πω.

Τις δοκίμασα αλλά νομίζω παίρνω καλύτερη εικόνα με τις δικιές μου ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους,

Έχω εδώ και κάποιους μήνες την LG m2262D-PZ (firmware version 3.10) και μόλις χθές ξεκλείδωσα την USB θύρα για να βλέπω ταινίες με χρήση του meliconi (10€ - media markt).

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί γιατί δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων AVI, ανάλυσης 1280 Χ 720? Χαμηλότερης ανάλυσης avi τα παίζει κανονικά.

Τα HD AVI εμφανίζονται στο menu, φαίνεται και η διάρκεια τους απλά στο preview window φαίνεται μια αστραπή και δεν τα παίζει.

Για τα *.mkv αρχεία δεν το συζητώ, δεν τα βλέπει καν.

Μια άλλη ερώτηση είναι για την έξοδο των ακουστικών που έχει η TV. Μέσω καλωδίου 3.5 mm σε RCA δίνω τον ήχο της TV στο mini stereo SONY που έχω απ τα παλιά. Το πρόβλημα είναι ότι η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή και για να ακούσω normal θα πρέπει να δυναμώσω στο τέρμα τόσο το stereo όσο και την ΤV. Με το ίδιο καλώδιο παίρνω ήχο απ΄το laptop χωρίς κανένα πρόβλημα έντασης. γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.
Γεια χαρά σε όλους,

Έχω εδώ και κάποιους μήνες την LG m2262D-PZ (firmware version 3.10) και μόλις χθές ξεκλείδωσα την USB θύρα για να βλέπω ταινίες με χρήση του meliconi (10€ - media markt).

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί γιατί δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή αρχείων AVI, ανάλυσης 1280 Χ 720? Χαμηλότερης ανάλυσης avi τα παίζει κανονικά.

Τα HD AVI εμφανίζονται στο menu, φαίνεται και η διάρκεια τους απλά στο preview window φαίνεται μια αστραπή και δεν τα παίζει.

Για τα *.mkv αρχεία δεν το συζητώ, δεν τα βλέπει καν.

Μια άλλη ερώτηση είναι για την έξοδο των ακουστικών που έχει η TV. Μέσω καλωδίου 3.5 mm σε RCA δίνω τον ήχο της TV στο mini stereo SONY που έχω απ τα παλιά. Το πρόβλημα είναι ότι η ένταση του ήχου είναι πολύ χαμηλή και για να ακούσω normal θα πρέπει να δυναμώσω στο τέρμα τόσο το stereo όσο και την ΤV. Με το ίδιο καλώδιο παίρνω ήχο απ΄το laptop χωρίς κανένα πρόβλημα έντασης. γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Πατριώτη δεν ξέρω να σου πω για τα αρχεία video μιας κι εγώ δεν την έχω ξεκλειδώσει.

Για τον ήχο δοκίμασε αυτά που λέω σε προηγούμενο Post μου εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3415078#post3415078

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα και εγώ την εν λόγω τηλεόραση. Αλλά δεν βλέπει τα ψηφιακά ερτ κτλ...Μου λέει no signal.

Ενώ μια samsung που έχω τα βλέπει...Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πριν πάω για service?

Απαντάω μόνος μου...Θέλει το κανάλι 48!

Επεξ/σία από kapodistrias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτην

LG M2794D-PZ 27' http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169353

την οποια την Βρισκω στα 250 ευρω στο πλαισιο

και σε αυτη

http://www.techneasy.gr/index.php?target=products&product_id=32361

Και οι δυο εχουν tuner πανω ,δεν ξερω τι ποιοτητα εχουν[αποτι φανταζομαι,ακι απο τα ποστ σας εχουν καλη].Την θελω για xbox360 και σαν τηλεωραση και για παρα παρα πολυ λιγο pc[οποτε οχι για pc].Ποια ειναι καλυτερη?

Το θεμα ειναι οτι η πρωτη δεν εχει mpeg 4 ενω η δευτερη εχει ,ενω η πρωτη εχει 400 φωτεινοτητα ενω η δευτερη 300[παιζει μεγαλο ρολο]?Αν η δευτερη ειναι σαν την πρωτη σε ποιοτητα[με φοβιζει αυτο με τα 300 cd φωτεινοτητα]τοτε να παρω αυτη καθως εχει και mpeg 4.

Η να προχβρησω στην αγορα καποιας κανονικης τηλεωρασης οπως αυτ

http://multirama.gr/products/product?pid=0466239&catid=060100

Τι λετε?

Επεξ/σία από SOCRATIS1000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...