sarakinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα insomniacs...θέλω να αλλάζω το περιεχόμενο ενώς div που έχω στο σιτε μου μέσω του μενου..δηλαδή να πατάω πχ το About απο το μενου και να φορτόνεται στο content div που έχω το about.html , ένα extrernal html που περιέχει ένα κείμενο.. Για να σας προλάβω θα σας πω ότι το έψαξα το θέμα αλλά επειδή οι γνώσεις μου σε Ajax και JS γενικότερα είναι περιορισμένες δυσκολέυτικα να κατανοήσω τον κώδικα που βρήκα στο net,και δεν θέλω να κάνω απλά ένα copy paste έτοιμου κώδικα...Μήπως μπορεί να γίνει με iframes , μέσα από html δηλαδή ή έστω απο js απλά κάτι απλό...
johnny21a Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ο ευκολοτερος τροπος για μενα ειναι να χρησιμοποιησεις Jquery και την εντολη load. Δε θα σου πω πως να το κανεις γιατι ειναι πραγματικα πολυ ευκολο να το μαθεις μονος σου και οταν θα το μαθεις θα δεις οτι πραγματικα αξιζει τον κοπο. Δες εδω, και οτι απορια εχεις σχετικα, εδω ειμαστε : http://docs.jquery.com/Ajax/load
computeras13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Επίσης ένας εύκολος τρόπος για να το κάνεις είναι να παίξεις με την ιδιότητα object της html και μέσω javascript να πειράζεις το περιεχόμενο της. Αν θες μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες (στην ουσία 1 σειρά javascript είναι) απλά είπες θες να το ψάξεις μόνος σου
sarakinos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Jquery και πάλι Jquery ! Έχω πάθει πλάκα ... με βλέπω να χάνω ακόμα ένα βράδυ στο διάβασμα ..thanks mates!
johnny21a Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Και εγω καπως ετσι αντεδρασα οταν αρχισα να βλεπω τι μπορεις να κανεις και ποσο ευκολα. Καλο διαβασμα
StavrosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 H πιο απλή λύση είναι με iframes, αλλά καλύτερα με javascript.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.